vineri, august 01, 2014

Câştigători concurs de fidelitate pe luna iulie!

Iată că a mai trecut o lună frumoasă de vară, una productivă din punct de vedere al lecturilor. Din păcate am rămas în urmă cu recenziile (din nou!) iar faptul că acum două săptămâni am căzut ca toanta pe scări şi m-am lovit la picior mi-a cam dat programul peste cap. De acum însă va începe şi Alexya să posteze recenzii şi o să avem cât mai multe postări.
După o lună de concurs, de comentat, de împărţit opinii.. bilanţul celor care s-au înscris la concursul de fidelitate pe luna iulie arată cam aşa:
Felicitări, Lupu Diana şi Marya Mary! Trebuie să vă alegeţi fiecare o carte. În cazul în care aţi uitat lista din care vă puteţi alege, este aceasta:
Vă rog să trimiteţi un mail la krisz_fanfic@yahoo.com cu titlul cărţii alese şi datele voastre complete (nume, adresa de livrare). Dacă vă alegeţi aceeaşi carte, Diana va avea prioritate pentru că are mai multe comentarii, iar Marya va trebui să îşi aleagă alta. Dacă se va întâmpla asta, te voi anunţa eu pe mail, Marya, să îţi alegi alt titlu.

Mulţumesc tuturor pentru participare şi sper să vă înscrieţi şi la următorul concurs de fidelitate!

4 comentarii:

  1. Am castigat? :o
    Parca nu-mi vine sa cred, de obicei sunt mai activa de atat :">
    Iti multumesc din tot sufletul, iti trimit imediat un meaj ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat complet :D
    In ce stare esti cu piciorul? :o3

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari castigatoarelor si lectura placuta! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!