duminică, februarie 09, 2014

Câştigător nou Concurs Editura Epica (2)!

Dacă aveaţi impresia că aventura noastră cu "Iubire" de Katie Cotugno s-a terminat, vă înşelaţi! În afară de cele trei exemplare pe care le-am pus la bătaie deja pentru voi, mai avem de dat.. încă două! Ceea ce vom face în cele ce urmează

Premii: 
Image and video hosting by TinyPic
Ce aveţi de făcut?
Să lăsaţi un comentariu la această postare în care să ne povestiţi despre prima voastră iubire.. Cum v-aţi cunoscut, cum s-a desfăşurat povestea.. orice vreţi voi.  Sau dacă nu aţi avut parte de aceasta încă, ce aşteptări, speranţe aveţi de la ea.

Cum acorăm premiile: 
Un premiu va fi oferit prin tragere la sorţi iar unul prin jurizare, celui/celei care ne va cuceri cu răspunsul lui/ei, fie prin spontaneitate, sensibilitate, sau prin poveste, orice, doar să ne surprindeţi cu ceva. 

Intrări în plus:
Dacă doriţi să vă măriţi şansele pentru exemplarul pe care îl oferim prin tragere la sorţi, aveţi ocazia. Intrări în plus:
+ 2 intrări : Dacă urmăreşti blogul nostru prin GFC
+ 1 intrare: Dacă postezi în mod PUBLIC pe Facebook despre concurs
+ 1 intrare: Dacă laşi un comentariu la recenzia cărţii
+ 1 intrare: Dacă laşi un comentariu la citatele din carte.
* Dacă rezolvaţi din intrările în plus, vă rugăm să adăugaţi în comentariu şi informaţiile doveditoare.. nick-ul de GFC cu care ne urmăriţi, link-ul unde aţi postat pe Facebook, postarea sau postările la care aţi lăsat comentariu.

Durata de desfăşurare a concursului:
18  - 29 ianuarie 2014

Mult succes şi inspiraţie şi mii de mulţumiri pentru colaborare şi premiile frumoase, Editura Epica!
Image and video hosting by TinyPic
Concurs promovat pe Concursuri online / Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro
Concursurile.com
Câştigători

Ne cerem scuze că am întârziat cu afişarea celor doi câştigători, dar pe lângă timpul limitat, învăţatul pentru examene, ne-a pus de furcă şi faptul că ne-a luat mult să ne decidem cine să primească cartea prin jurizare. Au fost 3-4 cărţi între care am oscilat, dar până la urmă am ales:

Gavriloi Adina

De ce ea? De ce răspunsul ei? A preferat să ne prezinte într-un mod plăcut şi frumos povestea ei, care nu a fost una fericită şi plină de momente de neuitat. Şi-a deschis sufletul în faţa noastră şi am apreciat-o pentru asta. Poate răspunsul ei nu e scris în vreo formă specială, nu a apelat la o anumită tehnică de a cosmetiza textul, nu e unul foarte amplu şi detaliat, pur şi simplu şi-a lăsat sufletul să vorbească pentru ea şi ne-a atins cu vorbele ei simple dar pline de înţeles. Până la un anumit punct, am avut senzaţia că o ascult pe Reena, personajul din "Iubire" de Katie Cotugno, deoarece au o poveste foarte asemănătoare. Cred că Adina se va regăsi în paginile cărţii, o va aprecia mult şi citi cu drag. Felicitări!

Mai avem de afişat un câştigător, de aceasta dată unul mai norocos. La tregerea la sorţi a ieşit:

Laura 
Nu am primit datele de la Laura, așa că noua câștigătoare este
Paun Catalina Cezarina
Te rog să îmi trimiți datele cât mai repede, marți aș vrea să pun la poștă toate coletele. Dacă nici de data asta nu primesc datele voi reporta cartea la un concurs viitor. 

Felicitări! Aici găsiţi lista cu toţi participanţiiRog câştigătoarele să îmi trimită datele lor pe mailul krisz_fanfic@yahoo.com până vineri, 7 februarie. După vom fi nevoite să alegem pe altcineva în loc. 

Dorim să vă mulţumim din suflet pentru participare, pentru faptul că aţi împărţit cu noi amintiri atât de dragi. Unele poveşti cu happy end, altele nu, dar important e că din fiecare am avut de învăţat ceva, am zâmbit în timp ce vă citeam cu drag comentariile. 

Mulţumiri speciale şi infinite editurii Epica şi doamnei Anca Eftime, pentru încrederea acordată şi colaborarea cu noi. Puteam face mult mai mult şi în timp util şi de aceea aici avem regrete. Perioada încărcată de sărbători şi vremea ni s-au pus împotrivă, au fost anumite decalaje, dar sperăm că nu v-am dezamăgit şi că sunteţi mulţumite de munca noastră. Ne dorim din suflet să fi atras cititorii spre "Iubire" iar acum să îşi dorească cât mai mulţi să o cumpere, să o citească.  

59 de comentarii:

  1. Cand eram cu el nu stiam ca e prima iubire.Credeam ca vom fi impreuna forever and ever.Tot eu am pus capat.Era martie,2009.Imi vazuse zambetul pe hi5,mi-a luat id-ul si am vorbit cateva zile.a venit la mine la poarta si am vorbit in ger vreo ora.Ne-am intalnit si serile urmatoare.Ne-am indragostit,eu de felul cum vorbea,el de zambetul meu alb.Am fost impreuna 4 ani si 3 luni.Iubire cu nabadai.Ne certam rau,ne impacam si ne iubeam mai ceva ca la inceput.Asta pana am inceput sa nu ne mai suportam.De,cand petreci mult timp cu o persoana te cam saturi de ea.El voia o fata mai supusa,cu o gura mai mica,eu o persoana mai afectuoasa si mai deschisa in discutii.Dupa un an de certuri grave i-am zis a mia oara ca vreau sa ne despartim.Pentru mine era un final,era un "nu mai suport",pentru el era doar o alta "criza" de a mea.Am rarit vizitele,dar cand ne intalneam ii povesteam insufletit ce am mai facut.Apoi mi-am dat seama ca purtandu-ma asa ii dadeam sperante.Era o vineri cand a venit poate ultima data.Ma pregateam sa ma duc la posta,sa pun un colet.Am plecat cu el cu masina.M-am purtat frumos.Ne-am zis "pa" si a fost poate ultima oara cand am simtit ca am fost impreuna.am mai vorbit la telefon,ne-am mai balacarit de cateva ori,am mai plans cu el la telefon,in fond mi-a fost cel mai bun prieten,iubit,frate,cofident si tot ce voiam mai mult de 4 ani.De la 16 ani la 20.Mi-am petrecut copilaria cu el.cu el am invatat multe.Desi nu stie,inca il visez,mai ales acum ca sunt in sesiune si aveam nevoie de el sa ma faca sa am incredere in mine,sa ma linisteasca.Nu stie,dar ii multumesc pentru multe.Poate nu o sa-i spun niciodata.Inca mai plang serile astea pentru ca desi vorbesc cu altcineva,nu il pot face sa ma iubeasca.Nu ma simt iubita si stiu ca va trece o gramada de timp pana ma voi uita in ochii cuiva si voi zice in sinea mea:"Stiu ca ma iubeste.".
    Singuratatea si gandul ca nu voi mai avea parte de iubire adevarata ma omoara,dar aleg sa ascund cat ma doare si sa ma prefac ca sunt ok.totul e bine...imi zic in fiecare zi...

