luni, decembrie 29, 2014

Câștigători. Concurs: HOP Cadouri de Crăciun

Câștigătorii îi găsiți la finalul postării!

Deschidem seria concursurilor din luna decembrie, prin unul organizat în cadrul proiectului ”Hop Cadouri de Crăciun” inițiat de blogul Bibliophile Mystery. Ne bucurăm că în sfârșit putem avea parte de așa ceva și la noi, că mai multe bloguri de cărți își dau mâna pentru a face o bucurie cititorilor lor.
Concursul va dura până pe 25 decembrie, iar cei trei câștigători vor fi aleși cu ajutorul Random.org. Premiile sunt următoarele cărți (apar și în imaginea de mai jos, din formular):


Cerințele de înscriere le găsiți în formular:

Vă invităm să intrați și pe celelalte bloguri participante la Hop și să vă înscrieți la concursurile lor:
  Mulțumim Editurii Leda și Editurii Corint Junior pentru premii și vă dorim mult succes!
Câștigătorii

Iată că s-a încheiat primul Hop organizat la noi în țară, și considerăm că a fost unul de succes! Felicitări organizatorilor, și sperăm că nu va fi ultima activitate de genul pe care o veți vedea în blogosfera de cărți de la noi.
A venit timpul să anunțăm și noi fericiții câștigători ai concursului! Vă mulțumim în primul rând că v-ați înscris într-un număr atât de mare, ne dorim să participați și la concursurile noastre viitoare. 
AICI găsiți documentul cu intrările participanților la concurs. Unii v-ați înscris de două ori, sau ați încercat să vă înscrieți de mai multe ori, și v-am luat în considerație doar prima înscriere. La mulți am avut probleme cu link-ul de pe Facebook, dacă nu l-am putut verifica din diverse motive (apărea că nu e disponibil, sau nu era corect), nu ați putut acumula cele 5 intrări în plus,
Ca să nu vă mai ținem în suspans, vom spune că norocoasele de data aceasta au fost:


Ciureanu Lavinia - va primi ”Alegerea” de Kiera Cass 


Felicitări! Pentru a vă revendica premiul, vă rugăm să trimiteți un mail cu datele complete la adresa alexya_fanfics@yahoo.com în termen de maxim 5 zile. 

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă urăm un An Nou minunat!

7 comentarii:

  1. Pentru concursuk Hop as dori sa particip numsi pentru testul fierului, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru concursul Hop as dori sa particip pentru Orasul sufletelor pierdute - Cassandra Clare.Ador aceasta serie de carti si continuarea este ar fi un cadou nemaipomenit.MULTUMES DIN SUFLET PENTRU ACEST CONCURS si pentru sansa ce o puteti da.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru acest minunat concurs,Sarbatori Fericite va doresc <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari castigatorilor si lectura placuta! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatorilor! Aveti carti cu adevarat frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări. Ma tenteaza de mor Testul fierului :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!