vineri, mai 30, 2014

Câştigător concurs Editura Univers (2)

- Câştigătorul se află la sfârşitul postării! -

Trec printr-o perioadă a anului în care mi-aş dori ca lucrurile să fie mai simple. Tânjesc după linişte şi banal, după momentele în care mă lăfăiam în timp fără să îmi sufle ameninţător în ceafă, ca acum. De aceea m-am gândit să fac pentru voi lucrurile mai simple. Cu un concurs cu reguli simple, la care să se poată înscrie toată lumea. 

Premiul este o carte cu un subiect foarte intrigant:

Într-o casă de toleranţă mascată sub imaginea unei clinici medicale, are loc o crimă. Secretarul preşedintelui republicii, un obişnuit al locului, este găsit mort. Fortunata, femeia care se ocupase de plăcerile fine ale demnitarului, chiar înainte ca acesta să moară, dispare, dar locul ei este ocupat de fratele geamăn, Aniceto. Ca şi cum o crimă într-un bordel nu ar fi fost suficientă, tot aici au loc şi numeroase întâlniri secrete, iar directorul este un om de ştiinţă obsedat de fanteziile sexuale ale femeilor. 
Imediat începe o investigaţie a crimei, dar lucrurile degenerează; inspectorul delegat să se ocupe de caz este el însuşi un apropiat al Casei Schimburilor şi, după ce întâlneşte un posibil vinovat, începe o competiţie în care nu descoperirea criminalului este centrul de interes, ci compararea puterii de seducţie a fiecăruia. Bărbatul din stânga este o poveste care, în buna tradiţie a lui Alberto Mussa, îşi poartă cititorul prin numeroase labirinturi narative, lăsând pentru final plăcerea revelaţiei semnificaţiei.

Ce aveţi de făcut? Să daţi un simplu click pe Free entries şi deja veţi fi înscris în lista din care vom trage la sorţi câştigătorul sau câştigătoarea (pe data de 29 mai):

Multă baftă şi sperăm să participaţi cât mai mulţi (nici cu aveţi cum, doar cred că e unul dintre cele mai accesibile concursuri din ultima vreme.. :)
Felicitări, Roxana Zuziac! :)

Aşteptăm un mail pe adresa alexya_fanfics@yahoo.com cât mai repejor, ca să poti intra în posesia premiului. Mulţumim tuturor pentru participare!

Mulţumim foarte mult editurii Univers pentru acest volum şi pentru încrederea acordată, sperăm la o lungă  şi la fel de frumoasă colaborare pe mai departe :)
Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!