    gfc nastya paun
    https://www.facebook.com/ONUTZAA/posts/10201525001471065?stream_ref=1
    Am lasat si comentariu la citatele din carte cu Nastya Paun.
    Bafta tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima iubire a fost o colega din liceu, am stat impreuna cam 1 an si ne-am despartim deoarece ne certam foarte mult, nu aveam incredere unul in altul, ziceam ca ne mintim unul pe altul.
    Gfc: Alexandru Baban
    Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian

    RăspundețiȘtergere
  3. Erau cei mai buni prieteni din lume. Discutau de toate si orice, era cel pe care se putea baza in orice situatie, era cel care o tinea de mana atunci cand era trista si cel pe umarul caruia plangea, si plangea nu gluma. Mergeau la filme la cinematograf mereu impreuna desi nu erau nimic mai mult decat prieteni si uneori chiar se tineau de mana. Radeau si se distrau impreuna, vorbeau despre prietenele lui si prietenii ei, ce mai imparteau aproape orice. Toate astea pana saptamana trecuta cand a anuntat-o ca urmeaza sa se casatoreasca. Auzi tu, Dan sa se casatoreasca….Da o stia pe tipa aceea blonda, Diana cu care iesise in ultimele doua luni dar nu paruse a fi nimic serios. Dar de fapt de ce o deranja anuntul lui. Ar fi trebui sa fie fericita pentru el, sa-l felicite si sa-i ureze tot binele din lume, doar era cel mai bun prieten al ei. In schimb ea pur si simplu mutise. Nu putuse decat sa silabiseasca un scut : “Felicitari!” si plecase rapid spre casa. Era o zi mohorata si ploioasa la fel ca sufletul ei. Si pur si simplu nu intelegea ce se petrece. Acum era constienta de focul ce pluteste in atmosfera atunci cand se intalneau. Cand li se atingeau mainile intamplator, cand venea in spatele ei pe cand statea la calculator si realiza o lucrare pentru a-i da un sfat sau a analiza ceea ce facuse pana atunci pur si simplu avea senzatia ca mii si mii de artificii explodeaza in ea. Pur si simplu luase lucrurile ca atare si il considerase al ei mereu, dar acum? Acum ce se va intampla? Ohh….Doamne, realiza Maria, era indragostita de cel mai bun prieten al ei iar acesta urma sa se casatoreasca. Izbucni intr-un ras amar, mda ce situatie, l-ar fi chemat pe Dan ca sa-si verse oful asa cum o facuse de atatea si atatea ori…dar forma numarul fetelor si le chema la ea. Au vorbit, au baut, au compatimit-o si uite asa s-a facut dimineata. Acum trebuia sa se pregateasca de servici si sa dea ochii cu el. La o adica important era sa fie el fericit si daca Diana putea sa-l faca fericit atunci ea putea sa accepte asta.
    Intarziase vreo jumatate de ora si pe cand alerga sa prinda liftul se izbi chiar de el.
    “-’Neata Mari, dar ce-i cu tine nu arati prea grozav?”
    “- Nu-i nimic probabil ma incearca o raceala.” spuse ea fara sa poata sa-l priveasca in ochi cu mainile ascunse adand in buzunarele pardesiului.
    Au urcat in biroul ei si el a scos o cutie rosie din buzunar in care se afla cel mai superb inel de logodna, pur si simplu simti cum ii dau lacrimile.

    RăspundețiȘtergere
  4. continuare

    “-Vroiam o parere feminina spuse el, aducand mai aproape micutul inelus de aur cu pietre albastre de safir. O sa plecam in dupa amiaza asta la Moeciu sa petrecem un weekend la munte si am de gand s-o cer in casatorie. Ce zici Mari, o sa fie impresionata?” spuse punand o mana pe umarul ei si tragand-o mai aproape.
    Pur si simplu se sufoca vazand inelul cu pietre ce scanteiau la fel ca ochii ei, albastri si tristi acum.
    – Ar fi nebuna sa nu fie incantata, spuse incercand sa se distanteze de el. Nu suporta sa fie atat de aproape de el incat sa-i simta parfumul si caldura atat de familiara stiind ca urmau sa apartina altcuiva.
    – Am rezervat o cabana la munte si m-am invoit azi o sa plec mai devreme ca sa plecam din timp. Nu pot sa-ti spun cat de emotionat ma simt, e cea mai incredibila femeie pe care am intalnit-o in viata mea….O sa te sun sa-ti spun ce reactie a avut si ne vedem luni scumpa mea.
    – Mda, sa ai un weekend frumos, ar fi vrut sa-i spuna sa n-o sune dar era inca cel mai bun prieten al ei.
    Multimea de dosare pe care le avea de terminat pana la sfarsitul zilei o facuse sa mai uite putin vestea pe care Dan i-o daduse, asta pana cand telefonul ei incepu sa sune iar fata lui sa sa zbenguie vesela pe ecranul lui. Desi inclina sa nu raspunda, totusi independent de vointa ei raspunse.
    -Buna scumpa, am nevoie mare, mare de ajutorul tau. Am ajuns la Moeciu si am constatat ca in graba cand am plecat am uitat inelul de logodna in sertarul de la birou. Stiu ca cer mult de la tine dar te implor fa un drum pana aici si scoate-ma din belea.
    – Dan, dar aveam si eu planuri spuse ea, cu jumatate de gura. Nu pot sa las totul balta si sa vin tocmai la Moeciu.
    – Hai nu fi rea, m-am chinuit enorm ca sa fie cererea de casatorie ideala si asta imi da peste cap toate planurile. Iti raman dator pe veci.
    Ar fi vrut sa tipe la el, ar fi vrut sa-l refuze si sa-i tranteasca telefonul dar in schimb ii zise ca pleaca spre Moeciu. Nici ea nu se putea intelege.
    Urca in biroul lui si lua cutia cu inelul, inelul visurilor ei il privi cu lacrimi in ochi apoi il baga in buzunar si cobora la masina. Soarele care inunda cerul era in contradictie totala cu furtuna din sufletul ei. Cum de fusese atat de proasta, cum de petrecusera atata timp impreuna si nu realizase ca e indragostita de el. Era vina ei, pentru ca il considerase mereu al ei si nu se gandise niciodata ca ar putea fi al altcuiva.

