luni, octombrie 14, 2013

Colecţia de cărţi “Harry Potter” cu ziarul Libertatea!

Ziarul Libertatea va face o mare bucurie fanilor acestei serii, lansând începând cu 24 octombrie colecţia de cărţi “Harry Potter” de J.K. Rowling!
Preţul unei cărţi împreună cu ziarul va fi de 18,90 lei, dimensiunea unei cărţi va fi 13 x 20 cm, iar fiecare volum va avea între 240 şi 842 pagini, ceea ce e minunat, deoarece volumele nu vor fi împărţite în mai multe părţi.

Lista de aparitie a cărţilor Harry Potter împreună cu ziarul Libertatea :
1. "Harry Potter şi piatra filozofală" – 24 octombrie
2. "Harry Potter şi camera secretelor" – 31 octombrie
3."Harry Potter şi prizonierul din Azkaban" – 7 noiembrie
4. "Harry Potter şi Pocalul de foc" – 14 noiembrie
5. "Harry Potter şi Ordinul Phoenix" – 21 noiembrie
6. "Harry Potter şi Printul Semipur" – 28 noiembrie
7. "Harry Potter şi talismanele morţii" – 5 decembrie

14 comentarii:

  1. O.o
    Nu-mi vine sa cred! Oricum, mai am de asteptat pana la ultimele doua volume, dar tot imi vine sa dansez de fericire <3

    RăspundețiȘtergere
  2. desi am trecut de faza aia,cred ca o sa fac un efort sa-mi iau Talismanele mortii.Mi-a placut enorm cartea.am citit-o acum 5-6 ani intr-un weekend,pe nerasuflate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cu siguranta o sa le cumpar pentru ca nu am seria, si m-a bucurat mult sa aflu ca va aparea cu Libertatea, pentru ca volumele sunt foarte scumpe la pretul de librarie si nu stiu cate din ele se mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu le am deja, dar vreau colectia noua frumoasa, cealalta e putin distrusa de vara-mea , partea sexi e ca am inceput-o cand a aparut e seria mea de suflet si va zic eu merita

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit cartile, imprumutate de la cineva si chiar asteptam sa le dea la o revista sau un ziar, deci de abia astept sa mi le iau :D
    o sa fac probabil iar maraton in vacanta de iarna, cum fac in fiecare an, si cu cartile si cu filmele :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ete na :O cat de smecheeeeer <3 de obicei nu-mi place cand apar carti la ziar (sunt calitate mai...naspa) dar astea-s bune oricum or fi <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu imi doream sa le dea la vreo revista/ziar ca sa imi iau colectia.

    Iri, ma bucur ca nu impart volumele in mai multe parti..cum am vazut ca au mai facut la alte serii..gen Academia Vampirilor. Si sa stii totusi ca vor fi putin mai mari cartile Harry Potter decat editiile de chiosc de pana acum.. editiile de chiosc aveau 10,5x17,5 cm iar HP va avea 13 x 20 cm. Nu cu mult dar e bine. Oricum eu sunt ft entuziasmata si abia ast sa apara (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  8. Seriile impartite erau la bravo nu la libertatea :)) Dar ma gandesc ce mod vor avea , adica ce copeta, categoric necartonata si o marime mai micuta, oricum trebuie sa le reachizitionez :))

    RăspundețiȘtergere
  9. OMG. Doamne, mulţumim mult de veste :3

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ca erau la Bravo seriile impartite, dar si aici era posibil sa se intample asa pentru ca ultimele volume Harry Potter au ft multe pagini :)

    Cu placere Yuki :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu pot să cred, ce drăguţ! Mă bucur că nu fragmentează cărţile. Sper ca persoanele care îşi vor cumpăra cărţile aşa să iubească seria la fel de mult ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Krisz Hm la varianta asta nu m-am gandit si asta pt ca sunt mult prea incantata de idee . ma bucur totusi ca nu o fac.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vaiii !!! Eu am cartile pana la volumul 5 , de abia astept sa apara ultimele doua volume . Cartile H.P. sunt geniale . Merita cumparate , mai ales la pretul asta , nici nu mai zic de citite -.- .

    RăspundețiȘtergere
  14. De unde pot achizitiona volumul I, poate ma puteti ajuta. Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!