duminică, iulie 14, 2013

Creaţii noi (16)

~ One-Shot-uri~
Alexutza a scris "Fun".

~ Creații noi ~
Alma scrie "Filthy".
Descriere: “Nu. Iesi afara din capul meu. Iesi afara. Nu te mai suport. Cu toate zambetele tale nenorocite si cu toate tachinarile tale aparent inocente. Ia-le pe toate si pleaca. Pleaca. Dispari. Nu ai fost satisfacuta pana in momentul in care m-ai rupt in doua si m-ai atins pe dinauntru. Pana cand bratele tale s-au incurcat in venele mele. Nu ti-a ajuns. A fost suficient in momentul in care mi-ai rupt coastele si plamanii si mi-ai atins inima. Iar acum rupi ventriculul drept de cel stang doar ca sa simti cum bate numai pentru tine.”

Lee Ha Won scrie "Rai, Iad sau Cele Două Lumi"continuare a cărții "Just me and my mind".
Descriere: "Dupa ce Liz, vrajitoarea focului, a salvat lumea de fortele vampirice malefice sacrificandu-se, acolo unde este acum, nu poate alege pentru ea. Este tarata de colo-colo, ba in Iad, ba in Rai, ajungand pana la urma sa fie la granita dintre Cele Doua Lumi. Bonnie, Katy si Allan incearca din rasputeri s-o readuca la viata cu ajutorul bunicii ei vrajitoare. Liz vorbeste cu ei, in mare parte prin vise,aparand numai in cele ale lui Allan. Oare va reusi ea sa iasa din lumea in care sufletul ei rataceste?"

TwilightPurple scrie "Behind The Scenes".
Descriere : "Ce poate sta in calea iubirii? Daca o intrebi pe April, probabil multe lucruri, dar niciodata nu si-ar fi imaginat ca ar trebui sa isi sacrifice viata pentru alte persoane. De cand a fost mica a avut o pasiune pentru unul dintre cei mai buni prieteni Niall Horan. Faima lui si planuri diferite au ajuns sa ii desparta intr-un final fiecare urmandu-si propriul drum. Cand aceasta isi termina cursurile de fotografie din USA primeste un telefon de la vechiul sau prieten propunandu-i sa ii faca o vizita in Londra. Tot ce vrea e sa isi continue viata ca si pana acum dar tentatia de a’si revedea prietenul este prea mare. Ce se intampla cand aceasta face cunostinta cu trupa 1D si inima ei incepe sa bata pentru altcineva? Devenind o noua tinta pentru fanii si presa ajunge sa nu isi mai recunoasca propria viata."

Rya scrie:
Descriere: "In arena, 5 oameni erau inlantuiti, legati de un perete inalt de ciment, in diferite locuri manjit de sange. Imediat ce ecoul gongului inceta se auzi sunetul unei impuscaturi. Oamenii din sala privira confuzi, apoi teama se intipari pe chipurile lor, iar omul cu cecul fugii spre iesire, pentru ca cel ce cazuse intr-o balta de sange fusese Procurorul, nu unul din cei 5."

Descriere: "Ei credeau ca trebuie sa stau aici, ca trebuie sa fiu izolata de lume, sa traiesc de una singura, printre atatea umbre. Imi fac mai rau, le vad mai bine, le aud mai tare, le simt cand vin dupa mine. Nu le mai suport, nu mai pot sa stau inchisa intr-o camera, sa vina ele cand vor si eu sa nu pot sa fug. Nu e corect! Dar ce pot sa fac? Pana si parintii mei mi-au pus eticheta de “nebuna”. Nu au venit niciodata sa ma vada, m-au azvarlit aici, departe de alti oameni, ca sa nu le patez imaginea. O au pe Lisa, o sa creasca, o sa mosteneasca tot ce au si o sa duca mai departe renumele, la ce mai trebuie sa fiu si eu, mai ales daca aduc atatea probleme… In fiecare zi trebuie sa suport tot ce vad, de ce mi-a dat Dumnezeu mie toate astea? De ce nu s-a gasit vreun psihopat real care sa vada toate entitatile astea?! Sau poate asa devin oamenii nebuni? Asa ca mine acum, incep sa aiba halucinatii si ajung intr-un loc ca asta si toata lumea ii considera nebuni, pana ce si ei accepta asta? Daca e asa, oare mai sunt oameni ca mine? Oare suntem toti sortiti sa ramanem inchisi aici pana ce murim dupa o viata netraita ?"

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!