luni, decembrie 02, 2013

"Iubire" de Katie Cotugno - din 10 decembrie la Editura Epica!

Suntem onorate să anunţăm că o dată cu apariţia romanului "Iubire" de Katie Cotugno, avem parte de prima noastră colaborare cu Editura EPICA! În zilele ce urmează, până la lansare, şi după, vă vor aştepta articole interesante care să promoveze acest roman frumos, dar şi concursuri care să vă însenineze zilele friguroase de iarnă. Sperăm să vă bucuraţi alături de noi şi să păşiţi pe treptele "iubirii" lui Katie Cotugno ^_^. 

„IUBIRE” de KATIE COTUGNO
O FASCINANTĂ POVESTE A DOI TINERI 
CARE SE ÎNDRĂGOSTESC UNUL DE CELĂLALT… 
DE DOUĂ ORI.

ÎNAINTE:
Reena Montero îl iubește pe SawyerLeGrande de când se știe; e ceva la fel de firesc ca respiratul, la fel de etern ca timpul. Însă el n-a părut niciodată să bage de seamă că ea există… până într-o zi când, incredibil, observă. Reena și Sawyer se afundă într-o încurcată și complicată relație de dragoste. Doar că, la un moment dat, Sawyer dispare brusc, fără vreun cuvânt, din atmosfera umedă a orașului lor din Florida, lăsând-o în urma lui pe Reena, cu puțin înainte de a absolvi liceul, distrusă și… însărcinată. Avea doar 16 ani.
DUPĂ:
Au trecut aproape trei ani, și Reena are o nouă iubire: fiica ei, Hannah. Reena s-a obișnuit să trăiască fără Sawyer, și se deprinde în sfârșit cu viața aceasta neașteptată și ieșită din comun. Însă, la fel de iute și de brusc pe cât dispăruse, Sawyer reapare. Reena nu vrea să aibă deloc de-a face cu el, cu toate că ar minți dacă ar afirma că întoarcerea lui nu o răscolește. După toate cele întâmplate, își mai poate permite Reena să-l iubească din nou?

 „Există romane dintre acelea care apar spectaculos, din când în când, și ți se par de-a dreptul perfecte. IUBIRE este un astfel de roman: PERFECT.” – Carolyn Mackler, laureată a Michael L. Printz Honor și coautoare a bestsellerului Viitorul nostru.

Ficțiune pentru adolescenți și tineri

Din 10 decembrie la Editura EPICA!

6 comentarii:

 1. Pare un roman interesant, sunt curioasa de motivul pentru/din cauza caruia dispare Sawyer. N-am mai citit nimic de acest gen asa ca abia astept sa vad cum va fi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place mai mult decat mult tema. Mereu mi-am dorit sa citesc asa o carte si cu siguranta mi-o voi achizitiona. Multumesc pentru veste Krisz :* ^_^

  RăspundețiȘtergere
 3. pana in acest moment n-am mai auzit de carte
  imi place descrierea, desi este o poveste cam trista, Reena fiind nevoita sa se descurce singura si de la o varsta foarte frageda cu un copil...Sawyer nu are scuze pentru ceea ce a facut. in fine, sunt curioasa sa citesc cartea
  coperta imi pare cunoscuta, stiu sigur ca este coperta unei carti aparute in strainatate

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place foarte mult descrierea!! Mi se pare o poveste interesanta si ador genul acesta de carti...categoric isi va face loc pe lista mea de must have!! <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Cum sa nu iti doresti sa te pierzi intr-o astfel de carte :)?

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!