duminică, martie 29, 2015

Vino în lumea lui Cuckoo Clarke

Am fost provocate de Editura Corint Junior de a face începutul cărții ”Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke” de James Patterson ( în colaborare cu Lisa Papademetriou ). Cum adorăm provocările și mai ales cele interesante și inventive, am acceptat cu dragă inimă. Însă trebuie să mărturisesc, a fost mai greu decât aș fi crezut să intru în pielea unei puștoaice mai... speciale, însă a fost o experiență amuzantă. 
Sper să voi reuși să scot măcar un mic zâmbet de la voi, după ce veți citi ce am scris. 
11 februarie 2015

Scriu asta pentru ce-i care vor îndrăzni să citească acest jurnal. Poate nu știți definiția acestui cuvânt, dar nu degeaba toate fetele întregi la cap au un asemenea ”specimen” ascuns în cele mai ciudate locuri, pentru a păstra anumite secrete. În concluzie, nu aveți voie să citiți mai departe. Însă, dacă îndrăzniți să treceți peste cuvântul jurnal, poate vă oprește cuvântul intim. Acest cuvânt este atât de… intim. Nici nu pot găsi o descriere mai bună. Jurnal intim. Este aproape un… epitet! Sau personaficare? Nu… stați să caut pe internet… cacofonie! Doar că e cu J și I. Deci nici nu ar trebui să fie una lângă alta! Însă doresc să vă opresc pe cei care vor încerca să citească în continuare – pentru că desigur că vor exista, nu sunt paranoică degeaba.
Dacă nici jurnal și nici intim nu v-a oprit, atunci poate ceea ce veți afla vă va îngrozi destul de mult să nu mai repetați greșeala asta pe viitor. Sau poate că da :).
Bună, sunt Cuckoo Clarke. Sunt  paranoică – check, țicnită – check, furioasă pe cei care deja citesc ceea ce scriu – double check. Însă sper să mă agreați îndeajuns de mult încât să reușesc să vă dau puțin din boala mea mintală – deși doctorul nu era sigur ce am mai exact, așa că mi-a pus viza de trecere… chiar și eu m-am mirat.
În orice caz, see you later, amigos, muchahas, XOXO, pupici, inimioare, ursuleți pufoși și chestiile stupide pe care fetele normale le pun.
În fond, sunt o fată normală. Sau nu? 
Cu siguranță cartea este mult mai amuzantă și cred că poate transforma o zi mohorâtă, într-o zi extraordinar de hilară, așa că invităm să aflați cât mai multe despre carte de pe pagina de Facebook a editurii  și să luați decizia de a cumpăra cartea - AICI. Doar așa o veți cunoaște pe adevărata Cuckoo Clarke.

2 comentarii:

  1. Mi-ai aruncat un zambet pe fata dupa citirea acestui text de jurnal imaginat :)). Mi-am amintit de toate prostiile pe care le scriam in adolescenta. E bine sa radem de trecut!
    Te salut cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o carte foarte amuzanta si draguta. Intentionez de ceva timp sa o cumpar, sper sa vina acea zi curand.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!