luni, iulie 29, 2013

„Întâlnire cu viaţa” de Cecelia Ahern la Editura ALL!


Lucy Silchester şi-a părăsit iubitul perfect pentru că relaţia nu mai mergea şi a demisionat fiindcă nu era de acord cu politica firmei. Acestea sunt numai două dintre poveştile pe care Lucy le-a spus prietenilor şi familiei ca să-şi mascheze eşecurile. Există însă cineva care ştie adevărul. Viaţa ei, un bărbat nefericit, cu ochii injectaţi şi îmbrăcat într-un costum şifonat, îi trimite scrisoare după scrisoare, insistând ca ea să vină la o întâlnire. În cele din urmă, Lucy acceptă invitaţia şi măştile încep să cadă...

“O poveste surprinzătoare, care îţi încălzeşte inima.” - Booklist

“Unul dintre cele mai bune romane ale autoarei…
Amuzant, emoţionant, cu un mesaj profund.” - Daily Express


Recunosc ruşinată că nu am citit niciun roman de-al Ceceliei Ahern până acum, deşi mi-am dorit mult. Pe care mi l-aţi recomanda să îl încerc primul?

23 de comentarii:

  1. ps: I love you, cu siguranta <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm, de la aceasta autoare eu iti recomand P.s TE IUBESC. este o carte frumoasa, care in ciuda mesajului trist iti ofera o stare de buna dispozitie .Cdoul si cartea viitorului sunt doua carti la fel de bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit deja două din romanele ei, mi s-au părut destul de bune. P.S. Te iubesc e clar romanul cel mai bun şi pe care ar trebui să-l citeşti primul, e emoţionant şi plin de lucruri adevărate, mie mi-a plăcut enorm. Am mai citit şi Suflete pereche, modul în care e scris nu mi-a plăcut foarte mult, dar povestea e superbă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am citit doar Cartea Viitorului, a fost interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a placut in mod special "Multumesc pentru amintiri",o adevarata lectie de viata despre cum e sa o iei de la inceput dupa ce ai trait cea mai mare drama-pierderea unui copil.
    Este o carte amuzanta si totodata emotionanta.
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am citit p.s. te iubesc si mi-a placut. Ma atrage cartea asta, as citi-o.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o carte interesanta si mi-ar placea sa o citesc. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana acum cateva luni nici eu nu citisem nimic scris de Cecelia Ahern, cu toate ca auzisem numai lucruri bune despre cartile sale. Atunci cand imi verificam lista apareau mereu carti mai bune, pe care le doream de mai multa vreme. Pana cand am zis stop si mi-am cumparat P.S. Te iubesc, si sper sa nu fie si ultima carte achizitionata.
    Mi-a placut, a fost o carte la care am plans si de la care am ramas cu ceva. A fost echilibrata din toate punctele de vedere, dar cu toate astea nu am putut sa ii dau punctajul maxim. I-a lipsit scanteia aceea care sa te faca sa zici 'wow'.
    Abia astept sa vad ce carte scrisa de ea vei citi, si desigur, astept recenzia :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Momentan, nu am la activ nicio carte de Cecilia Ahern. Dar acum cateva zile am vazut filmul P.S. I love you si am plans de mi-a sarit camasa( ma uitasem inaintea lui la The last song,deci de acolo venea starea), si am zis ca daca luni e ziua mea, sa-mi fac cadou cartea care a stat la baza filmului si sunt nerabdatoare sa ajunga :)) .

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu aceeasi rusine iti spun si eu ca nu am citit nicio carte de-a ei, am insa un ebook in romana Cadoul de Cecilia Ahern, daca vrei ti-l pot trimite, e o carte scurta si usoara cred, eu n-am apucat sa o citesc inca! dar cred ca merge sa incerci cu ceva scurt cum este Cadoul!
    Eu am vazut PS te iubesc, insa nu mi-a placut ecranizarea sper ca intr-o zi cand voi citi cartea sa imi placa mai mult decat filmul!
    Nu stiam de cartea prezentata mai sus Intalnire cu viata, este lansata nou? eu nu stiu decat de PS te iubesc, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, prietenul nevazut, cartea viitorului, suflete pereche, cadoul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate nu am citit vreo carte de-a ei, insa planuiesc sa imi iau "Ps: te iubesc", am inteles ca e o carte buna si care te prinde :)).
    Si cea din postare pare interesanta, dar nu cred ca o voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cecelia Ahern este o scriitoare talentata si mi-au placut cartile ei intr-o masura in care nici eu nu ma asteptam. Mi-a placut stilul sau de a scrie, iar PS: I love you a fost o lectura numai buna la acea perioada.
    Datorita faptului ca m-am atasat de stilul sau, am mai cautat din volumele pe care le-a publicat si am dat peste Girl in the Mirror, The gift si Thanks for the memories. Toate au fost exceptionale si nu am nicio indoiala ca si acesta ma va suprinde. Trateaza un subiect realist si prevad o lecura placuta.
    Ti-as recomanda sa incepi cu Ps: te iubesc ( dupa aceea sa vezi si filmul, care in opinia mea a fost o dezamagire) si sa continui cu oricare din volumele publicate in tara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si tu crezi la fel ca mine ca e o porcarie filmul ps te iubesc. Sa inteleg ca romanul e frumos comparativ cu filmul....hmmm asta e bine de stiut, vroiam sa ma feresc de carte sa nu fie ca filmul

    RăspundețiȘtergere
  14. Planuiam sa vad si filmul, dar vad ca e o dezamagire totala, bine de stiut.
    Poate vor aparea mai multe carti de-a ei. (practic retrag ce am spus, cred ca ii voi da o sansa cartii.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Paun Catalina, e mult spus o porcarie. Pur si simplu actorii mi s-au parut nepotriviti - inafara de Gerard Butler, il ador pe baiatul asta ^_^ - si m-a enervat faptul ca au modificat multe amanunte din carte . Pur si simplu nu am putut sa savurez filmul, tot timpul ma gandeam la ''aia nu era in carte'' si ''asta nu se intampla asa''.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asa patesc si eu cand urmaresc un film dupa o carte pe care am citit-o. E tare enervant sa vezi ceva ce nu e in carte, pe mine una ma dispera, mai ales daca face filmul mai rau...

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat de in urma pot fi?!?!?Nu am citit nici o carte de A ceciliei,si chiar ma simt prost :(.probabil am sa imprumut de la biblioteca una,daca nu am sa fac rost.

    RăspundețiȘtergere
  18. Va recomand eu un film care e la fel de bun ca si cartea Apa pentru elefanti

    RăspundețiȘtergere
  19. @dreambookslovers in aceeasi situatie sunt si eu. Trebuie sa merg neaparat la biblioteca.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu l-am vazut, dar am cartea in biblioteca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am citit nicio carte de aceasta autoare,desi am una, "Suflete pereche".Imi place foarte mult cartea asta,are un subiect interesant si ma intreb care persoana care stie adevarul vrea sa-i faca viata un calvar. :-?

    RăspundețiȘtergere
  22. Un titlu foarte interesant.Ca si cum ai da piept cu viata.

    RăspundețiȘtergere
  23. O metafora foarte buna.Chiar nu ma gandisem la ea.Titlu cartii ar fi trebuit tradus asa.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!