sâmbătă, septembrie 28, 2013

Music for our souls (53)

Krisz știe cât de mult o apreciez pe Birdy ca artistă. Cred și sper că majoritatea care a vizionat serialul The vampire diaries are la cunoștință despre această cântăreață care ne-a încântat inimile cu vocea ei minunată. Și nu exagerez deloc. Are ceva al ei care mă atrage de fiecare dată să-i ascult piesele. Am chiar un playlist dedicat doar melodiilor ei și le ascult în momentul în care scriu recenzii. E singura muzică pe care o pot lăsa să îmi delecteze urechile, în momentul în care creez ceva. Birdy mă inspiră și îmi dă de fiecare dată impulsul de a continua să scriu.
Fiind o fană desăvârșită a muzicii ei, am aflat de unele melodii pe care le-a scos recent. Desigur, toate îmi plac, însă una dintre ele m-a impresionat cel mai mult. 

Birdy - No Angel

"I ain't no angel
I never was
But I never hurt you
It's not my fault
You see those egg shells, they're broken up
A million pieces, strung out across the ground"

Ce părere aveți despre melodie? Vă place altă piesă în mod special, cântată de Birdy? 

19 comentarii:

  1. Melodia asta e superba, dar eu trebuie sa recunosc ca este pentru prima oara cand aud ceva cantat de Birdy, va trebui sa caut mai mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac melodiile ei si nici asta nu face exceptie. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac foarte mult melodiile lui Birdy.Are o voce superba,iar mesajele din melodiile ei sunt superbe.Imi place foarte mult melodia aceasta.Ea a devenit celebra cu un cover de la "Skinny love".O canta impecabil. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Este prima data cand aud de Birdy, din pacte :"> , dar are o voce frumoasa, iar mesajul melodiei e superb. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,dar niciodata nu e prea tarziu.Asculta melodiile ei:"Skinny Love" care este un cover, "1901", "People help people" care e geniala.De fapt,toate melodiile ei sunt foarte,foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am ascultat cateva dintre melodiile lui Birdy, printre care si "skinny Love" si "People help people", dar cel mai mult mi-a placut "Terrible Love" :D si trebuie sa mai spun inca o data: Birdy are o voce superba. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, mie imi place Birdy. Apropos, acum doua zile am terminat TVD. Sunt intr-o mare ceataaaaaa, wtf? Silas/Stefan Katherine/Elena, m-au uimit scenele din ultimul episod, astept urmatorul sezon si The originals.

    RăspundețiȘtergere
  8. Catalina, si eu am ramas uimita cand am vazut ultimul episod din serial, dar peste cateva zile va aparea primul episod din sezonul 5 si ne vom lamuri :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu de-abia astept sa apara TVD.Este serialul meu preferat cu vampiri.

    RăspundețiȘtergere
  10. va aparea in 5 octombrie tvd, deci in mod cert mai e putin. cat despre birdy am inceput sa fac o obsesie pentru melodia asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt curioasa, si la fel de curioasa sunt si de The descendants si Under the doom

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,stiu ca va aparea pe 5 octombrie,deci cred ca pe 6 octombrie va aparea episodul si la noi.Da,Birdy are o voce superba,iar melodia aceasta este foarte,foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  13. o ador pe fata asta <3
    are o voce splendida

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa cum am spus ca o voi analiza pe fata asta mai bine, caci aici am auzit o parte, am descoperit o melodie ce o ador foarte mult de la birdy Wings este minunata

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu momentan sunt obsedata de melodia Let her go a lui Passenger

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,si aceea este o melodie superba cu un mesaj foarte frumos.O sa ramana in istoria muzicii melodia "Let her go".

    RăspundețiȘtergere
  17. "Skinny Love" (cover) interpretata de Birdy e una dintre melodiile mele preferate. Dar si "No Angel" suna bine, intr-adevar. O voce exceptionala.

    RăspundețiȘtergere
  18. Birdy..n-am mai ascultat de mult timp una dintre melodiile ei, într-adevăr, are o voce superbă. Îmi plac mult melodiile ei, precum: "Skinny Love" sau "People help the people" sau "Terrible Love" sau "Shelter". De "No Angel" nu auzisem, până acum, dar îmi place mult. 。◕‿◕。

    RăspundețiȘtergere
  19. Si mie imi place foarte mult "Skinny love". Are o voce superba. <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!