miercuri, decembrie 21, 2011

Leapşă de Crăciun. (updated)

Am găsit o leapşă pe un blog, am combinat-o cu alta de pe alt blog, am mai şters, am mai completat şi iată ce a ieşit. O leapşă frumoasă de Crăciun care mi-aş dori să circule la toţi bloggerii :). 
1.            Un banc despre (Moş) Crăciun
Krisz: "Un pensionar îşi sună fiul: 
- Trebuie să-ţi spun că eu şi cu mamă ta divorţăm! 45 de ani de mizerie mi-au ajuns! 
Fiul răspunde derutat : 
- Tata, dar despre ce vorbeşti ? 
Tatăl continuă: 
- De un timp nu ne mai suportăm şi m-am săturat să discutăm despre acest subiect! Sun-o pe sora ta şi spune-i. 
Apoi bătrânul închide telefonul . 
După ce află, fiică, speriată, îşi sună tatăl şi îi spune : 
- Nu se poate aşa ceva! Mâine venim acasă să discutăm! 
Bătrânul închide telefonul şi îi spune soţiei: 
- Gata, am aranjat! De Crăciun vin sigur! Ce le mai spunem să vină şi de Paşti?"
Alexya: "Mos Crăciun stă în seara de Ajun în fața lui Bulă. Îi arată cu degetul si îi spune:
- Ai fost cuminte anul acesta?
- Tată, Moșul ăsta mă amenință! Sună avocatul!"

2. Să spunem că ţi se îndeplinesc 3 dorinţe în ziua de Crăciun , ce dorinţe ai vrea să îţi fie îndeplinite ?
Krisz: Să fiu tot timpul alături de familia mea, completă, în această zi magică.
Să mai petrec o vacanţă de iarnă alături de o veche şi bună prietenă, care din păcate e plecată în străinătate; să ne jucăm cu zăpadă şi să ne simţim ca atunci când eram copii, împreună cu altă prietenă minunată a mea.
Toată lumea să primească un cadou, cât de mic. Nu neapărat material.
Alexya: Aș vrea ca în Ajunul Crăciunului să fiu alături de familia mea, și să ne bucurăm împreună de această zi, asteptând micii colindători. Mi-ar plăcea să poată veni cel mai bun prieten al meu în țară pentru a ne bucura împreună de sărbători și de acest anotimpt minunat care ne aduce atât zăpadă, cât și căldură în sufletele noastre și pentru a face acea excursie pe care am aplanificat-o anul trecut, tot în această perioadă: o excursie care cuprinde o mare parte din țară ( suntem niște copii foarte visători :)) ), astfel aș fi putut vizita niște prieteni buni pe care mi i-am făcut printre voi:D. Însă cel mai mult, mi-ar plăcea să am parte în noaptea de Crăciun de un vis... un vis frumos, alături de persoane pe care nu le mai pot avea lângă mine prin alt intermediu...

3.Ce cadouri ai vrea să primeşti ?
Krisz: Deşi sunt tentată să spun cărţi, voi zice că mi-aş dori să dau timpul înapoi. I know, I know.. trebuie să te focusezi pe prezent..viitor..Dar eu asta simt acum.
Alexya: Eu aș vrea cărți:)), desigur, dar cel mai mult aș vrea să ningă, în așa fel încât să se depună, ca să mă pot juca cu nerușinare ca un copil, alături de alți copii la fel de tembeli ca mine:)). 

4.Poți să alegi să ţi se facă un cadou de la o persoana iubită , dar nimic material. Ce ai alege ?
Krisz: Să fie mereu lângă mine.
Alexya: Să mă țină în brațe toată noaptea, pentru a-i putea asculta bătăile inimii și respirația regulată, căldura lui invadându-mi tot corpul.

5.Mai crezi în Moş Crăciun ?
Krisz: Mai cred în speranţa ce o aduce în mine, şi în spiritul Crăciunului.
Alexya: Da, deoarece este unul dintre lucrurile care menține în viață copilul din mine:D. 
6. Ai făcut vreodată îngeri de zăpadă ?
Krisz: Cine nu a făcut măcar o dată ? :)) E ca..o lege nescrisă a iernii, serios !
Alexya: Cel puțin în fiecare an al vieții mele:)).


