vineri, ianuarie 24, 2014

Noutăţi editoriale la "Editura Epica"!

TE AŞTEPT de Jennifer L. Armentrout, semnată J. Lynn, din 5 februarie la Editura EPICA 
EpicLove - Ficţiune pentru tineri! 

Mă bucur mult că va apărea în sfârşit cartea aceasta. Iniţial trebuia să o promovăm noi, dar cum s-a amânat apariţia ei ni s-a repartizat "Iubire" de Katie Cotugno până la urmă, ceea ce nu regret, pentru că, în final, cred că mi-a plăcut mai mult. Dar şi "Te aştept" e o poveste frumoasă, şi trebuie să vă avertizez că are cel mai dulce personaj principal masculin! Cam o să vă topească inimile aşa cum topeşte căldura o îngheţată. Cred că e un fel de iubit ideal, la care orice fată visează. 

“Te aştept” de Jennifer L. Armentrout, semnată J. Lynn
Unele lucruri merită să le aştepţi...
Să plece la mii de kilometri depărtare de casă pentru a se înscrie la colegiu e singura cale prin care tânăra de nouăsprezece ani, Avery Morgansten, poate scăpa de ceea ce i s-a întâmplat, în urmă cu cinci ani, la o petrecere de Halloween, care i-a schimbat pentru totdeauna viaţa. Tot ce trebuie să facă e să ajungă la timp la cursuri, să se asigure că brăţara de la încheietura mâinii stângi e la locul ei, să nu atragă deloc atenţia asupra propriei persoane şi poate — dă Doamne! — să-şi facă nişte prieteni, pentru că, fără îndoială, asta ar fi o schimbare bine-venită. Singurul lucru de care n-are nevoie şi la care nu s-a gândit este să-i trezească interesul singurului băiat care ar putea să-i zdruncine fragilul viitor pe care şi-l construieşte pentru ea însăşi.

Unele lucruri merită încercate...
Cameron Hamilton — 1,90 m de fizic pentru care poţi să leşini, completat cu o pereche de ochi şocant de albaştri. Și cu o remarcabilă abilitate de a o face pe Avery să-şi dorească lucruri despre care crezuse că-i fuseseră răpite irevocabil. Ea ştie c-ar trebui să stea departe de el, dar Cam e înnebunitor de omniprezent, cu farmecul lui, cu tachinările lui isteţe şi cu păcătoasa aceea de gropiţă în obraz, atât de... să-ţi vină s-o mănânci. Să se încurce cu el e periculos, dar când nu mai e cu putinţă să ignore tensiunea clocotitoare ce scoate scântei ori de câte ori sunt unul în preajma celuilalt, el face să iasă la lumină o latură a ei despre care ea habar n-avea că o are.

Unele lucruri n-ar trebui trecute sub tăcere niciodată...
Dar când Avery începe să primească emailuri de ameninţare şi telefoane care o silesc să-şi înfrunte un trecut pe care ea îl voia îngropat, nu mai are de ales şi trebuie să admită că există cineva care nu-i îngăduie să uite de noaptea aceea când totul s-a schimbat. Când adevărul devastator va ieşi la iveală, o să mai scape ea şi de data asta întreagă, cu doar o cicatrice? Şi va putea Cam să fie acolo, s-o ajute să iasă la liman, sau va fi târât în adâncuri odată cu ea?

Iar pentru unele lucruri merită să lupţi...

#1 New York Times Bestseller

 În portofoliul Editurii Epica a intrat o nouă carte, despre care am mai auzit dar nu am avut ocazia să o citesc. Subiectul ei pare interesant, sunt curioasă cum e, voi nu? Nu ştiu când va apărea dar important e că o să fie tradusă şi la noi. Până atunci, vă puteţi detecta cu descrierea cărţii.

“Bully” de Penelope Douglas
Numele meu este Tate. Dar el nu mă strigă așa. Nu mi s-ar adresa niciodată atât de informal, dacă mi s-ar adresa în vreun fel.
Suntem vecini și, odată, am fost cei mai buni prieteni. Dar, într-o vară, s-a întors împotriva mea și și-a creat o misiune din a-mi distruge viața de câte ori are ocazia.
Am fost umilită, exclusă și bârfită toți anii de liceu. Farsele și zvonurile au devenit din ce în ce mai sadice cu timpul și m-am îmbolnăvit încercând să îl evit. Mi-am făcut griji pentru ceea ce se afla după fiecare colț, în spatele fiecărei uși.
Așa că am plecat. Am petrecut un an învățând în străinătate și m-am bucurat de libertatea oferită de viața fără Jared. Acum m-am întors să termin liceul ca apoi să plec de aici o dată pentru totdeauna. Sper că după un an de absență, a uitat de mine.
Dar chiar daca el nu s-a schimbat, eu am făcut-o. Nu mă mai interesează să îl evit sau să întorc celălalt obraz. O să ne confruntăm, pentru că niciunul dintre noi nu vrea să renunțe.

