luni, februarie 28, 2011

Ficuri


Capitolul 3 din ”Ultimul Trandafir” scris de Kadydi AICI

Capitolul 4 din "Seduction, games and love-ingredients for my favourite wine" scris de Addicted02 AICI

Capitolele 6,7,8 și 9 din fic-ul ”Din nou împreună” scris de Mayavidya AICI

Capitolele 6 - 11 din ”Dream on” scris de Andrimix AICI

Fic-uri noi

Silver scrie fic-ul ”Feel the life of the city”.
Rezumat: ”Doi adolescenti atat de asemanatori dar in acelasi timp atat de diferiti … Ce se intampla cand printr-o intamplare mai putin placuta , Britney ajunge sa locuiasca in aceeasi casa cu Justin ? Ura la prima vedere e nelipsita . Parerea lui Justin despre Britney ? Fata de bani gata ! Parerea lui Britney despre Justin ? Baiat de bani gata ! Dar ce se intampla cand observa ca amandoi au aceleasi hobby-uri ? Motociclete . Cluburi . Sex . Iesiri afara in timpul noptii . Vor lasa “diferentele” la o parte sau se vor tachina in continuare pana la epuizare ? Ei bine…ramane de vazut !”
Primul capitol AICI

Deea07 a început un nou fic, ”Love like drug”.
Rezumat: ”Droguri, razbunare, dragoste, mister, nebunie, tristete si orice pot condimenta viata unor adolescenti. Drama si romantism imbinate intr-un perfect abient de durere si iubire. Personaje multe, fiecare cu povestea si durerea lui, fiecare cu dragoste lui. Obsesii criminale si iubiri inocente, ce se pot naste in interiorul unui liceu de arte. Poate un nou venit in oras sa invie amintiri si sa creeze mai multa suferinta? In inima New York-ului, oras plin de sine, unde noptile sunt mai albe ca zilele, se naste o poveste nestapanita de iubire si ura care vor da nastere unor sentimente nemaivazute. Kristal si Danyel o iubire pura sau o ura incontrolabila?„
Îl găsiți AICI


Cam atât. Pupici!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!