duminică, octombrie 13, 2013

Noutăţi editoriale!

Editura TREI:

Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea – inclusiv pe sine – când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?

„NICIODATĂ ÎMPREUNA? te face dependent de stilul său alert şi seducător. Empatizezi cu povestea lui Camryn, o tânără insensibilă la orice emoţie. Singurul care o poate face să renască este fermecătorul Andrew – deviza lui e trăieşte clipa! - RT Book Reviews

Erotism şi pasiune, într un roman de cinci stele!

Unele lucruri nu pot fi iertate niciodată...

Un băieţel a fost găsit mort pe terenul de joacă.
Avocatul londonez Daniel Hunter a ajuns un maestru al cauzelor pierdute. Însă viaţa sa se schimbă atunci când îl cunoaşte pe Sebastian, un băiat de unsprezece ani, acuzat că şi-ar fi ucis prietenul.
Pe măsură ce află tot mai multe despre abuzurile din casa lui Sebastian, Daniel este copleşit de amintirile propriei copilării, când Minnie, mama sa adoptivă, l-a salvat, pentru ca apoi să-l trădeze.
Simpatia faţă de Sebastian şi amintirile dureroase îl fac oare pe Daniel să nu mai vadă adevărul?
Ce s-a întâmplat pe terenul de joacă şi cine este vinovat de moartea băieţelului?
Punând sub semnul întrebării toate convingerile sale, Daniel înţelege cât de grave pot fi consecinţele unei erori.

“Un roman emoţionant şi tulburător. Cu siguranţă, va avea cel puţin tot atâta succes ca Înainte să adorm al lui S.J. Watson.” - The Guardian

Lumea e pe cale să se sfârşească. Dar aventura abia acum începe.

Pe apele Rinului curge sânge… Turnurile Londrei se înclină până la pământ… Un înger cu o sabie înfricoşătoare apare deasupra Ierusalimului… Curând un oraş va cădea. APOCALIPSA SE APROPIE.
Codul blestemat este unul dintre cele mai bune thrillere conspiraţioniste din ultimii ani – un roman spectaculos despre coduri şi indicii, paradis şi infern, cu o eroină de neuitat.
Un intrus a furat de la British Museum o carte veche – lucrarea unui profet nebun care a prezis Apocalipsa. Niciuna dintre viziunile lui despre sfârşitul lumii nu s a adeverit. Până acum. Unul după altul, semne şi minuni imposibile zguduie lumea – dar sunt acestea miracole sau faptele întunecate ale unui om?
Angajându se într o cursă pentru aflarea adevărului, Heather Kennedy, o fostă poliţistă, şi Leo Tillman, un fost mercenar, întâlnesc singura persoană care le ar putea descifra secretul profeţiilor. Diema, o tânără de 19 ani.

Editura RAO:


O INIMĂ DE GHEAŢĂ.
O VOINŢĂ DE FIER.
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU ASASINA.
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU CELAENA SARDOTHIEN.
FRUMOASĂ. UCIGĂTOARE. CU UN DESTIN MĂREŢ
În întunecatele şi mizerabilele ocne din Endovier o fată de optsprezece ani îşi ispăşeşte o condamnare pe viaţă. Ea este o asasină, cea mai bună din breasla ei, dar a făcut o greşeală fatală. S-a lăsat prinsă. Tânărul căpitan Westfall îi oferă o ieşire: libertatea în schimbul unui uriaş sacrificiu. Celaena trebuie să-l reprezinte pe prinţ într-o competiţie până la moarte - luptând cu cei mai talentaţi hoţi şi asasini ai ţării. Indiferent dacă rămâne în viaţă sau moare, Celaena va fi liberă. Indiferent dacă câştigă sau pierde, ea îşi va descoperi adevăratul destin. Dar va putea să se înmoaie inima ei de asasin?


Editura Polirom:

Romanul Scenariu pentru happy-end a fost adaptat pentru cinematografie intr-o celebra pelicula nominalizata la Premiul Oscar, avindu-i in distributie pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro.

Pat e obsedat de o teorie: viata lui e un film ce-l are drept producator pe Dumnezeu. Iar Dumnezeu i-a dat o misiune: sa alerge in fiecare zi, sa-si recapete trupul de altadata (de pe vremea cind inca nu statuse patru ani intr-un spital de nebuni), dar si linistea emotionala. O va recistiga astfel pe Nikki, fosta lui sotie. Nenorocirea e ca, stiindu-l fost pacient al spitalului de boli mintale, nimeni nu-l mai ia in serios si toti il agreseaza sau ii intorc spatele: Philadelphia Eagles, echipa care-l tine legat de realitate, pierde meci dupa meci, fara speranta; el e urmarit de o tinara de o frumusete rapitoare, dar nebuna; psihoterapeutul, departe de a se alia cu Dumnezeu, ii recomanda sa se culce cu orice femeie care-i iese-n cale, in scop terapeutic, si, colac peste pupaza, Kenny G il tot piseaza la cap.

„Matthew Quick umple paginile romanului sau cu o rara inteligenta a absurdului si e imposibil sa nu-l aplauzi pentru un erou atit de improbabil.” (People)

„Scenariu pentru happy-end e un debut frumos. Si e greu sa nu te emotioneze soarta unui om care, in ciuda experientelor ingrozitoare prin care trece, incearca din rasputeri sa creada in speranta, in fidelitatea pentru o iubire pierduta, in ideea ca trebuie sa mai supravietuiasca o zi cu mintea intreaga.” (The Wall Street Journal)

Care vă face cu ochiul?

4 comentarii:

  1. "Scenariu pentru happy-end" suna destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut filmul “Scenariu pentru happy-end” si mi-a placut foarte mult, mai ales pentru ca te face sa vezi anumite lucruri dintr-o alta perspectiva, iar cum de obicei cartile sunt mai bune decat filmele cred ca ii voi da o sansa.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!