35 de comentarii:

  1. Te astept mi se pare putin cliseica...dar tot o sa o citesc, eu citesc orice carte de dragoste chiar daca povestile seamana intre ele...avem a good girl and a bad boy...un fel de chimie perfecta
    Bully merge in aceeasi directie ea buna, el rau, dar pare mai interesanta pentru ca nu stim motivul pentru care el se comporta urat cu ea desi la inceput erau oreteni si vecini.
    Imi plac postarile care contin noutati editoriale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca nu e chiar asa, chiar daca pare.. Cameron nu e deloc un bad boy, e foarte dragut si atent, simpatic, amuzant. Mai degraba Avery e mai rece si circumspecta. Iar de Bully nu stiu ca nu am citit cartea dar am vazut ca multa lume i-a acordat nota maxima.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se par ambele cati putin (mai mult) cliseice..:D
    acum nu ma judecati prea aspru, fiecare cu gusturile lui:))
    oricum, nici "Te astept", nici "Bully" nu ma atrag in mod special, dar ramane de vazut pe parcurs, cand or sa apara si la noi daca o sa-mi schimb parerea sau nu

    RăspundețiȘtergere
  4. De abia aștept să apară. Cărțile de la Epica sunt superbe :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja mi-am facut un scop din a avea in biblioteca toate cartile de la Epica asa ca sunt sigura ca si aceste carti ma vor impresiona.
    "Te astept" pare gen "Mare Tranquillitatis", "Destine la limita" si "Fara speranta" in privinta lucrului/accidentului/intamplarii misterioase care a schimbat viata persoanajului pentru totdeauna. Insa asa cum aceste trei carti au fost speciale si mi-au placut mult chiar daca aveau cateva elemente comune sunt sigura ca si "Te astept" se va ridica la inaltime.
    "Bully" mi se pare ca suna cam ciudat, dar cine stie, poate are o semnificatie speciala. Aici descrierea cartii nu dezvaluie prea multe detalii, dar si aceasta pare interesanta. Voi da faliment! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Lupu Diana, nu esti singura, abia astept sa strang niste bani sa iau cateva carti din rafturile lor. Cartea asta pare interesanta, sper ca voi reusi sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  7. La care dintre ele te referi? Mie "Te astept" mi se pare mai interesanta, iar Cameron pare asa de dragut :x :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt cartile!!
    Imi place Editura Epica. <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma refeream la Te astept, insa nici Bully nu suna rau, adica titlul e putin "rau", dar ai prins idea

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma refeream la Te astept, insa nici Bully nu suna rau, adica titlul e putin "rau", dar ai prins idea

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe mine numele Bully ma trimite cu gandul la un bou, taur, bulldog:-) , ceva fioros

    RăspundețiȘtergere
  12. Si suna foarte ciudat, parca ai striga un caine rau :)) Oricum Bully inseamna "bataus" ca substantiv si ca verb inseamna "a nu lasa in pace" deci persupun ca se potriveste oarecum cu tema romanului. Sper totusi ca vor schimba titlul. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, "Bully" inseamna si a brusca, a brutaliza, a intimida, de aceea cred ca a ales acest titlu autoarea. Se pare ca nici nu a aparut la noi "Bully" si deja e o carte care trezeste mici controverse. Asta ma face sa imi doresc sa o citesc si mai repede :D.

    RăspundețiȘtergere
  14. In ultima vreme au aparut atat de multe carti. Toate sunt interesante si promit atat de mult, incat nici nu mai stii pe care vrei sa o citesti prima data. :)
    Imi plac mult cum suna ambele carti si sunt foarte nerabdatoare sa apara!! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Pot spune ca editura Epica este editura mea preferata.Au tot felul de carti foarte frumoase,ba chiar am citit si 2 dintre ele si au fost superbe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu cred ca am o editura preferata, dar Editura Epica ar concura si ea pentru primul loc. Au scos niste carti bune.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Apy Dupa parerea mea,fiind o editura la inceput,au scos numai carti foarte bune,exact pentru adolescenti.Mie imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Andreea ai citit cumva Nume de vod: Verity??
    o am in biblioteca si sunt foarte curioasa in privinta ei
    este singura carte de la Epica care mi-a atras atentia in mod placut pana acum

