luni, august 19, 2013

Concurs aniversar #1

Aşa cum v-am promis, în această săptămână vă veţi bucura de câte un concurs în fiecare zi. Pentru că e vară şi trebuie să vă bucuraţi de soare şi de vremea plăcută, şi să aveţi răgaz să vă înscrieţi la toate concursurile. 
Prima zi este dedicată unui concurs interesant, cu premii foarte frumoase şi dorite de majoritatea cititorilor noştri. Acestea sunt:

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Concursul este cu tragere la sorţi.
Ce aveţi de făcut?
a Rafflecopter giveaway
Sperăm să participaţi în număr cât mai mare pentru că nu aveţi nimic de pierdut, doar de câştigat, dacă sunteţi norocoşi. Acest concurs nu ar fi putut avea loc fără sprijinul sponsorului şi partenerului noştru:
Image and video hosting by TinyPic

Baftă !!

43 de comentarii:

  1. Ma intorc la blogul vorstru pentru recenzii, concursuri, noutati despre carti si filmele adaptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin pentru noutati si pentru recenzii^^

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce mă întorc? Pentru recenzii, noutăți, concursuri, design (nu mă mai satur de de aspectul blogului!! <3), dar mai ales pentru pasiunea pe care o puneți în tot ce faceți!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma intorc pentru ca-mi place mult stilul in care faceti recenziile, care sunt mult mai consistente decat pe majoritatea site-urilor :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. De fiecare data revin cu cea mai mare placere pentru absolut tot ce faceti!! Recenzii(si cu aproape fiecare recenzie lista mea de citit se mareste din ce in ce mai mult),citatele pe care pur si simplu le ador,noutati,concursuri,iar de design nici nu mai am cuvinte!! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma mai inscriu, ca am cartile :D
    Succes tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place totul la el, deci de ce nu m-as intoarce? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador recenziile voastre, ador parteneriatul si prietenia dintre voi doua si ma bucura faptul ca nici nu va trece prin gand sa renuntati. Plus ca, intotdeauna aflu de noutati editoriale intai de pe blogul vostru, imi plac pozele cu citate pe care le postati si aveti o gramada de rubrici interesante. Blogul e atat complex cat si complet. Nu as mai adauga nimic. Multa bafta in continuare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma intorc mereu pentru ca blogul vostru e misto rau si imi plac recenziile pe care le faceti, pe langa multele alte lucruri.:D

    RăspundețiȘtergere
  10. N-o sa incerc sa mint frumos pentru ca nu vad rostul. Din motivul pentru care se intorc majoritatea cititorilor: pentru concursuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. De obicei ma intorc pentru recenzii.
    Au ceva unic. Sunt foarte bine scrise si ador sa le citesc. Consider ca aici imi gasesc cu usurinta cartile pe care sa le adaug in wishlist

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place blogul vostru deoarece intotdeauna gasesc recenzii foarte bune si pentru ca sincera sa fiu, design-ul blogului e foarte foarte cute ^_^

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumim de concurs și la mulți-mulți ani. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma intorc la blogul vostru pentru recenzii. Multumim pentru concurs!<3

    RăspundețiȘtergere
  15. Aveţi nişte recenzii foarte foarte drăguţe şi mereu găsesc câte ceva nou de citit datorită vouă.

    RăspundețiȘtergere
  16. crede-mă, e unul dintre cele mai drăguțe bloguri pe care le vizitez în legătură cu recenzile ^_^

