vineri, octombrie 31, 2014

ENDGAME. Jocul Final: Convocarea de James Frey și Nils Johnson-Shelton la Editura Trei!

ENDGAME. Jocul Final: Convocarea
James Frey și Nils Johnson-Shelton
Colecția: Young Fiction, 14+
Editura Trei

Jocul Final e real. Jocul Final are loc acum.

Pământ. Acum. Astăzi. Mâine.
Jocul Final e real, Jocul Final a început.
Viitorul e nescris.
Ce va fi va fi.

12 Jucători. Tineri, dar din seminţii străvechi. Din care se trage toată omenirea. Şi care au fost create şi alese cu mii de ani în urmă.
De atunci jucătorii se pregătesc neîncetat. Nu au puteri supranaturale.
Niciunul nu poate să zboare, să transforme plumbul în aur sau să-şi vindece rănile. Când le sună ceasul, Jucătorii mor. Mor ei, murim şi noi.
Jucătorii sunt moştenitorii Pământului şi ei trebuie să rezolve Marea Enigmă a Salvării. Unul dintre ei trebuie să reuşească, altminteri vom pieri cu toţii.

Citeşte cartea.
Găseşte indiciile. Descifrează enigma.
Există un singur câştigător.
Jocul Final e real.
Jocul Final a început.

În Endgame. Jocul Final: Convocarea, volumul 1 al trilogiei Endgame, ești martor la căutarea primei Chei dintre cele trei care vor salva lumea. În paginile romanului este înscrisă o enigmă, pe care ești invitat să o dezlegi.

Oare exuberanţa va învinge puterea?
Prostia va fi mai presus de bunătate?
Lenea va birui frumuseţea?
Învingătorul va fi bun sau rău?
Există un singur mod de a afla.

Jucaţi.
Supravieţuiţi.
Descifraţi.
Oameni ai Pământului.
Jocul Final a început.

James Frey s-a născut în Cleveland. Toate cărţile lui – O mie de fărâme, Prietenul meu Leonard, Dimineaţă însorită şi Testamentul Final al Sfintei Biblii – au fost bestselleruri internaţionale.

Nils Johnson-Shelton este coautorul succesului editorial Niciun înger. Chinuitoare mea călătorie incognito în Cercul Secret al Îngerilor Iadului. Este şi autorul seriei pentru adolescenţi Cronici din lumea de dincolo, publicată de Full Fathom Five.

Endgame este un fenomen mondial, primul proiect interactiv carte-joc, apărut în 30 de țări. Cu aplicația mobilă creată de Niantic Labs de la Google poți să joci în viaţa reală o versiune a Jocului Final, fiind liber să alegi o seminţie şi să lupţi cu ceilalți. Află mai multe detalii pe www.endgamerules.com.

Află din ce seminție faci parte și ce șanse de supraviețuire ai în Jocul Final: http://endgameiscoming.com/.

Resurse online pentru carte și joc
Regulile jocului: http://www.endgamerules.com/
Antrenează-te pentru joc: http://www.ancientsocieties.com/

"Unicul nostru scop a fost să creăm ceva incredibil, radical, nou – să inventăm viitorul. Să realizăm ceea ce a fost dezbătut, speculat, prezis – dar niciodată făcut. Să creăm un fenomen global al secolului 21: cărți, jocuri, enigme, social media, YouTube, film, reality TV..."

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!