joi, octombrie 24, 2013

Jamie Dornan va fi Christian Grey!

După ce Charlie Hunnam a părăsit filmul în urmă cu două săptămâni, producătorii au căutat rapid un alt înlocuitor pentru rolul enigmaticului Christian Grey. Cei de la Hollywood Reporter scriu că Jamie Dornan este oficial distribuit în rolul principal, alături de Dakota Johnson, ce o va interpreta pe Anastasia Steele.
Producătorii se grăbesc şi vor să înceapă filmările chiar luna viitoare, în noiembrie, şi să îl lanseze pe marile ecrane în 2014. Numele britanicului de 31 de ani a fost vehiculat în ultimele două săptămâni şi zvonurile din presă îl dădeau drept favoritul producătorilor pentu rolul miliardarului pervers de care se îndragosteşte studenta Anastasia Steele.
Până acum, Jamie Dornan este cunoscut pentru rolul din serialul "Once Upon a Time", în care a jucat rolul Vânătorului, în  primul sezon.  În tinereţe a fost model de lenjerie intimă pentru Calvin Klein şi a apărut în presă mai des după ce timp de doi ani a avut o relaţie cu actriţa Keira Knightley. (SURSA  text)
Vă las mai jos două reclame la parfumuri în care îl puteţi vedea şi auzi:
Aşadar, actorii care le vor da viaţă Anastasiei Steele şi lui Christian Grey sunt:
Cum vi se par? 

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!