vineri, octombrie 07, 2011

Music for our souls (18)

Este o melodie tot din coloana sonoră a serialului ”The Vampire Diaries” (ce să facem dacă au numai cântece superbe, iar eu ador acest serial ?), și care se aude pe fundal la sfârșitul episodului 2.
Jason Walker - Echo
I'm out on the edge and I'm screaming my name
like a fool at the top of my lungs
sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
but it's never enough
cause my echo, echo
is the only voice coming back
my shadow, shadow
is the only friend that I have..

Iar momentul din episod de care vă vorbesc, ca să vă dați seama, este acesta: 


”Elena: I didn't want to see you get hurt, okay? I was...worried about you.

Damon: Thanks.
Elena: Yes I worry about you. Why do you even have to hear me say it?!
Damon: Because when I drag my brother back from the edge and deliver him back to you, I want you to remember the things you felt when he was gone.”

9 comentarii:

  1. ador cuplul damon-elena, mi se pare ca se potrivesc foarte bine, elena are nevoie de cineva care sa o faca sa zambeasca si sa o salveze de ea insasi, iar damon este mereu acolo pentru ea, numai ca nu-si da seama. nicodata nu iti dai seama cat valoreaza ceva pana cand nu-l pierzi, melodia este superba

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place foarte mult de Damon. Exista chimie intre ei, si se vede asta. Mi-as dori mult sa formeze un cuplu si in serial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa mai ! Daca la inceput nu mi-a placut de loc acest cuplu , acum mi-am schimbat parerea . Poate faptul ca Stefan a iesit din peisaj ! Who knows ? Dar inainte mi se parea ca Elena nu ii este fidela lui Stefan ( chiar dacac practic ea il "ura " pe Damon )

    RăspundețiȘtergere
  4. A ! Si ....imi place melodia . Se potriveste cu videoclipul :D

    RăspundețiȘtergere
  5. damon si elena sunt cel mai tare cuplu, mi se pare ca se potrivesc mai bine decat stefe-elena, ambii sunt prea cuminti, intr-un cuplu cineva trebuie sa fie mai "nebun". oricum sunt un triunghi amoros genial

    RăspundețiȘtergere
  6. music for our souls devine rubrica mea preferata :))

    RăspundețiȘtergere
  7. stiu?! NU-i asa? au numai cantece minunate.Uneori nu mi se pare real.Cuprinde aproape toate gusturile mele de muzica Birdy Shelter Echo de jason walker,apoi civil wars Barton hellow.Au melodii superbe :D

    RăspundețiȘtergere
  8. exact! numai cantece minunate. si nu minunate, oribile, caci dupa ce le asculti de 2 ori, devii dependent de ele ;))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!