7.Unde îţi petreci Crăciunul şi cu cine ?
Krisz: De obicei Ajunul şi prima zi o petrec acasă, cu familia. E tradiţia mea personală care îmi permite să mă mai simt copil.
Alexya: Când eram micuță, mă duceam la colindat cu prietenii. Acum aștept micii colindători cu mândrie, alături de familia mea, știind că ei sunt urmașii noștri:)). 

8.La ce vârsta şi cum ai aflat cine iţi lasă cadouri sub brad ?
Krisz: Ce? Cum? Nu Moşul...? :)) Chiar nu mai ştiu în ce circumstanţe şi când.
Alexya: Din nou vreți să mă prostiți că Moșul nu e adevărat. Foarte urât din partea voastră... :)). Îmi place să îmi aduc aminte doar de amintirile frumoase, iar această amintire cu siguranță e în cufărul închis cu lacătul, pentru că nu-mi aduc aminte:)).

9. Împodobeşti tu bradul? 
Krisz: Noo way :)). M-am lăsat de câţiva ani de sportul ăsta extrem. De când m-am trezit ba cu bradul în braţe, ori cu globuri pe care le-am spart, sau cu câte vreo instalaţie pe care am stricat-o, am decis să las sarcina aceasta importantă celor nu atât de stângaci ca mine :)). 
Alexya: O făceam când eram mică, alături de fratele meu. Ne luam foarte în serios această treabă. Acum mai rar, dar de cele mai multe ori ajung să nu mai am răbdare:)). Însă întotdeauna îmi rezerv ceva timp ca să stau cu capul sub brad și să mă uit la imaginea divină care e însuși bradul.

10.În sufletul tău,  mai există spiritul sărbătorilor ?
Krisz: Cum am mai spus, da, şi mereu va exista. Crăciunul e perioada mea preferată din an, e un timp care îmi permite să visez mai mult, să mă bucur mai mult, să fiu mai bună.
Alexya: E perioada care o aștept cel mai mult din an, așa că spiritul Crăciunul e încă captiv lângă mine:)). Nu-i dau drumul așa ușor.

10.De Crăciun îţi place să dai sau să primeşti ?
Krisz: Să dau. Ador să fac cadouri şi nu sunt deloc zgârcită când e vorba să le fac o bucurie celor apropiaţi. 
Alexya: Să dau. Mi se pare cel mai firesc lucru:), pentru că așa primesc și eu în schimb ceva: zâmbetele de pe chipurile lor când deschid cadoul dăruit de mine. 

Şi acum, că tot am zis că îmi place să dăruiesc, dau această leapşă tuturor bloggerilor şi tuturor celor care ne urmăresc sau nu, dar o găsesc şi le place! Indiferent de tipul blogului lor. Însă trebuie să menţionez câţiva pe blogul cărora dacă nu o văd chiar mă supăr :)) fetele de pe Love-for-Books, fetele de pe Bibliophile Mystery, Booktown Lover, AnduKyky (pe oricare din bloguri sau pe toate :)) ), VeronicaMmădă, Claudiu, LaurentzyuStephany, Renate, Aayodelia, blogul "Poveşti întunecate", Beto, Ramona, Miku etc. etc. etc. Sunt convinsă că am uitat o mulţime, dar e prea dimineaţă pentru mine acum ca să mă concentrez. :))
... (Alexya la microfon acum :))) Vreau să mai adaug pe lista "neagră" pe Adriana, Caty și Antonia:D.     

Să aveţi un Crăciun Fericit!

9 comentarii:

  1. Gata, am facut leapsa. Merci ca te-ai gandit la mine.
    http://chestiutze-d-ale-mele.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexya, prietena mea malefica si zambitoare careia ii place foarte mult sa ma puna pe mine la munca :( Bine, bine, iau leapsa >:P Nu te astepta sa nu ma razbun pe tine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut !
    Am sa iau si eu lepsa . ( PS :Doar nu as vrea sa va suparti pe mine ) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesk fetelor, miine o sa apara pe blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite leapsa prafuita cu zapada http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2011/12/o-leapsa-zimbitoare-asa-de-craciun.html
    o leapsa zambitoare :x

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!