vineri, decembrie 06, 2013

Book Trailer (32)

Vreau să vă spun că am terminat aseară romanul "Iubire" de Katie Cotugno ("How to Love") şi m-a cucerit! E o poveste de viaţă, de iubire, complicată, dar realistă, cu bune şi cu rele, dar care m-a surprins într-un mod plăcut, mi-a mângâiat inima şi mi-a provocat mintea. 
Mă bucur mult că noi promovăm cartea şi vom face asta cu mare drag. Mai jos veţi găsi trailerul cărţii, e simplu, dar foarte frumos.

4 comentarii:

  1. este ataaat de dragut trailer-ul. <3. Am zis si la cealalta postare,insa o repet: abea astept sa citesc cartea !! <3. Pare perfecta.Asa simplu cum e trailer-ul,e perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. trailerul este foate dragut
    si eu ma bucur foarte mult ca promovati aceasta carte, si nu numai. mereu aflu de la voi de existenta unor carti grozave
    banuiesc ca in curand o sa gasim si o recenzie a cartii pe blog, nu? eu una abia astept sa o citesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam toate cartile pe care le-am citit pana acum aveau in centru o poveste de dragoste intre doua sau trei personaje, iar cele care nu aveau erau de actiune sau cu caracter istoric.
    Nu am citit niciodata o carte cu o poveste de dragoste intre doua personaje ce ajung sa se iubeasca de doua ori, ceea ce mi se pare foarte interesant, asemanandu-se intr-un fel sau altul cu viata reala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut trailer-ul! :D
    De-abia astept sa am si eu sansa sa citesc aceasta carte superba...asteptam si o recenzie a ei! :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!