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa ajunga la cabana si o sa-i dea inelul, o s-o salute pe Diana si o sa plece cat mai repede posibil sa-si inece amarul cat mai departe de ochii lor.
    Nu-i fu greu sa descopere cabana, dat fiind ca Dan mereu avea grija sa includa toate detaliile posibile ca sa nu se piarda ametita lui draga cum glumea el cand vorbea despre ea. Dar simti cum nervii i se ridica si cum furia pune stapanire pe ea cand constata ca era cabana la care se cunoscura ei doi cu ani in urma la un revelion petrecut acolo. Cobora masina, trantind portiera intr-un mod care stia ca il va enerva si porni furioasa spre cabana. Cand urca scarile constata ca usa era inchisa. Ciocani dar vazu ca nu i se raspunde, se si gandea ca probabil tinerii iubareti se aflau in momente de pasiune si ar fi vrut sa nu fie nevoita sa se afle acolo. Ciocani din nou dar in continuare nu raspunse nimeni. Apasa usor pe clanta si usa se deschise si ea intra inauntru. Privirile ii fura atrase de focul care ardea in semineu si de sampania din frapiera plina cu gheata. Lacrimi amare curgeau pe obrazul ei constatand ca in surdina se auzeau acordurile melodiei pe care isi amintea ca dansasera in noaptea de revelion in care se cunoscusera. Prin perdeaua de lacrimi nu sesiza aparitia lui in incaperea luminata doar de flacarile din semineu. Nu sesiza decat atunci cand acesta puse mana pe umarul ei si o intoarse cu fata la el. Isi sterse rapid lacrimile si isi drese vocea apoi ii spuse.
    -Am adus inelul, ai facut o treaba minunata, Diana e o femeie foarte norocoasa. Acum o sa plec ca sa va puteti bucura in continuare de weekendul romantic…
    – Ce treaba are Diana? intreba Dan zambindu-i usor in timp ce se indrepta spre frapiera si lua sampania pentru a umple cele doua pahare apoi se intoarse cu ele si ii intinse unul Mariei.
    – Cum adica ce treaba are Diana? Probabil o sa iasa din baie cat de curand si o sa dea peste mine aici asa ca trebuie sa plec. Multumesc de sampanie, dar trebuie sa conduc inapoi asa ca nu este o idee buna, spuse amar Maria.
    – Ba eu cred ca este o idee foarte buna, mai ales cand vad cat esti de incordata, spuse Dan tragand-o mai aproape de el si incepand sa danseze cu ea.
    – Chiar nu am chef de jocuri Dane, iar tu ai alte lucruri mai bune de facut acum decat sa dansezi cu mine si spunand acestea se intoarse catre usa cand il auzi pronuntand cuvintele pe care isi dadu seama ca le asteptase toata viata.
    – Te iubesc Mari si stiu ca si tu ma iubesti si daca n-ai fi atat de incapatanata uneori ai constata ca prietenia si dragostea merg mana in mana. Eram constient ca ai nevoie de un dus rece pentru a intelege ca sentimentele tale sunt la fel de puternice ca ale mele. Vezi, tu nu exista nici o Diana, sau ma rog nici o Diana a mea, weekendul acesta este pentru noi. Iar inelul acesta a carui piatra luceste la fel ca ochii tai este al tau iubita mea daca accepti sa fii sotia mea si spunand acestea se aseza in genunchi in fata ei si deschise cutia cu inelul de logodna pe care ea il adusese. Lacrimile care curgeau acum din ochii ei erau lacrimi de bucurie si in timp ce inelul era asezat pe degetul ei isi dadu seama ca are cel mai romantic prieten si iubit din lume desi i-ar fi trebuit o sapuneala buna la ce suferinta ii crease cand crezuse ca urma sa se casatoreasca cu Diana.
    Weekendul a fost unul de vis si de acolo incolo toate au fost la fel de frumoase pentru ca au fost impreuna. Astazi au doi pitici care le incununeaza dragostea si vor spune oricui crede ca intre barbati si femei exista prietenie…ca prietenia se transforma in dragoste cel mai adesea….

    gfc simona_msc
    share https://www.facebook.com/simona.mihalache2/posts/10202957435959518?stream_ref=1

    scuze dar odata ce m-am apucat de scris nu m-am putut opri si nu incapea intr-un singur mesaj

    RăspundețiȘtergere
  6. povestea primei mele iubiri nu este o poveste prea frumoasa si nu are happy end. imi este cam greu sa scriu despre asta, poate o sa ma judecati, dar as vrea sa va spun ca nu eu am ales sa ma indragostesc de el, de acel barbat care nu ar fi putut fi al meu niciodata, deoarece apartine de drept alte femei. asa s-a intamplat, inimii nu-i poti porunci din pacate. a fost prima mea iubire adevarata, am iubit cu tot sufletul, a fost o iubire pura, sincera si neasteptata. a fost o iubire neimpartasita, doar eu am pus suflet, doar eu simteam fiori pe sira spinarii de cate ori ne intalneam din intamplare in oras. el habar nu avea de sentimentele mele, de noptile in care nu dormeam de tristete sau il vaisam, de zilele in care ma intrebam de ce am fost blestemata sa simt ceea ce simt. momentul in care l-am cunoscut nu mai conteaza, si nici celelalte dati in care l-am vazut, sau mai bine spus i-am vazut , pe el si pe sotia lui. poate credeti ca ei ii port ranchiuna, ca o urasc. ei bine, nu, nu o urasc deloc, chiar o respect, pentru ca este o adevarata doamna si o femeie deosebita. de ce ar trebui sa o urasc pe ea? nu este responsabila de sentimentele mele, eu sunt singura vinovata de ceea ce simt.
    am mai cunoscut si alti baieti, dar nu a fost nimic serios. va trebui sa intalnesc pe cineva special ca sa ma faca sa-l uit pe acel barbat. si nici macar atunci nu am sa-l uit definitiv, va fi pe veci in mintea si sufletul meu, o iubire atat de puternica, fie si neimpartasita, nu poate fi uitata. doar sper ca intr- zi voi resui sa trec peste si sa fiu fericita cu adevarat.
    poate o sa ma judecati, sau poate o sa credeti ca am inventat asta...nu imi pasa, eu stiu ca este adevarat si oricum mi-a facut bine sa ma descarc, nu este un lucru pe care sa-l spui oricui, nici chiar celor mai apropiate persoane. uneori, este mult mai usor sa te confesezi in fata unui necunoscut...

