joi, octombrie 24, 2013

Prima ediţie "Bookfest" la Iaşi!

Prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Iași va avea loc 25-27 octombrie 2013, în Sala Pașilor Pierduți de la Universitatea Al. I Cuza din Iași, unde cititorii vor avea ocazia să se întâlnească cu cele mai bune cărți, la cele mai bune prețuri, dar și cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului.
Circa 30.000 de volume îi așteaptă pe vizitatorii Bookfest Iași, majoritatea cu reduceri de circa 50% față de prețul din librării, aduse de cele mai importante edituri din țară –Humanitas, Polirom, Curtea Veche, Rao, Litera, Art, All, Corint, Nemira, Eikon, Trei, dar și puternice edituri locale ca Gama, Doxologia sau Adenium.
Această ediție a pregătit lansări, dezbateri, întâlniri cu autorii, cât și cinematograful de artă gratuit, devenit deja tradiție la toate edițiile Bookfest.
Intrarea în cadrul salonului, cât şi la toate evenimentele ce vor avea loc în perioada acestuia va fi gratuită. Programul zilnic va fi între orele 10:00 şi 20:00.
Bookfest are loc în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traduceri FILIT.
Pentru programul evenimentelor mergeți AICI.
Pentru programul cinematografului mergeți AICI.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!