    RăspundețiȘtergere
  19. @alexa ioana
    Nu am citit cartea,pentru ca nu o am.Dar am auzit ca este o carte destul de interesanta si frumoasa.
    Mie,in general,imi plac cartile de la Epica,insa pe aceasta chiar nu o am.Daca te hotarasti sa o citesti,lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Andreea T., asta spuneam si eu. E o editura pe placul multora, inclusiv pe placul meu.
    Sper ca intr-o zi sa accepte si propuneri. Ar fi interesant, avand in vedere ca au grija de cititori.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Apy Da,chiar au grija de cititori si scot carti foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si mie imi place mult Epica, insa mi-ar placea sa mai iasa din tipar, nu stiu daca voi ati observat, dar cam toate cartile aparute la ei sunt destul de asemanatoare si usor cliseice si previzibile.
    Nume de vod: Verity nu am citit-o inca, dar din descriere si recenzii s-ar parea ca e diferita fata de celelalte carti apraute la aceasta editura.

    RăspundețiȘtergere
  23. Lupu Diana, asta cred si eu, chiar daca imi plac. Stiu ca ei incearca sa imbratiseze genul YA si chesti, insa as vrea sa scoata si o distopie...

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca deocamdata se bazeaza pe cartile superbe de dragoste.Si bine face.

    RăspundețiȘtergere
  25. Se pare ca editura Epica ma surprinde din ce in ce mai mult cu cartile!Sunt foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  26. @Diana da, Nume de cod:Verity este diferita, despre raboi, spionaj, situatii dificile de supravietuire, etc. vreau neaparat sa o citesc
    Asta m-a si atras la carte, faptul ca este diferita de celelalte carti scoase de editura. cred ca v-ati dat seama pana acum ca nu ma omor dupa cartile de dragoste:))
    si sunt de acord cu tine, Diana, toate cartile de la Epica sunt foooaarte asemanatoare

    RăspundețiȘtergere
  27. Nici eu nu ma omor dupa cartile de dragoste, dar sunt cateva care chiar merita citite, iar Mare Tranquillitatis a fost prima carte de la Epica pe care am citit-o si mi-a starnit interesul asupra editurii.
    Bully si Te astept (care urmeaza sa apara tot la Epica) urmaresc acelasi tipar de pana acum asa ca nu prea-mi mai vine sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  28. am auzit de curand de o carte care o sa apara la Epica, se numeste "Ma pierd in tine" sau ceva de genul, nu i-am retinut numele prea bine, dar stiu ca mi-a placut descrierea

    RăspundețiȘtergere
  29. am auzit de curand de o carte care o sa apara la Epica, se numeste "Ma pierd in tine" sau ceva de genul, nu i-am retinut numele prea bine, dar stiu ca mi-a placut descrierea

    RăspundețiȘtergere
  30. Am auzit si eu despre ea, dar nu am apucat sa citesc descrierea. O sa o caut sa vad daca face parte din acelasi tipar :)

    RăspundețiȘtergere
  31. este tot o poveste de dragoste, dar mi se pare mai draguta decat celelalte aparute pana acum
    este vorba despre doi frati, unul dintre ei moare si iubita acestuia se ataseaza de celalalt frate. numai ca acest frate, pe care il vede pentru prima data la inmormantarea iubitului ei, este foarte diferit de celalalt si intervin probleme intre ei...

    RăspundețiȘtergere
  32. Am vazut si eu descrierea si ai dreptate e putin diferita fata de celelalte, insa tot cliseica mi se pare, daca nu ma insel am vazut si un film care avea aceiasi tema.

    RăspundețiȘtergere
  33. Regret sa spun asta, dar Falling into you(Ma pierd in tine) bubuie de clisee. Am citit majoritatea cartilor Epica si mi-au placut, de aceea am fost surprinsa cand am aflat ca o vor publica pe aceasta.. Prima parte e foarte frumoasa dar dintr-un anumit punct o ia rau pe aratura, totul pare grabit, se umple de clisee.. Poate o sa ii fac si o recenzie cartii, daca va doriti, si va spun mai multe acolo. Oricum, din ce am vazut, mare parte din cititori a fost mega entuziasmata dupa ce a citit-o, deci e probabil sa am eu o problema.

    RăspundețiȘtergere
  34. imi pare rau sa aud asta. chiar imi adaugasem cartea pe lista de cumparaturi. descrierea suna foarte bine si ai dreptate, si eu am auzit multe pareri bune despre carte. o recenzie scrisa de tine ar fi bine venita :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!