    RăspundețiȘtergere
  7. off ce uituca sunt, am uitat sa postez si intrarile
    GFC: alexa yoana
    am comentat si la recenzie si la citate
    multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima iubire a insemnat pentru mine un inceput si un sfarsit...
    Eram, vecini, prieteni de joaca,parteneri de lectura si de pozne. Nu stiu sa am vreo amintire din copilarie, in care sa nu fie si EL, am crescut unul sub ochii celuilalt.
    Pana sa devenim iubiti, am fost cei mai buni prieteni, el era mai mare, eu eram o naiva.Atunci cand a avut prima dezamagire in dragoste, am fost alaturi de el, cand eu am avut nevoie de cineva langa mine, a fost acolo, apoi ne-am apropiat si mi-a devenit mai mult decat cel mai bun prieten, frate, iubit...Din pacate, la un moment dat, mi-a devenit dusman, atunci cand, insarcinata fiind, am descoperit ca avea cu totul alte planuri, alaturi de altcineva.
    L-am pierdut pe EL, a ales alt drum....insa ceea ce am castigat nu se poate masura in cuvinte, copilul LUI.Desi amintirile dor si acum, la 10 ani dupa ruptura, este si va ramane tatal copilului meu...

    GFC: Gavriloiadina
    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/658548687521464?stream_ref=10
    Am comentat la ambele postari si la recenzia cartii si la citate din carte, cu numele Gavriloi Adina.

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC:Law
    Am comentat la postarea cu citatele :)

    Am avut un singur iubit si nici nu stiu ce am vazut la el. Poate l-am placut, dar doar putin, ca altfel nu as fi stat aproape 5 luni cu el, inainte de a ma desparti. Ce-i drept,el ma iubea cica, dar parea imposibil ca cineva sa te iubeasca doar dupa 3 saptamani, asa ca m-am speriat... Totul s-a schimbat de atunci. Nici nu m-am implicat in relatie...
    Eu as fi vrut pe cineva mai plin de viata, mai inalt, mai frumos, si sa fi avut acel sarm care innebuneste fetele. As fi vvrut sa ma faca sa-l iubesc si sa ma iubeasca si el. Sa fie simplu, dar si complicat. Sa ne iubim, sa facem totul impreuna, de capul nostru, sa facem nebunii, sa ne placa aceleasi lucruri... Sper sa intalnesc si eu o persoana care sa ma faca speciala... sa ma iubeasca si sa-l iubesc....

    RăspundețiȘtergere
  10. Prima iubire am avut-o la 14 ani.El era clasa a 11-a atunci iar eu abia eram a 9-a.Nu stiam nimic despre relatii.Imi amintesc ca-mi era si rusine sa vorbesc cu el,de frica sa nu spun vreo prostie.Abia dupa ce am inceput sa-l cunosc mai bine mi-am dat seama ca-i puteam spune orice.
    Incepuse sa-mi placa de el cand a mers intr-o seara cu mine si doi colegi spre casa.I-am spus colegei mele,care era prietena buna cu el,ca-mi place de el si asa.Iar in urmatoarea seara ea si prietenul lui cel mai bun ne-au facut sa fim impreuna.Cred ca a fost cea mai jenanta seara din viata mea.Mai ales ca toti oamenii de la metrou se uitau ciudat la noi.
    A fost frumos,dar nu a durat mai mult de trei saptamani.Eu ma atasez foarte repede,de obicei, si am suferit mult cand s-a despartit de mine.Mai vorbesc cu el din cand in cand si sa fiu sincera,il respect pentru ca s-a despartit de mine fata in fata,explicandu-mi de ce nu mai putem fi impreuna.Sinceritatea o apreciez foarte mult.Desi,inca am doua variante proprii pentru care s-a despartit de mine: ori ii placea de o alta colega de-a mea ori ii era frica sa nu se ataseze de mine.Uneori,am impresia ca baietii sufera mai mult decat fetele atunci cand se despart de o fata sau cand o fata se desparte de ei.
    Am mai avut doi iubiti dupa aceea dar n-a mers.Cu al doilea am fost impreuna o luna si trei saptamani iar cu al treilea tot trei saptamani(m-a inselat inca din a doua saptamana si habar n-aveam).Nu stiu,dar ma gandesc ca le este frica de mine.Adica,am observat ca ultimul meu iubit se sfia sa vorbeasca cu mine cateodata pentru ca,chiar daca cu prietenii mei sunt mai nebuna si par mai prostuta,atunci cand eram cu el,paream mai matura.Si ma gandesc ca asta l-a speriat.Poate nu voia sa se simta inferior.Poate a crezut ca nu ma merita.
    Totusi,sper sa gasesc pe cineva care sa fie...nu stiu...nici sa fie copia mea masculina,dar sa fie cineva care nu se simta inferior in prezenta mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat sa postez intrarile :))
    GFC: Effy O'Brien
    Share: https://www.facebook.com/chocolate.addict86/posts/765354780161147?stream_ref=1

    Am comentat si la recenzie si la citate cu numele de Effy O'Brien

    RăspundețiȘtergere
  12. E inalta, satena si foarte draguta. Din cand in cand schimba pagina cartii pe care o studia de ceva vreme si uneori chiar se amuza pe baza randurilor citite. Eram doar la cateva locuri distanta de fata ce ma fermecat cu chipul ei angelic in drumul nostru lung catre mare. La inceput o priveam pe furis, dar cand privirele noastre s-au intersectat, am stiut ca ea este fata pe care o caut. Surasul de pe buzele ei trandafirii mi-a inseninat chipul si fara sa mai ezit am imtrat in vorba cu misterioasa domnisoara care citea romanul lui Danielle Steel intitulat „Surprizele vietii“. Am luat asta ca pe un semn divin si in timp ce purtam o discutie banala despre viata, microbuzul opreste brusc, intrucat ,in fata noastra, un accident de masina avuse loc. Din fericire nu a fost ceva foarte grav, victimele scapand doar cu cateva leziuni si zgarieturi minore. Accidentul ne apropriase si mai mult, distrugand toate barierele in comunicare ce stateau lejer pana nu de mult intre doi oameni care se intalnesc pentru prima data. De atunci si pana acum nu s-a schimbat mai nimic… inca mai calatorim impreuna in drumul vietii sperand sa atingem apogeul fericirii.

