sâmbătă, septembrie 24, 2011

Nu rata ediţia de chioşc VAMPIRII SUDULUI. TRUEBLOOD.

Nu rata ediţia de chioşc
VAMPIRII SUDULUI. TRUEBLOOD
Din 27 septembrie în 18 octombrie, săptămânal, primele 4 volume
Numai împreună cu revistele BRAVO şi BRAVO GIRL
Preţ excepţional: 10,99 lei!
Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUEBLOOD, o producţie originală HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pământ SRL. Este o serie New York Times Bestseller cu vânzări record atât în România cât şi în străinătate – un cocktail exploziv de suspans, paranormal, senzualitate şi umor.
Editura LEDA a publicat până în prezent 10 volume plus un volum de povestiri, iar în această toamnă va lansa în ediţie de librarie volumul 11 din acestă serie.
Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cunoscută pentru calităţile ei telepatice, tot acest univers explodează.
MORŢI PÂNĂ LA APUS
Volumul 1 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
„O autoare de un rar talent.” – Publishers Weekly
„În acelaşi timp amuzantă şi introspectivă, Morţi până la apus aduce în prim-plan complicaţiile foarte omeneşti pe care le generează viaţa lângă un vampir…” – Jean Marie Ward
Morţi până la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne oferă un amalgam îndrăzneţ de genuri, o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism.
Tânăra şi frumoasa telepată Sookie Stackhouse, eroina romanului şi a întregii serii, locuieşte în Bon Temps, un orăşel aparent paşnic din Louisiana. Şi tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra în societatea oamenilor şi a fi acceptat de localnici.
Din momentul în care Bill se îndrăgosteşte de Sookie, acţiunea începe să se deruleze alert şi nimic nu poate sta în calea celor doi.
Traducere din limba engleză de Sorin Voinea
ISBN: 978-973-102-391-5
ISBN: 978-973-102-387-8
Format: 10,5 x 17,5 cm, 464 pagini, copertă broşată
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 27 septembrie)


MOARTEA LA DALLAS
Volumul 2 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
„Stilul lui Harris are un farmec şi o naturaleţe care ne amintesc de Anne Tyler… este original şi surprinzător. Trăsăturile romanului gotic sporesc savoarea specială a cărţii.” – The Christian Science Monitor
În romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris îşi continuă aventurile începute în primul volum al seriei, Morţi până la apus. Folosindu-şi talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneşte în căutarea unui vampir dispărut.
Uşor de spus, dar greu de făcut!
Întotdeauna gata de acţiune, Sookie duce totul la bun sfârşit, după o întreagă serie de aventuri şi momente dramatice. Personajele se dezlănţuie adesea în jocul cu moartea. Indiferent că sunt oameni sau vampiri.
Traducere din limba engleză de Sorin Voinea
ISBN: 978-973-102-391-5
ISBN: 978-973-102-388-5
Format: 10,5 x 17,5 cm, 400 pagini, copertă broşată
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 4 octombrie)

CLUBUL MORŢILOR
Volumul 3 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
„Harris îmbină cu neastâmpăr mai multe genuri, pentru a obţine în final unul nou, care reprezintă propria sa creaţie încântătoare.” – The Denver Post
Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, învingând toate obstacolele care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură. Pentru a limpezi lucrurile şi pentru a găsi răspunsul la numeroasele întrebări care o neliniştesc, Sookie intră din nou în acţiune.
Personajele implicate sunt aceleaşi pe care le-am întâlnit şi în volumele anterioare – teriantropi, vârcolaci şi, mai ales, vampiri – care apar fie ca duşmani, fie ca aliaţi şi prieteni fideli ai neînfricatei eroine.
Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
ISBN: 978-973-102-391-5
ISBN: 978-973-102-389-2
Format: 10,5 x 17,5 cm, 352 pagini, copertă broşată
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 11 octombrie)

MOARTĂ PENTRU TOŢI
Volumul 4 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Personaje consistente, alături de o intrigă plină de acţiune — iată notele distinctive ale acestui spumos amestec de dragoste, mister şi fantasy.” – Publishers Weekly
Nu dai în fiecare noapte de Revelion peste un bărbat alergând pe marginea drumului, pe jumătate dezbrăcat!
Iar când aceasta i se întâmplă lui Sookie Stackhouse, nu ne putem aştepta decât la noi aventuri.
Descoperind că bărbatul misterios întâlnit în împrejurări atât de ciudate nu este altul decât vampirul Eric, care nu îi este străin, eroina telepată încearcă să-l ajute. Cineva îi făcuse vrăji să-şi piardă memoria. Implicarea lui Sookie duce la bătăi pe viaţă şi pe moarte, în care sunt implicaţi tot soiul de vampiri, vârcolaci, teriantropi şi vrăjitoare. În pericol se află şi inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat în faţa atrăgătorului Eric.
Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
ISBN: 978-973-102-391-5
ISBN: 978-973-102-390-8
Format: 10,5 x 17,5 cm, 416 pagini, copertă broşată
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 18 octombrie)

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!