joi, octombrie 30, 2014

Povești despre Rusia. Ceai cu Alexandr Soljenițîn.

Editura Univers vă invită la un eveniment la căldură, cu ceai cald și povești.
Povești despre Rusia. Ceai cu Alexandr Soljenițîn este numele întâlnirii. Va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, la Librăria Bastilia și face parte din CDPL.Fest-ul cu numărul 30 organizat de un cristian și CDPL.
Invitați să vorbească despre poveștile rusești, despre literatura lui Alexandr Soljenițîn și experiențe personale din jurul acestor teme sunt Octavian Soviany și Vasile Ernu.
Editura vă aşteaptă cu samovarul pregătit, cu Russian Caravan și cărți de Soljenițîn gratuite, care vor putea să vă completeze colecția.

Pentru mai multe informaţii intraţi pe pagina de Facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/334115533434790/
De asemenea, tot la editura Univers se află în pregătire două titluri! Noi suntem foarte entuziasmate de ele şi ne dorim mult să le citim. Eu de "Era să fiu eu" iar Alexya de cartea Kristinei Ohlsson, ştiţi că a mai recenzat cealaltă carte a ei, "Nedoriţi" şi i-a plăcut foarte mult povestea. De aceea când a aflat că va apărea următorul volum din serie a fost mai mult decât încântată!
Ca să nu vă mai ţin pe jar, vorbim de:
Deocamdată doar copertele au apărut, când vor apărea şi descrierile cărţilor, le vom publica!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!