duminică, iunie 05, 2011

Continuări

După cum (poate) unii ați văzut deja, am pus două formulare de trimitere mail, unul pentru Alexya și unul pentru mine. Acestea le găsiți fie la Pagina de contact , fie pe pagina principală, în stânga, la Contact (cele două butoane cu ”Click ca să-mi trimiți mail direct!”). Am pus aceste formulare pentru a ne trimite mai ușor și repede continuările, ficurile noi, poeziile.. etc., (sau să ne puneți întrebări, faceți sugestii) deoarece nici nu trebuie să fiți logate pe mail, dar și pentru că ne ajută mult, sunt mai structurate mailurile așa. Noi vă îndemnăm să folosiți acele formulare de acum :) (bine, dacă nu vă plac deloc, ceea ce nu cred, puteți să ne trimiteți și mail-ul clasic, nu înseamnă că nu le vom mai lua în seamă din cauza aceasta). 
Am făcut verificarea pe formulare, am și primit o continuare prin intermediul lor, deci vă spun garantat că funcționează !

Acum, continuările primite. Multe cu The Vampire Diaries, de data aceasta :). 

Capitolul 6 din ”Atraves de tus ojos” scris de Duffy AICI

Capitolele 14, 15, 16 din ”One Scary Happy Ending” scris de Theo AICI , AICI și AICI
În caz că nu ați văzut anunțul ei , vă spun eu că a schimbat numele acestui fic în ”Blue Blood”, și de acum așa va fi trecut în continuări.

Capitolul 2 din ”The Mistake” tradus de Andreea2 AICI

Capitolul 4 din ”Eternal Soul Mates” tradus de Irina AICI

Capitolele 4, 5 și 6 din ”She Will Be Mine” traduse de Bibi  AICI, AICI și AICI

Ultimul Capitol din ”For Damon Salvatore Lovers” tradus de Maria J AICI

Capitolul 16 din ”One Scary Happy Ending” scris de Miri AICI

Capitolul 14 din ”What if” scris de Beky AICI

Capitolul 3 din ”My magic life” scris de Emysweetgirl AICI

Capitolul 3 din ”Day” scris de Petrokiss AICI

Capitolul 6 din ficul ”Feel the life of the city” scris de Silver AICI

Capitolul 14 din ”Suflet rătăcit”scris de Antonia AICI

Epilogul din ”Premio de una partida de poker” tradus de Ella AICI

Vă rog frumos, Beky și Theo, să nu-i mai trimiteți Alexyei continuările, sunt cred că mai mult de două luni de când am anunțat că eu postez continuările și ea ficurile noi și poeziile, și încă îi mai trimiteți ei. Deci pentru continuări, formularul pentru Krisz (al doilea) sau pe krisz_fanfic@yahoo.com

Ca să schimb subiectul, vroiam să vă spun că acum pe Mtv sunt premiile Mtv Movie Awards 2010 reluare, dacă doriți să îi vedeți pe Rob și Kristen la premii, anul trecut, o puteți face.

În noaptea asta sunt și premiile Mtv Movie Awards de anul acesta, preshow-ul începe la ora 2 dimineața și show-ul la 4. Dacă sunt doritori și puteți sta așa târziu, acolo veți vedea prima dată Trailerul Breaking Dawn. :X. 

Pentru cei care n-au văzut Preview-ul la trailer, deși mi-e greu să cred asta, atașez aici video-ul. 

Un sfârșit de săptămână frumos! 


Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!