    RăspundețiȘtergere
  17. Cel mai mult imi placx recenzile , se vede ca puneti suflet cand le scrieti. Consider ca nu trebuie nimic schimbat la acest blog. Este foarte bun asa cum este.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma intorc la blogul vorstru pentru recenzii, concursuri, noutati despre carti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma intorc pe blogul vostru pentru ca este unul dintre preferatele mele,de la recenzii pana la povestile de pe wattpad care ni le aratai,pana la povestile de altii create.blogului nu-i lipseste nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am urmarit blogul de cand a aparut,am prins drag de acest blog si de tot ceea ce scrieti. Ma intorc in special pentru recenzii,sunt minunate.
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  21. Ooops, se pare ca eu am scris raspunsul la intrebare direct in casuta in care ma intrebati! nu cred ca are ceva daca il mai scriu inca o data aici, nu mi-am dat seama! deci dupa cum va spuneam, imi plac recenziile de aceea revin, si vreau ceva funny sa postati macar la inceputul saptamanii, ceva gen funny moments/pictures/video etc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma intorc pentru postarile interesante si frumoase si bineinteles pentru recenzii. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. Sincer, mie imi plac citatele. Am prostul obicei ca atunci cand gasesc un citat sau un pasaj dintr-o carte care imi place, sa il scriu in agenda mea, ca pe un fel de suvenir.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma intorc pe blog pentru recenzii si concursuri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi plac mult recenziile și citatele

    RăspundețiȘtergere
  26. Este un vechi prieten la care te intorci mereu pentru a ma bucura de existenta sa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Este perfect din punctul meu de vedere.Chiar are de toate si rubricile sunt cele care ma fac sa spun ca sunteti printre cele mai originale bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mă întorc pe acest blog pentru că iubesc recenziile de aici şi pentru că am mereu oportunitatea de a câştiga câte ceva.

    RăspundețiȘtergere
  29. In special pentru recenzii, sunt scrise foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  30. Mă întorc la acest blog pentru recenzii şi noutăţi. Mi-ar plăcea să aflu despre cât mai multe apariţii noi în România, de la cât mai multe edituri, din cât mai multe genuri.

    RăspundețiȘtergere
  31. Îmi place să vă citesc recenziile şi interviurile. Sunt scrise frumos. :D

    RăspundețiȘtergere
  32. Revin pe acest blog pentru recenzii. Imi place foarte mult felul in care prezentati cartea.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sinceră să fiu, nu ştiu ce să răspund la această întrebare. Pur şi simplu ceea ce se postează pe blog mă face să mă întorc, dar şi voi două de asemenea. Sunt o cititoare fidelă de câteva luni bune (vreo 7 :D ) şi nu vreau să mă opresc în curând. La mulţi ani, Walking On Letters!

    RăspundețiȘtergere
  34. Blogul este superb,imi place nu numai aspectul,dar si continutul.Este unul dintre cele mai bune bloguri pentru carti. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Mă întorc la acest blog pentru recenzii şi noutăţi, pentru interviuri si recomandari. Apreciez ca este bine informat si ca prezinta noutatile intr-un mod interesant.

    RăspundețiȘtergere
  36. Continui sa va urmaresc blogul datorita muncii pe care o depuneti pentru a-l pastra la zi cu noutatile, faptului ca aveti talent la a scrie recenzii si nu urmati sablonul arhi-folosit tip rezumat ci in schimb ne impartasiti parerile voastre sincere dar mai ales, revin datorita faptului ca sunteti niste persoane de nota 10 si ca in ciuda faptului ca blogul are vechime si este cunoscut, sunteti la fel de sincere si transparente la fe ca in prima zi cand am intrat pe blogul vostru. Mi-ar placea sa vad lucrul asta si in viitor si cred ca nu sunt singura care apreciaza prietenia si respectul cu care tratati fiecare cititor in parte.

    RăspundețiȘtergere
  37. Este unul din blogurile "vechi" pe care le-am indragit de la inceput si mereu aici descopar ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru ca ne provocati mereu prin ceea ce postati si de aceea imi place sa revin aici. Aprecierea mea este pentru munca pe care o depuneti sa aveti un blog interesant, iar ce mi-as dori eu de la voi, este sa aveti dorinta sa continuati sa-l promovati cu dragoste si talent pentru ca noi sa va stimam blogul !

    RăspundețiȘtergere
  39. Este unul dintre cele mai bune bloguri pentru carti. :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Ma intorc aici pentru recenziile foarte bune si consistente.

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi place cum este "fabricat" si aici gasesc intotdeauna informatiile pe care le caut.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!