duminică, aprilie 29, 2012

The magic of words (43)

Iată că a venit momentul să postez și ultima parte de citate din ”Eternal Starling” de Angela Corbett. Dacă data trecută am încercat să scot în evidență personalitatea lui Evie, replicile sarcastice și citate mai amuzante, acum am vrut să vă arăt o mică, mică parte din profunzimea, sau romantismul ei..
Citatele au fost traduse impecabil de Veronica! Îi mulțumim din suflet pentru munca depusă și implicarea în susținerea campaniei.

“În timp ce dansam, mă tot întrebam în gând ce se întâmpla cu mine. În doar câteva ore sentimentele mele pentru Alex s-au rotit de la un dezinteres controlat la ceva cu porniri romantice. Mă simţeam straniu, deoarece eu sunt o persoană foarte raţională. Nu-mi stă în fire spontanietatea şi cântăresc atent fiecare decizie. Dar, cert e că nu-mi pot nega cât de confortabil mă simt în braţele lui Alex. Sunt învăluită în fericire şi o linişte sufletească absolută. Mă simt de parcă e predestinat să mă aflu alături de el”.

”Alex arăta de-ți lăsa gura apă într-un costum gri cu un tricou colorat verde de culoarea mării care îi accentuau ochii luminoși, și o cravată argintie. Aproape că m-a făcut să uit că trebuia să fiu supărată pe el.
- Ce părere ai ? m-a întrebat cu un zâmbet mulțumit pe față.
Nu eram sigură dacă se referea la grădină sau la hainele lui. Răspunsul era același în ambele variante:
- Nu am mai văzut niciodată așa ceva.”
“M-a tras mai aproape şi buzele noastre s-au contopit. Inima mi se zbătea într-un ritm frenetic. Sângele alerga la viteză cosmică prin venele mele. Electricitatea creată între noi se ridica la cote periculoase. Modul în care buzele noastre dansau pe acelaşi ritm era într-o armonie perfectă. Totul indica că suntem suflete pereche.”

”- Sau poți să-mi spui Evie, din moment ce ăsta e numele meu.
A scuturat din cap.
- Nope. Dulceață e drăgălaș, ca tine.
Minunat. Acum eram drăgălașă. Bebelușii, cățelușii, și pisoiașii sunt drăgălași. Drăgălașă nu era cum vroiam ca Alex să mă descrie.
- Am fost numită în multe feluri, dar nu cred că drăgălașă a fost vreodată unul dintre ele.
Colțul gurii i s-a ridicat.
- Atunci sunt primul... – a luat o pauză intenționat - , care să îți spună așa, mă refer.
Fața mea s-a îmbujorat instant. Rânjetul lui Alex a trecut de la  unul ștrengar la unul amuzat în timp ce și-a luat sticla de apă.”

“L-am privit iritată.
- Şi care e problema? Mie imi place să conduc cu viteză. Nimeni nu este rănit în proces.
- Nu încă, mi-a răspuns el. Reproşul şi nemulţumirea erau clare în tonul său.
- Cine te crezi a fi în viaţa mea? Tatăl meu?
El mă privi, uşor încruntat. I se citea pe faţă ideea că eu exagerez.
- Îmi doresc să te menţin în viaţă pentru un timp. Atâta tot.”

“El a venit mai aproape de mine. Şi-a întins braţele şi m-a tras spre el. Umerii mei erau prinşi în îmbrăţisare, în timp ce tot trupul meu era lipit de pieptul său. A zâmbit timid iar pe faţă i se citea fericirea. Şi-a apropiat buzele de gâtul meu, în timp ce îmi şopti în ureche "Nu ai idee cât timp am așteptat acest sărut".

“Mă uitam la petele de pe covorul ce acoperea podeaua. Şi nu încetam să mă întreb în gând dacă am pierdut persoana care îmi este sufletul pereche. Noi trebuia să fim împreună pentru toată viaţa. Treptat, furia a început să crească. Deoarece, eu nu ştiam motivul plecării sale. De ce m-a părăsit.”

“Atât Emil cât şi Alex erau iniţiaţi în trecutul nostru. Cunoşteau organizaţiile secrete şi totul despre vieţile noastre anterioare. Sau faptul că Alex petrecea 24/24 şi 7/7 să mă urmărească şi să mă protejeze. Dar nimic din astea nu mă linisteau. Simţeam că exista în tot universul doar o singură persoană care să aibă grijă de mine. Sau să mă salveaze. Acea fiinţă fiind - EU.”
”A strâns o batistă în mână și a ridicat-o spre față.
- Cred că să te părăsesc va fi mai rău decât să rămân.
- Va fi dificil, vocea a consimțit pe un ton resemnat, dar doar până vei uita.
Cuvintele lui i-au adus un val proaspăt de lacrimi în ochi. Când și-a recăpătat vocea, a șoptit:
- Ce se va întâmpla cu tine? Tu vei uita ?
- Nu, a răspuns imediat. Niciodată. ”

Cam atât. Recenzie, multe citate, primul capitol si prologul traduse..eu cred că ați avut mai mult decât suficient material ca să vă dați seama că această carte merită să apară și la noi, și să vă decideți dacă v-o doriți. Sper că se vede că ne-am implicat cu adevărat în campanie, că am pus suflet în ea. Asta nu înseamnă că nu veți mai avea parte de imagini fan made :).
Sperăm să primim un răspuns pozitiv legat de publicarea la noi, și puteți să mai întrebați pe adminul Leda din când în când de ea, poate ne dă o veste bună :)

Mulțumim frumos tuturor blogurilor și persoanelor care s-au implicat, și au ajutat la campanie, sau la promovarea ei! Sunteți deosebiți!

15 comentarii:

  1. foarte foarte frumoase!
    chiar vreau cartea asta in biblioteca mea,sper ca leda s-o aduca;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Sper ca Leda sa ne faca o surpriza si sa ne-o aduca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe citate. Atunci cand cartea va fi publicata, si cu siguranta va fi publicata ( e prea bestiala!!), toti vom stii ca e doar din cauza voastra, si a citatelor si a pozelor, si a capitolelor traduse, felicitari pentru intreaga campanie, felicitari tuturor pentru sustinere si implicare:)

    RăspundețiȘtergere
  4. se vede ca v-ati implicat, si imi plac citatele

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu una adooor tot ce postati in legatura cu aceasta campanie . Am ajuns sa iubesc aceasta carte foarte mult , desi inca nu am citit-o .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper din suflet ca aceasta carte sa apara si la noi . Ar fi mare pacat daca nu ar aparea dupa toata munca pe care a-ti depus-o .

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi chiar v-ati implicat si a-ti facut tot ce v-a stat in putere . De acum , nu mai depinde de voi . mai mult de atat nici ca mai aveti ce face !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doua cuvinte :)) Magnific si extreordinar :)0

    RăspundețiȘtergere
  9. ador aceasta carte :)chiar mi-o doresc :"))

    RăspundețiȘtergere
  10. off aceasta campanie este extraordinara :))

    RăspundețiȘtergere
  11. si cincer m-as bucura tare mult sa citesc cartea e atat de interesanta :_))

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu abia astept sa apara cartea la noi . Stiu ca va aparea pana la urma , dar eu vreau acum !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca toti care au citit macar citatele s-au convins cat de superba este aceasta carte !

    RăspundețiȘtergere
  14. stiu si eu o vreau in neaparat :((

    RăspundețiȘtergere
  15. mi se pare super mega interesanta :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!