    GFC: Bumbaru Daniel
    Share: https://www.facebook.com/bumbaru.daniel.3/posts/734637956554383?stream_ref=10
    Am comentat numele: Bumbaru Daniel

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: AlexaNdra

    Să vorbești despre prima iubire… Un subiect aparent ușor, dar pentru mine nu este chiar așa. Când a început totul nici nu știam că e iubire, de fapt mi-a luat destul timp să realizez că eu chiar l-am iubit, bine vorbim despre o iubire adolescentină, dar totuși. Totul a început într-o vară, pe când aveam 12 ani (tocmai de-asta n-am vrut să accept că-i iubire, credeam că sunt prea mică), iar el era cu 1 an mai mare ca mine. Îl vedeam pe băiatul ăsta, un vecin din cartier, ieșeam cu el și cu ceilalți prieteni și treptat am început să-l văd într-o lumină diferită față de ceilalți băieți. Mereu roșeam când eram în preajma lui, aveam senzația asta ciudată în stomac, îi sorbeam fiecare cuvânt. Când mergeam afară și vedeam grupul lui de prieteni, mă uitam curioasă și cu speranță vrând să-l văd acolo fiind bucuroasă când îl vedeam și dezamăgită când nu. După un timp mi-am dat seama că de fapt îmi plăcea de el. Dar nu am făcut nimic, nu aveam curajul să-i spun că-mi place de el, nu aveam curajul nici să-i spun celei mai bune prietene.

    Dar apoi vara s-a terminat, reîncepea școala și știam că nu-l voi mai vedea așa des. Însă la scurt timp după ce am început am primit cea mai grozavă veste, mergeam la aceeași școală, așa că-l puteam vedea. Dar spre deosebire de cum era la bloc, când mai vorbea cu mine, la școală trecea pe lângă mine fără ca măcar să mă privească. Am fost tristă când a făcut asta, dar eu tot continuam să fiu în prejma lui cumva. M-am împrietenit cu cei de la el din clasă sperând că așa îl voi face să vorbească cu mine. N-am reușit. Iar apoi, am aflat că el este împreună cu o altă fată din școală și am fost și mai dărâmată decât atunci când nu mă băga în seamă. Și apoi culmea, încercând să o cunosc pe prietena lui, m-am împrietenit cu ea și în loc să o urăsc, o consideram de treabă. O ascultam când îmi povestea despre el, când se certau încercam să o conving să se împace cu el. Dar apoi s-au despărțit definitiv și eu m-am bucurat, dar apoi m-am simțit rău pentru că m-am bucurat. El oricum nu mă băga în seamă, așa că de ce să mă bucur?

    A venit din nou vara, și abia așteptam să ies din nou cu el. Dar apoi aflu că s-a mutat, dar nu știam unde. Până când am aflat că s-a mutat la câteva blocuri distanță, dar el acum stătea pe acolo, nu mai venea la vechea lui „gașcă”. Dar eu aveam noroc pentru că pe acolo stătea colega mea și am început să ies cu ea (cred că păream cam obsedată). Și totuși era atât de diferit de cum a fost cu o vară în urma. Așa că a mai trecut o vară. A început iar școala și știam că lucrurile nu se vor schimba. Dar eu în continuare mă uitam după el, îmi doream să-l văd, și speram să vorbească cu mine. Și într-o zi m-am întâlnit cu el și cu o colegă de-a lui cu care mă înțelegeam foarte bine. Și am vorbit noi acolo și la un moment dat el îmi spune: „Cizme cu pantaloni de trening? Dar nu-i nimic ție-ți stă bine oricum.” În momentul ăla nu am mai fost în stare să spun nimic, eram roșie ca racul și mă uitam la el nevenindu-mi să cred. După întâmplarea asta a început să mai mă salute din când în când și să țină cont de prezența mea.

    Dar pe la sfârșitul anului școlar am aflat că el pleacă în Spania și că e posibil să nu se mai întoarcă. Și atunci am plâns. A fost prima oară când am plâns pentru un băiat, comportament pe care-l ridiculizasem înainte. Atunci mi-am dat seama că eu îl iubesc, pentru că altfel n-am putut să-mi explic durerea ce o simțeam în momentul acela. Dar din fericire s-a întors în România și chiar a început să iasă din nou pe la bloc. Dar nu mai eram cum obișnuiam să fim, eu aveam grupul meu, el pe al lui. Încercam să găsesc motive pentru a sta cu ei, dar pur și simplu nu era de mine.

    Treptat acea iubire a început să se stingă. Încă simțeam un fior mic atunci când îl vedeam, dar lucrurile nu mai erau deloc cum erau înainte. El se schimbase, eu mă schimbasem.

    RăspundețiȘtergere
  14. Timp de 3 ani a durat toată povestea asta. În acești 3 ani eu nu i-am spus niciodată că-mi place de el(sau că-l iubesc), deși mai mult ca sigur el a aflat oricum. Nu știu ce-ar fi fost dacă, m-am întrebat de câteva ori asta, dar nu prea am ce să fac. Totuși, nu regret perioada aceea. M-am maturizat, am aflat lucruri noi, am învățat multe lucruri pe care le-am aplicat în viitor și de atunci merg după deviza „Mai bine regret ceva ce s-a întâmplat decât ceva ce-ar fi putut să se întâmple”. Aceasta a fost prima oară când am iubit un băiat și totodată prima oară când am suferit după unul. Și cu toate că iubirea n-a fost „împlinită” nu pot să o ignor ca și cum nu s-ar fi întâmplat, pentru că și partea aceea din viața mea a contribuit la persoana care sunt azi.

