joi, februarie 24, 2011

Fics



Oana si Bia au tradus capitolul 16 din ”Emancipation Proclamation” AICI

Monkeyriri a publicat capitolul 6 din ”A Perfect Mistake” AICI

Addicted02 a postat capitolul 3 din interesantul fic "Seduction, games and love-ingredients for my favourite wine" AICI

Alexandra S. a pus două continuări din fic-ul ”Meditații la imoralitate” AICI și AICI

Mayavidya a terminat capitolele 3,4 și 5 din fic-ul ”Din nou împreună” AICI

New Fics

Miku a inceput un nou fic numit ”Neguțătorul de vise arămii”.
Rezumat: ”Ema e una dintre cei noi; ea stă întotdeauna ascunsă, nu îi privește în ochi pe superiori și nu mănâncă niciodată. Kira e cea care are grijă ca nimeni să nu încalce regulile corporației și stă întotdeauna în spatele mișcărilor viitoarelor victime.
Într-o altă parte, Teea, o adolescentă de cincisprezece ani se trezește singură într-un sărac apartament din Azuga, fără trecut și fără ajutor. Devine conștientă de unele puteri mistice, iar când îl întâlnește pe Matei, suflul ei de ghiata e dat peste cap.

Nu peste mult timp, drumul Emei se intersectează cu al Teei, iar cele două pun la cale un plan de evadare din închisoarea submarină a Kirei.

Întrebarea finala a Kirei: ești în stare să renunți la tine, pentru el?

Îl găsiți AICI

Sonia scrie fic-ul ”You make me smile”.
Rezumat: ” Este vorba de o frumoasa poveste de dragoste dintre Edward si Bella. Normal ca viata ii va supune la incercari, dar impreuna, cu iubire si intelegere vor trece peste. Ce poti face cand iti intalnesti marea dragoste si nu ii poti spune? Ce faci cand marea dragoste pe care ai asteptat-o atata timp te dezamgeste? Aflati to in You make me smile.”
Îl găsiți AICI

Vă rugăm să ne trimiteți continuările pe mail, acelea vor fi publicate. Cele puse pe chat nu vor fi luate in considerare.

Toate bune!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!