sâmbătă, septembrie 24, 2011

Anunţ important Concurs RAO!


BannerFans.com
Doream să vă anunţ că devansez cu o zi data limită de participare la concursul RAO, astfel că nu vă veţi mai putea înscrie şi mâine, 25 septembrie, ci doar până în seara aceasta, 24 , până la ora 00:00
Motivul: voi fi plecată câteva zile începând de luni, şi nu mă voi putea ocupa cu Alexya de alegerea şi afişarea câştigătorilor, aşa că vom alege şi afişa câştigătorii mâine, când suntem ambele. Dacă aş fi lăsat cum era, după trebuia să aşteptaţi până mă întorc eu ca să aflaţi cine ia premiile, şi nu cred că vă doreaţi asta. 
Oricum, cred că aţi avut mai mult timp decât necesar pentru înscriere, cei care au vrut să participe au făcut-o deja, iar cei care îşi doresc mai au timp până în seara aceasta la ora 00:00.
Mult succes tuturor!

5 comentarii:

  1. Deci, sa inteleg ca vor fii 3 castigatori?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. credeam ca s-a inteles in regulament, cand am spus "Premiile" si nu "premiul" ca vor fi 3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este mai bine ca afisati mai repede;))

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi pare bine ca e mai repede . Mai ales ca luni , am teste initiale , si marti la fel .... de fapt toata saptamana iar parintii nu m-ar lasa sa mai intru ! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!