sâmbătă, iulie 27, 2013

Quote Line (190)

25 de comentarii:

  1. :3Cat de adevarat poate fii asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. de cele mai multe ori pui citate care sa reflecte starea mea de spirit . imi place si cesta foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este iubirea,un zid urias in care ne avantam cu inima deschisa. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Everybody diserve to be happy :o3

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos citatul <3 din pacate nu toti ajung sa fie fericiti

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat Monica, nu toti ajung sa fie fericiti, dar exista si un motiv pentru asta, TOTI CAUTAM FERICIREA IN LOCURI GRESITE. stateam uneori sa ma intreb de cate lucruri ai nevoie sa fi fericit in viata , apoi am i nteles ca fericirea consta in lucruri mici si simple.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu puneţi nişte gif-uri aşa de simpatice.
    Din păcate fericirea nu vine mereu. Plus nniciodată nu o să-i poţi ordona inimii pe cine să iubească.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona, e din serial. How I met your mother. E unul dintre serialele mele preferate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragostea este un sentiment unic ce ne da aripi si nu conteaza de cine te indragostesti atata timp cat esti fericit.
    Serialele acestea reflecta atatea adevaruri, incat daca le urmaresti ramai cu ceva intiparit in minte. How I meet your mother este un serial genial si cred ca am gasit multe replici in genul acesteia care sa te puna putin pe ganduri. Poate nu traiesti odata cu personajele din serial, dar macar inveti ceva de pe urma lor.
    Ma bucur ca postati citate pe blog. Ma face sa imi amintesc de vremurile bune cand ma uitam la aceste seriale/filme.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toata lumea merita sa fie fericita, dar nu toata lumea crede ca merita sa fie fericita. Pentru o vreme am fost si eu in categoria din urma. Ajungi la un moment in care te pierzi in fapte si in ganduri si pur si simplu iti pierzi credinta aia care te impinge sa mergi mai departe.
    Desi sprijint toata ideea de egalitate, dragostea nu e intotdeauna de ajuns.Uneori e pur si simplu gresit. Atunci cand tu suferi si celalalt nu, e gresit. Atunci cand stie si totusi nu face altceva decat sa te raneasca, e gresit. In momentele alea ai impresia ca poate, doar poate, nu toti merita sa fie fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt de părere că toată lumea merită să fie fericită, dar totuşi nu toată lumea vrea să fie fericită. Am întâlnit persoane care au spus "pas" la fericire din cauza unor diferite motive, dar mai apoi au regretat că au stat atâta timp închişi în ei, fară să-şi dea măcar o şansă la fericire. Mi s-a părut cam ciudat. :)) Eu,de exemplu,ştiu că Cineva, acolo sus, mă iubeşte şi îmi dă dreptul la fericire, drept care este împărţit tuturor persoanelor. :). Deci, everyone deserves to be happy. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Recomandarea medicului catre un pacient singur: pleaca IN CAUTAREA FERICIRII
    LOVE HAPPENS si omul se indragosteste, urmatorul diagnostic primit INDRAGOSTIT
    urmatorul pas contaminarea cu boala numita GELOZIE: )(mi-a trecut prin cap acum :)))
    Cine cauta gaseste, cine intreaba primeste raspuns, cine bate la usa i se deschide, cine cere i se da, asa ca este imposibil sa cauti fericirea si sa nu o gasesti! pentru oricine exista in aceasta lume un suflet pereche, problema e ca unii isi dau singuri cu piciorul la fericire, invocand ca este mult prea din timp, ca au alte proritati, ca nu sunt pregatiti etc etc and THE TRUE LOVE NEVER COME BACK daca noi ii dam mereu cu sutul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Profund citat. "Doesn't everyone deserve to be happy?" e una din intrebaile pe care mi le pun inainte de culcare cand creierul meu se gandeste ca nu conteaza ca sunt obosita, pentru ca atunci e momentul perfect sa fiu profunda. Sincer nici eu nu stiu ce sa zic, am citit destule carti sa imi imaginez o relatie dar nu indeajuns sa stiu raspunsul la intrebarea asta simpla si oarecum banala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bineinteles ca toate lumea merita sa fie fericita si sa aiba parte de o iubire epica, insa in viata lucrurile nu sunt asa simple. Poate in carti si in filme vedem iubirea manifestandu-se intr-un mod fantastic, dar pana acum nu am vazut-o cu ochiul liber in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Normal ca toti meritam, dar nu prea primim. Dar eu zic ca merita asteptarea, daca persoana e potrivita. Nu ca as sti eu prea multe despre asta, nu am experienta nici cat un purice :))).

    RăspundețiȘtergere
  16. Ei bine, se spune ca nu trebuie sa te agiti pe tema asta pentru ca Dumnezeu a facut pentru toti un suflet pereche.Problema e sa il gasesti, avand in vedere ca e posibil ca jumatatea ta sa moarta printr-o inchisoare in Afghanistan iar tu sa ramai fata batrana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am vazut un gif pe 9GAG cu faza asta de la familia Simson. Sufletul lui pereche tocmai se sinucidea in timp ce el se gandea ca merita sa astepti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am avut un prof de religie care zicea ca nu e bine sa iti ''murdaresti'' sufletul incurcandu-te cu baieti si ca trebuie sa il astepti pe cel potrivit sa vina la tine. Dar cum? Sa astept sa pice din cer? Si daca eu cred ca a aparut si incerc sa fac treaba sa mearga iar dupa rezulta ca nu e el, inseamna ca atunci cand intradevar va fi sa fie s-ar putea sa nu functioneze din cauza ca am incercat prea mult in trecut?

    RăspundețiȘtergere
  19. Lexy, asta e partea proasta, niciodata nu sti daca e EL. Daca ar veni cu un semn legat de gat, ar fi perfect!

    RăspundețiȘtergere
  20. :)) lol, asta ar fi hilar :)) cum ar fi sa vezi un tip indreptandu-se spre tine cu un afis pe care scrie ''eu sunt sufletul tau pereche, hai sa nu mai pierdem timp si sa ne casatorim iar apoi sa facem o groaza de copii'' :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Chiar asa.Toata lumea merita sa fie fericita,nu?Doar nu suntem trimisi pe Pamant ca sa suferim,nu?
    Desi,unii se indreapta spre caile gresite. :(
    Sunt total de acord cu citatul asta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte frumos citatul.Si adevarat in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da,asa este.Insa toata lumea merita sa fie fericita.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!