    [scuze, n-a încăput toată poveste într-un comentariu și am simțit neapărat nevoia să aduc și această concluzie]

    RăspundețiȘtergere
  15. Am 40 de ani...Putini, multi...Nu-mi dau seama, desi, deseori, sar de la o extrema la alta :D Prima mea iubire-marea mea iubire...Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar intr-o zi m-am trezit indragostita de EL. Si inca nu mi-a trecut... Nu pot povesti despre un moment anume, pesemne ochii lui verzi m-au fermecat, pesemne forta lui interioara, pesemne felul in care ma simteam cu EL- totul a facut sa-mi fie greu si dor in fiecare secunda cand nu era langa mine. Eu am avut noroc- pesemne ca sentimentul a fost reciproc! :) Asa ca acum avem 2 fete mari, frumoase si destepte! Sa aveti parte si voi de acel sentiment placut de implinire , de suflet pereche!
    GFC Corina Podocea
    share https://www.facebook.com/Rudi36/posts/567414076675808?stream_ref=5

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa fiu sincera pana in momentul de fata nu m-am indragostit de nimeni, este adevarat am placut cativa baieti insa am fost intotdeauna ceva mai... realista, sa zicem. Desi imi plac unele carti de dragoste, nu pot spune ca eu cred ca ce se intampla in ele se poate intampla si in realitate... nu intotdeauna.
    Dar despre asteptari, pai sa in primul rand sa fie amuzant si prietenos, sa fie si un prieten bun si cam atat. Nici eu nu stiu exact ce vreau :)

    GFC: Andd D.

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  17. @cassady e frumoasa povestea ta am citit-o si pe ilux, daca nu ma insel ai si castigat cu ea? Dar este povestea ta? Daca da felicitari oentru relatie
    @Gavriloi Adina, toata stima si respectul, dupa ce am citit povestea ta, deja mi-am inhibat placerea de a povesti despre prima mea iubire si singura! Frumusetea relatiei mele paleste in fata dramatismului povestii tale. Sa te bucuri de copilas!

    RăspundețiȘtergere
  18. Prima mea dragoste a fost si inca este prima mea dragoste si unica
    Ne-am cunoscut fiind copii iar acum urmeaza sa ne casatorim.
    Nu a fost o poveste de basm asa cum multi apropiati de-i nostrii cred, dar a fost o legatura puternica intre noi care nu a putut fi rupta de nimeni si nimic.Au fost momente cand am vrut sa renuntam, dar am mers inainte pentru ca ne-am iubit cu adevarat.
    In viata nu exista hapy-endingul din povesti, dar exista fericire, dincolo de toate greutatile pe care viata ni le arunca in fata;si aici includ: boala, moartea, oameni gelosi si rai, oameni care vor sa iti fure persoana iubita, situatiile critice din propria relatia...dar ca sa fi fericit trebuie sa sti sa te bucuri de momentele frumoase, pentru ca de tristete sau suparare nu putem fugi dar putem alege sa le lasam in urma.
    Iar iubirea este acel lucru care mie mi-a redat mereu speranta, forta, chiar daca uneori imi este greu, frica si plang.
    Asta e povestea mea de dragoste, nu cu printi si printese, ci o poveste cu doi oameni care se iubesc si vor sa se iubeasca mereu.Si imi doresc sa ramana mereu asa pentru ca nu cred ca voi mai putea iubi asa pe altcineva vreodata...

    Share: https://www.facebook.com/popescu.laura.14

    Comentariile la citate si recenzii le-am lasat cu numele de Laura.

    Succes tutror:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Scuze am uitat de gfc...Samgvinrose:)

    RăspundețiȘtergere
  20. gfc sandu flory
    Inca nu am descoperit iubirea adevarata, nu a ajuns la mine, dar inca mai sper! As vrea un om bun, intelegator, iubitor si sa ma respecte!
    Iubirea este un sentimet frumos, cred...cine a descoperit aceste sentiment sa bucure de el!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mereu am considerat ca iubirea se simte,nu se vorbeste pentru ca...sunt de prisos cuvintele.Prima mea dragoste a fost la varsta de 17 ani,m-am indragostit de un baiat nepotrivit mie din toate punctele de vedere..dar dragostea e oarba!Am avut de-a face cu mai mutl lucruri neplacute,decat frumoase..insa eu mereu uitam ce era negativ,si-mi amintema numai ce era frumos,tandru si din inima.Am continuat asa aproximatvi 1 an de zile..pana am decis sa punc PUNCT acestei relatii toxice.Tarziu mi-am dat seama ca iubirea inseamna numai ce e frumos,minunat si plin de fericire..nu altceva.Insa,pana nu ai si o dezamagire nu poti aprecia ce trebuie mai tarziu.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  22. FB&GFC: TENDER CARMEN MARILENA,AM COMENTAT SI SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/828976637119542?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  23. O poveste despre un EL si o EA
    7-10 ani-varsta la care il place pe nepotul unei prietene de familie de-a parintilor. Din intamplare matusa cu pricina vecina cu el, la curte. Niciodata nu vorbise cu el dar o atragea ca un magnet. Intre timp parintii ei vand locuinta si cumpara un apartament in blocul de langa casa matusii sale si casa lui.
    11-13 ani- terenul din spatele blocului ei, spre care ea are vedere, devine teren de fotbal pentru el si cativa prieteni. Zilnic ea il priveste cu emotii dupa perdea si se roaga ca mingea sa nu fie prinsa de portar si sa ajunga sub balconul ei pentru a-l vedea mai de aproape ca-n ROMEO SI JULIETA. Urmeaza ALEGEREA, unde sa se duca ea la liceu dupa examenul de capacitate? Bineinteles ca la acelasi liceu la care el era deja de un an(diferenta dintre cei doi este de un an).
    14ani- prima zi de liceu si ziua in care si-a facut buletinul, fiind si ziua ei de nastere. Niciun semn ca el o observa. Deja se gandeste sa dea uitarii aceasta obsesie prosteasca si pe semestrul al 2 lea sa se mute la un alt liceu, cat mai departe de el, iar in ecou se aude vocea prietenei sale din GENERALA CEI MAI NASPA ANI DIN VIATA MEA, care o insotise si la acelasi liceu fiind colege de clasa si aici: Nici gand sa ne transferam, este cel mai bun liceu din oras! Tu m-ai tarat dupa tine, acum ramanem aici! Si punct!. Intre timp matusa lui o intreaba pe ea daca are romanul Hanul Ancutei. Ea i-l imprumuta prin intermediul matusii. Nervoasa il acosteaza intr-o zi in curtea scolii si il intreaba de carte, el ii raspunde scurt si la obiect: Am citit-o, ti-o inapoiez prin matusa!(in gandul ei: si eu care speram la o intalnire). Ea este tot mai convinsa ca mutarea la un alt liceu este solutia pentru a evita situatia de a-l vedea zilnic si la liceu nu numai acasa, dar are loc o minune, un miracol, matusa lui are o fetita in varsta de 6 ani si ii cheama pe amandoi sa aiba grija de cea mica. Aici sunt antamate primele discutii. Postul de dadaca pare sa le placa amandurora, astfel incat pana si cea mica se prinde de scanteile dintre cei doi, si incepe sa ii cupleze: el si ea se plac: ). El ii cere id de messenger pentru a discuta in zilele cand nu se vad la nepotica mica, fiindca era vacanta de iarna(asa era in epoca dinozaurilor nu ca acum facebook), petrec revelionul pe la matusa, si el ii da intalnire in prima zi dupa vacanta de iarna, in curtea scolii la poarta, fiindca ea are ore mai devreme, ca in melodia care era pe atunci celebra: Ghita te-astept diseara(cazul nostru: maine dimineata) la portita:). Prima zi de scoala dupa vacanta de iarna, primul sarut, fluturi in stomac si schimbare de plan, 100% ea nu mai are de gand sa paraseasca acel liceu.

