sâmbătă, iulie 26, 2014

Libertatea + Nemira = Cartea de vacanţă!

August. Prin excelență luna vacanței. Doar că pentru o vacanță ca la carte este nevoie de una sau mai multe lecturi adevărate. De preferință mai multe. Din acest motiv, editura Nemira împreună cu ziarul Libertatea vor da foarte curând startul unei campanii numite, sugestiv, CARTEA DE VACANȚĂ. Concret, asta înseamnă că din data de 25 iulie, în fiecare vineri, vă aşteaptă la chioşcurile de ziare 6 titluri de un umor nebun şi o autenticitate dezarmantă:
"Viaţa ca o ţeapă" şi "Iubirea ca o ţeapă" de Alan H. Cohen sunt două „mici tratate” anti-ratare în dragoste şi în viaţă, "Ghidul leneşului" este o antologie de texte despre lenevire scrise de personaje istorice faimoase care au ridicat această slăbiciune la rang de artă şi rafinament. Următoarele două cărţi, "Cum m-am lăsat de gândit" şi "Bine că eşti tu deştept" sunt adevărate delicii intelectuale, ambele luând peste picior imposturile şi autosuficienţa deşteptăciunii. Iar ultima carte, "Eleganţa ariciului", este un bestseller internaţional amuzant, tandru şi captivant ce a cucerit cu delicateţea lui inimile a milioane de cititori.

Titlurile din colecţie vor fi:
1. ”Viața ca o țeapă” de Alan H. Cohen – 25 iulie

2. ”Iubirea ca o țeapă” de Alan H. Cohen – 1 august
3. ”Ghidul leneșului. Mic tratat pentru leneși rafinați” de Tom Hodgkhinson – 8 august
4. ”Cum m-am lăsat de gândit” – 15 august
5. ”Bine că ești tu deștept” de John Frandom – 22 august
6. ”Eleganța ariciului” de Muriel Barbury – 29 august

Nu ştiu voi, dar eu sunt extrem de încântată de faptul că apare cu această colecţie şi "Eleganţa ariciului"! Cartea se află pe lista mea de lecturi urgente (adică cele la care ţin cu ardoare să le citesc de multă vreme) iar acum simt că pe 19 august parcă voi primi un cadou frumos prin apariţia ei cu Libertatea. Ce părere aveţi de celelalte titluri? O să vă cumpăraţi vreunul? Care?

5 comentarii:

  1. Eu sincer iti multumesc pentru anunt! Si eu abia astept 19 august sa cumpar "Eleganta ariciului", nu de alta dar am citit sinopsul cartii si se pare ca unul dintre personaje este japonez si alt personaj apreciaza cultura japoneza si Japonia, iar eu cum le iubesc pe amandoua imi doresc cartea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim pentru anunț! Sper să cumpăr măcar două din cărțile ce se vând împreună cu ziarul (mă refer ka „Eleganța ariciului” și la „Bine că ești tu deștept”).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru anunt! Sper sa reusesc sa cumpar "Cum m-am lasat de gandit" si "Eleganata ariciului"

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca au decis sa publice carti cu ziarul Libertatea :D asa mai marim si noi biblioteca :)) si citim si altceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim ca ne-ai anuntat! Habar n-aveam de colectia asta. "Eleganta ariciului" suna bine! :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!