duminică, septembrie 04, 2011

Concursuri pe bloguri diferite

Unii prieteni ne-au rugat să vă anunţăm de unele concursuri ce se desfăşoara pe blogurile lor, pentru a putea participa cât mai mulţi dintre voi.

Andu are blogul intitulat Books 4 Friends şi a dat startul primulul său concurs. Felicitările noastre! Premiul concursului constă într-un cupon ce vă oferă o reducere de 45% la orice carte comandată de la editura Nemira. Pentru a intra în posesia acestui premiu, intraţi AICI pentru a citi toţi paşii pe care trebuie urmaţi.

Beto, admin pe blogul Biblioteca prăfuită”, organizează împreună cu colega lui, Ioana, un concurs ce se bazeaza pe libertate şi imaginaţie. Toţi cei care au puţină inspiraţie se pot înscrie la concurs. Mai multe detalii, le puteţi găsi AICI.

Ramona organizează cu ocazia zilei de naştere a blogului Twilight Lovers Blog ( La mulţi ani, TLB! ) un concurs interesant. Trebuie doar să răspundeţi la o întrebare. Care e aceea? Doar intrând AICI, veţi afla.

Succes tuturor participanţilor!

4 comentarii:

  1. Dar sincera sa fiu , tot concursurile voastre imi plac mai mult .
    Fara suparare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa faceti un concurs in care sa ne dati o imagine , si noi sa facem un one-shot despre ceea ne inspira acea imagine .
    Sau ceva asemanator .
    Ar fi superb . :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesante concursurile, sa vad unde ma bag si eu:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!