joi, noiembrie 28, 2013

Povestea lui Jester.. sau cum pot lucra inimile pentru copii.

Ieri am fost contactate de echipa Jester, care ne-au informat despre acest proiect minunat, şi nu am putut trece impasibile fără să vă facem cunoscută munca şi lucrurile frumoase pe care le fac nişte oameni mărinimoşi, în inimile cărora făclia copilăriei arde necontenit. 
O echipă de scriitori, traducători şi ilustratori profesionişti care susţin acest proiect cu entuziasm şi dăruire l-au creat pe Jester şi lumea lui magică, în care poate intra oricine.


Cine este Jester?  
Un mic bufon, o paiață de jucărie prinsă de o cutiuță de lemn. Jester trăiește în Împărăția Veselă, la curtea Împăratului. Poveștile sale sunt savuroase iar ilustrațiile bogate sunt numai bune de colorat. Aceste poveşti se găsesc sub forma unor cărticele în format pdf se pot descărca gratuit şi printa, şi de care se pot bucura copiii voştri, nepoţeii sau fraţii mai mici. 
Cum se descarcă poveștile?
Poveștile lui Jester sunt fișiere în format PDF. Descărcarea lor este gratuită, la fel ca și redistribuirea lor. Puteți descărca poveștile cu Jester, le puteți printa, ba chiar le puteți pune pe siteul sau pe blogul vostru pentru a vă face propria pagină cu Jester.

Printarea
Pentru printare se poate folosi o imprimantă obișnuită de birou cu jet de cerneală sau laser. Paginile sunt în format de coală de cerere (A4) și se pot printa pe orice hârtie de copiator sau împrimantă. Dacă totuși folosiți acuarelă vă recomandăm să printați pe un carton subțire care nu se vălurește în contact cu apa.

Vă las mai jos o poveste de sezon, "Jester şi omul de zăpadă", că tot se apropie sărbătorile, pe care o puteţi descărca dând click pe imagine, apoi click dreapta şi Save as.
Image and video hosting by TinyPic
Pe site-ul echipei însă veţi găsi o mulţime de alte poveşti frumoase, e de ajuns doar să le descărcaţi, să le printaţi şi să vă bucuraţi de ele împreună cu copiii din familiile voastre, aflând care sunt noile aventuri ale lui Jester şi colorând ilustraţiile.
Image and video hosting by TinyPic
Pentru alte informaţii despre acest proiect frumos, vizitaţi site-ul:
http://blogpovestealuijester.blogspot.ro/


Ştiţi că de obicei nu îndrăznim să apelăm la voi, dar de data aceasta, dacă aveţi un blog de cărţi şi nu numai, vă rugăm, dacă doriţi, să distribuiţi informaţii despre Jester şi lumea lui, să faceţi o postare şi să ajutaţi ca acest proiect să devină cât mai cunoscut. Sau dacă nu aveţi blog, distribuiţi informaţia pe site-urile de socializare, informaţi cunoscuţii, etc. Chiar dacă poate în familia voastră nu sunt copii care se vor bucura de poveşti, în ţară cu siguranţă sunt o mulţime. Iar voi veţi ajuta să aduceţi zâmbete pe chipurile lor inocente. :) Mulţumim!

4 comentarii:

  1. Mi se pare un proiect foarte dragut pentru copii. Frumos din partea celor care s-au ocupat de aceasta initiativa si au pus-o in aplicare. Felicitari! :)
    Verisorii mei mai mici vor fi incantati de Jester si povestile lui. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut, mai ale pentru copiluti. Cand eram mica adoram acest gen de povesti.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos , fac o treaba nemaipomenita. sunt sigura ca proiectul nu o sa treaca neobsevat, o sa aiba foarte mare succes in randul copiilor

    RăspundețiȘtergere
  4. ce draguuut :3. Cred ca toti vor primi foarte bine aceste povesti. La urma urmei toti mai pastram o parte dn copilul ce am fost odata. Sau cel putin asa ar trebui.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!