vineri, octombrie 07, 2011

Miez de noapte (Jurnalele Vampirilor: Întoarcerea, vol. 3) de J.L.Smith în pregătire la Leda.

Dacă tot v-am recomandat o melodie din serialul ”The Vampire Diaries”, cred că a venit momentul să vă anunț că la Editura Leda este în pregătire ”Miez de noapte” , volumul 3 din ciclul ”Întoarcerea” de J.L.Smith. (și volumul 7 din seria ”Jurnalele Vampirilor”). Ah, de când aștept cartea asta !!
Miez de noapte (Jurnalele Vampirilor: Întoarcerea, vol. 3) de J.L.Smith


Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elena şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?

Traducere din limba engleză de: Mirella Acsente 
ISBN: 978-973-102-384-7 
Nr pagini: 608 
Format: 13 x 20 cm 
Aparitie: 2011 


Despre celelalte două volume deja apărute din ciclul Întoarcerea:



Intre AMURG si TRUEBLOOD, dar cu cel putin un deceniu inaintea amandurora, o serie electrizanta despre o iubire adolescentina in Florenta secolului cincisprezece. Elena Gilbert s-a intors din Lumea Cea lalta si trebuie sa invete din nou cum sa traiasca printre oameni. Este aju tata de iubirea vietii ei– vampirul Stefan Salvatore– si bunii sai prieteni– Bonnie, Meredith si Matt. Dar puterile raului se aduna din nou in Fell’s Church, atrase de darurile acordate Elenei in Viata de Apoi si de sangele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.Stefan este luat de langa Elena, chiar atunci cand are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se intoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Insa Damon, intotdeauna vanator, este acum cel vanat...


Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapanire pe Fell’s Church si acum distrug orasul.
Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine.
Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapanilor lor supranaturali.
Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Si totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?

5 comentarii:

  1. Super !!!!!!
    Tare as vrea sa fie ecranizate cartile astea !
    Adik stiu ca este serialul , dar s-a detasat mult de poveste in ultimul timp .
    De fapt de la inceput a fost diferit . Fiindca Elena nu a avut niciodata un frate ci o sora . Si in plus , Elena era blonda in carte :P(

    RăspundețiȘtergere
  2. o parte din actiune este inclusa in serial, colaboararea elenei cu damon de a-l aduce pe stefen inapoi, mie personal mi-a placut mai mult prima serie, sfarsitul mi se parea perfect, pacat totusi ca l.j.smith a fost concediata

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine ca acest articol este mult mai complex. Am mai vazut pe cateva bloguri aceeasi ''recenzie''. Asta este mai complexa si cupride celelalte volume de la Leda. Felicitari pentru interes.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai mi-am luat toate cele 6 carti aparute si le-am devorat! Intr-adevar cartea este duferita de film dar ce sa facem asta e! Abia astept sa o cumpar si pe ultima care o sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  5. :X nu se poate!!!
    sarbatoare :->>

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!