    RăspundețiȘtergere
  24. 14-22 ani- De-atunci si pana acum sunt impreuna. El a fost in primii doi ani ai sai(pana a scapat ea de afurisita de chimie), meditatorul ei, ea fiind la profil uman si el la real se completau si se ajutau perfect. Si uite asa s-a produs o CHIMIE PERFECTA si au iesit scantei in urma reactiilor si formulelor chimice invatate. Ea la randul ei l-a ajutat la franceza ,specializarea ei, fiindca doar practicau zilnic sarutul frantuzesc ,,El&Ea and the french kiss”. Anii au trecut, 7 la numar, iar baiatul dupa care tanjea de atata timp, capriciul ei din copilarie, baiatul pentru care tot timpul simtea fiori si fluturasi in stomac, a devenit in cele din urma jumatatea ei perfecta! Au fost cuplul liceului, mai apoi cuplul facultatii fiindca in facultate au fost colegi de banca. El a facut o postliceala avand un serviciu sigur, ea nu s-a mai dus la nicio alta specializare pentru a se scuti de despartiri si de timp petrecut impreuna doar in weekend, si incearca sa gaseasca un job in baza facultatii terminate. In prezent au o casa in constructie, si in curand va sosi si ziua in care ea va purta rochia alba de mireasa si el costumul de ginere, jurandu-si credinta, IUBIRE si respect reciproc pana la sfarsitul vietii. La nunta va fi domnisoara de onoare nepotica, cea care din toamna va intra la liceu, semn ca anii au trecut…Poate va sosi si barza din tarile calde, in functie de disponibilitate si de conditii meteo, fiindca barza este ocupata cu multe cereri ca Mos Craciun pe care trebuie sa scrie admis sau respins.: )
    Ca in orice relatie au avut parte si de suisuri si de coborasuri, au plans si au ras impreuna, li s-au parut anumite intamplari adevarate catastrofe menite sa le pericliteze relatia, mai ales in prima parte a relatiei, in adolescenta. Un lucru este sigur, niciodata nu si-au tradat increderea si niciodata nu au fost atrasi de alte persoane, iar acest lucru este foarte important intr-o relatie solida!
    Ea traieste un vis frumos din care nu vrea sa se trezeasca vre-odata. Viata ei pare o poveste in care se intrezareste un final fericit. Ea a fost prima, singura si ultima iubita a lui si el a fost primul, singurul si ultimul ei iubit. Totul este perfect! Si cred ca v-ati dat seama deja/ Cine este el si cine este ea!/ Doi tineri simpatici, draguti si frumosi/ Dar mai presus de toate, norocosi,/ Fiindca si-au gasit jumatatea/ Cand ea tanjea si el nici nu visa:)”. Un sfat din partea mea pentru voi: niciodata nu renuntati atunci cand aveti un pitic pe creier:) cum ii spun eu, indepliniti-va orice capriciu, incercati macar, in orice trebuie sa vrei si cu putin noroc daca iti doresti foarte mult acel lucru, acel trofeu, il vei obtine. I’M THE LUCKY ONE!
    GFC PAUN CATALINA CEZARINA
    CU ACELASI GFC AM COMENTAT LA RECENZIA CARTII DAR SI LA CITATELE DIN CARTE!

    RăspundețiȘtergere
  25. Prima mea iubire a fost cam complicata….din toate punctele de vedere : el imi era un barbat interzis iar eu nu eram decat o simpla fata.Era un barbat frumos, hotarat, familist, orgolios, responsabil, intelligent si avea niste ochii albastrii care te faceau sa lesini ori de cate ori ii priveai. Il vroiau toate femeile insa, pentru el eu eram in centrul atentiei si eram „ fata speciala „ pe care nu putea sa o uite. Eu aveam pe vremea aceea 18 ani si prezenta sa imi bucura zilele si mi le facea din ce in ce mai bune. Ne-am cunoscut din intamplare la o petrecere unde ne-am aruncat priviri adanci si am dansat toata noaptea. Chiar daca eram o copila si eram constienta ca diferenta de varsta dintre noi era de sapte ani nu-mi pasa. Nu-mi pasa pentru ca atunci cand iubesti, dragostea nu are varsta. Dintre toate persoanele de pe pamant pe care le cunosteam“ El” era singura persoana care ma calma, ma linistea si imi oferea toata dragostea de care aveam nevoie mai ales in unele momente cand imi era cel mai greu. Mi-aduc aminte o scena foarte romantica dintre noi, pe care multi indragostiti o traiesc : Era iarna. Zapada era foarte mare si am iesit amandoi la plimbare. Atunci el imi descoperise cea mai calda parte din mine, eram o fire foarte romantica si imi placea sa ne traim viata in doi. In timp ce fulgii mari de zapada se cerneau de sus el ma lua in brate si ma invartii, isi lipii buzele de ale mele si ma saruta calm si tandru dupa care din greseala am cazut amandoi unul peste altul in zapada si ne-am tavalit. Ochii sai albastrii capatau o nuanta gri in albul iernii care se asternea in jurul nostru. Chimia care exista intre noi nu o mai intalnisem niciodata si simteam fluturi in stomac ori de cate ori era langa mine insa, plecarea lui mi-a lasat un gol adanc. Un gol care se adancea incet, incet si imi era frica sa nu cad in depresie din cauza faptului ca il iubeam din ce in ce mai mult si din cauza adevarului pe care il aflasem despre el in timpul relatiei noastre si anume: avea familie . Atunci am realizat ca pentru mine nu fusese decat un necunoscut ce ascundea multe secrete. In urma acestui conflict cu mine si cu dragostea am ajuns sa cred ca in viata totul ti se intampla cu un motiv si traiesc cu speranta ca intr-o zi se va intampla o minune si voi intalni sufletul meu pereche.

