vineri, august 01, 2014

Noutăţi de la editura Trei!

Editura Trei continuă să ne pună inima pe jar, publicând o mulţime de titluri minunate, pe care îmi doresc să le citesc cât mai repede. Sunteţi de acord cu mine?

“Cioburi de stele”(Constelaţii #1) de Amie Kaufman & Meagan Spooner
Icarus e o uriaşă navă spaţială care călătoreşte prin hiperspaţiu cu viteză superluminică. Icarus explodează, iar Lilac LaRoux (fiica celui mai bogat om din univers) şi Tarver Merendsen (care, la doar 18 ani, este deja erou de război) sunt singurii supravieţuitori. O navetă de salvare îi duce pe o planetă pustie, unde găsesc o formă ciudată de viaţă ("fiinţele şoptitoare"), supusă unui experiment secret condamnabil, iniţiat de tatăl lui Lilac. Totul se schimbă după ce Lilac şi Tarver dezleagă misterul "fiinţelor şoptitoare" şi află că ar putea fi salvaţi. Dar nu vor mai fi niciodată aceiaşi tineri care au păşit cândva pe planeta pustie.
“Cioburi de stele” a fost recompensată cu cel mai prestigios premiu pentru science-fiction şi fantasy din Australia, Aurealis Award for Best Young Adult Novel.
De asemenea, se află pe lista lungă a finalistelor la Inky Teen Choice Awards pe 2014.
Cioburi de stele va fi adaptată pentru televiziune în cursul acestui an.

"O aventură palpitantă în spaţiul cosmic." - Kirkus Reviews

“Regatul furtunilor”(Grisha #2) de Leigh Bardugo
„Mi-am croit drum înăuntrul Întunecatului, forţând legătura stabilită între noi de colier, şi am pus stăpânire pe puterea lui. Din palmele sale s-a revărsat întuneric, fâşii unduitoare de cerneală neagră, care s-au împletit între ele, creând mâini, un cap, gheare şi aripi — trupul unui nichevo’ya. Primul meu monstru.”

Un ţinut fabulos: Ravka
O elită magică: Grisha
O eroină cu superputeri: Alina Starkov

„Întunecatul“, conducătorul Grishei, a supravieţuit bătăliei din Falia Umbrei şi reapare cu o putere înzecită şi un plan diabolic. Cu ajutorul lui Sturmhond, un corsar faimos, Alina Starkov se întoarce în ţara pe care a părăsit-o, hotărâtă să lupte cu forţele ce ameninţă Ravka. Dar pe măsură ce puterea ei creşte, se vede prinsă tot mai mult în jocul de magie interzisă al Întunecatului, ce o îndepărtează de Mal. Alina trebuie să aleagă între ţara ei, puterea pe care o are şi dragostea pentru Mal – altfel riscă să piardă totul în faţa asaltului iminent.

„Bardugo populează lumea fantastică pe care o creează cu fiinţe tri-dimensionale stranii... Cartea a doua a Trilogiei Grisha va face senzaţie.” - BOOKLIST

„Suspans, acţiune, un ritm alert: finalul te va surprinde şi te va face să aştepţi cu nerăbdare continuarea.” - KIRKUS REVIEWS

“Ticălosul seducător” de Christina Lauren
“Ticălosul seducător” descrie cu senzualitate şi umor tensiunea erotică dintre un bărbat şi o femeie a căror rivalitate se transformă într-o atracţie de nestăvilit.

Inteligentă, ambiţioasă şi la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Bennett Ryan. 
Exigent, fără scrupule şi aparent lipsit de orice consideraţie pentru munca subordonaţilor, acesta este însă un bărbat irezistibil. Un "ticălos seducător", cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. 
Deşi nu a fost niciodată adeptul unei relaţii la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunţe cei doi pentru a se avea unul pe celălalt?

Disponibil iniţial online cu titlul The Office – ajungând la un număr de peste două milioane de cititori pe site-urile fanfiction – romanul Ticălosul seducător este primul din seria omonimă, fiind în curs de ecranizare.

De asemenea, la Editura Trei vor mai apărea următoarele frumuseţi în curând:
 Aşa este că v-am făcut ziua mai bună cu veştile acestea?

9 comentarii:

  1. Am citit Ticălosul seducător, e interesantă cartea, plus că am citit şi continuarea. Mi-a plăcut foarte mult, e chiar ok.
    Şi am citit şi Paper Towns care a fost dezamăgitoare, adică mă aşteptam la mai mult de la o carte scrisă de John Green.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna foarte bine descrierea lor!! Sper sa am ocazia sa le citesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cioburi de Stele are o coperta fantabuloasa. Abia astept sa apara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai am descoperit blogul tau. E grozav!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, God. Urăsc coperta la Ticălosul seducător, mi se pare atât de comună şi de banală, parcă ar fi imaginea din ,,Iubiri secrete'' sau mai ştiu eu ce :D
    Sunt entuziasmată de Cioburi de stele, abia aştept să o pot citi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa pun mana pe “Cioburi de stele”, Paper Towns, We were Liar
    si Belzahar.
    Da, mi-ai facut ziua mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stefana, am citit mai multe recenzii despre Ticalosul seducator pe Goodreads, recenzii mixte. Unele de bine, altele care dadeau cu cartea de pamant, asa ca nu aveam o parere definita despre ea in minte.

    Andreea, si eu sper la fel!

    Asa este, Marya! Ma bucur ca au pastrat imaginea de pe coperta originala!

    Law, happy to hear that! De la Sub aceeasi stea eu nu am mai citit nimic de John Green, cred ca nu m-a prins asa tare ca pe ceilalti cititori stilul autorului.

    Readwithadelina, multumesc din suflet! Your comment made my day! Si blogul tau e super, tocmai l-am adaugat la blogroll sa iti urmaresc activitatea.

    Yukiblack, ai dreptate, parca nu e foarte inspirata coperta de la Ticalosul seducator.

    Pufulet, ma bucur sa aud asta!

    Multumesc tuturor pentru timpul acordat in a lasa o parere. Happy reading!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!