    Gfc: Alexandra Gheorghiev
    Share fb: https://www.facebook.com/gheorghiev.alexandra/posts/614976875240703?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt superbe povestile pe care le-ati trait!! <3 Chiar daca unele s-au terminat cu bine si altele nu! Important este ca o data si-o data, fiecare dintre noi ne vom gasi acel suflet pereche pe care-l asteptam, chiar daca dureaza o zi, doua, luni sau ani.
    Mi-ar fi placut si mie sa povestesc cum este acest sentiment minunat, dar din nefericire inca n-am avut parte de el. Inca mai astept...Speranta moare ultima, nu-i asa? ;)

    Gfc: Andreea Ilie
    https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/ilie.andreea.583/posts/669253189784708?stream_ref=1
    Am lasat comentarii la recenzie si citate cu Andreea Ilie.
    Multumim foarte mult pentru acest concurs minunat! :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu nu mi-am intalnit inca iubirea, dar cand acest lucru se va intampla nu vreau nici mai mult nici mai putin decat ce-si doreste toata lumea: sa iubesc si sa fiu iubita la fel de mult in schimb.
    Vreau doar ca la final, inima mea sa continue sa fie intreaga indiferent de ce s-ar intampla.

    RăspundețiȘtergere
  28. Prima iubire ... :) Se întâmpla în primul an de liceu. Nu a fost tocmai iubire la prima vedere, dar nici prea departe de aceasta. Eram colegi de clasă și nu a durat mult până să ne dăm seama că ne dorim să fim împreună, doar câteva zile. Apoi am fost de nedespărțit. Cel puțin până la Crăciunul din anul acela. El era din Republica Moldova, iar faptul că eram neexperimentați amândoi și că am fost despărțiți 2 săptămâni după cele câteva luni în care eram ca lipiți a dus la despărțire. Acum îmi amintesc cu nostalgie de acele timpuri, dar eram doar doi copii. Nu știam noi ce e iubirea, dar împreună am descoperit un pic din acest sentiment suprem. :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Felicitari, norocoaselor! :* Sa va bucurati de premiu! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Felicitari, si imi cam pare rau ca nu am participat, insa nu aveam nici o idee.
    Asta e! Felicitari, din nou!

    RăspundețiȘtergere
  31. Felicitari fetelor!Sa va bucurati de carte!

    RăspundețiȘtergere
  32. felicitari si lectura placuta fetelor :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Felicitari castigatoarelor si lectura placuta!! :D

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc tuturor pentru felicitari, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru premiu.Am trimis mail!

    RăspundețiȘtergere
  35. Am vrut si eu sa ma inscriu, insa am fost nerabdatoare si mi-am comandat-o deja (desi inca nu a ajuns) si nu avea rost sa "fur" sansele altora :)

    RăspundețiȘtergere
  36. fetele eu sunt off topic acum pentru că am decis să renunţ la blog motiv pentru care vreau să vă urez succes în continuare, cât mai multe articole frumoase şi vreau să vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit ocazia să lecturez cărţi minunate .

    RăspundețiȘtergere
  37. De ce vrei sa renunti la blog Krisszu??

    RăspundețiȘtergere
  38. Lupu Diana as fi facut si eu asta, numai ca am ramas leftera...

    RăspundețiȘtergere
  39. Cred ca o sa-mi cumpar si eu cartea asta.Imi place prea mult. :D

    RăspundețiȘtergere
  40. Am facut un targ cu parintii, ca de altfel sunt si eu lefter :)) Oricum, acum imi este ciuda ca nu a ajuns inca si s-ar putea sa fie o problema :(

    RăspundețiȘtergere
  41. Oricum,succes in ceea ce vrei sa-ti cumperi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Oricum,succes in ceea ce vrei sa-ti cumperi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Lupu Diana, pai cand e zapada e intarziere de vreo 3-4 zile sau mai mult, depinde poti intreba acolo unde ai comandat.

    RăspundețiȘtergere
  44. As mai astepta cateva zile pentru ca trebuie sa mai primesc niste carti comandate tot pe atunci si acolo stiu sigur ca intarzierea este din cauza zapezilor. Plus ca vremea pare ca se imbunatateste si nu vreau sa exasperez lumea cu nerabdarea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  45. Foarte frumoase povestile si bravo castigatoarelor!

    RăspundețiȘtergere
  46. Diana, asa e, nerabdarea asta. Sper sa nu fie vreo problema.

    RăspundețiȘtergere
  47. Felicitari, Catalina! Sa te bucuri de premiu! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  48. Norocoaso, pacat ca nu am participat, dar nu am avut o poveste. Poate data viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  49. off, se pare ca eu niciodata nu am noroc la trageri la sorti...:(
    felicitari Catalina si lectura placuta !:)

    RăspundețiȘtergere
  50. Multumesc frumos fetelor! Asa cum am specificat la sfarsitul comentariului, trebuie sa iti doresti un lucru si cu un gram de noroc il poti obtine:-) . Ma bucur tare mult, intotdeauna ghininoul unora inseamna norocul altora.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ati primit datele mele? Mi-ati facut un cadou frumos de sf Valentin.

    RăspundețiȘtergere
  52. Catalina, am primit datele. Ti-am raspuns acum la mail. Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Multumesc! Am primit emailul, ma bucur ca eram pe locul doi si povestea mea va placuse.Eu sunt foarte receptiva cand castig ceva:-) , m-am lecuit de cand am pierdut un epilator philipps in octombrie si am vazut tocmai in ianuarie in acest an, de o luna tot verific unde particip:-)

    RăspundețiȘtergere
  54. Am patit si eu o data sa pierd ce castigasem, nu am fost pe faza si am pierdut o carte pe care mi-o doream foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  55. Ah, Krisz, acum am vazut. Multumesc de lamurire.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!