marți, iunie 04, 2013

Top vânzări Grupul Editorial Corint la Bookfest!

Salonul de Carte BOOKFEST 2013, ediţia a 8-a, s-a încheiat ieri după 5 zile minunate.
Cititorii GRUPULUI EDITORIAL CORINT au participat la lansări de carte şi evenimente pentru copii şi au achiziţionat de la târg noutăţi cu 25%-40% reducere, pachete promoţionale cu 50% – 60% reducere şi cărţi la doar 5 lei.

TOP VÂNZĂRI:
1. „Suleyman Magnificul şi Sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul” de Erhan Afyoncu – un cadou făcut milioanelor de admiratori ai serialului de televiziune, care pot descoperi astfel şi adevărul istoric, cu nimic mai puţin spectaculos decât biografia romanţată oferită de serial.

2. „Sissi. Împărăteasa Austriei” de Jean Des Cars  – în care veţi descoperi pe femeia Sissi, cu multe calități și cu defecte, dar și pe împărăteasa Elisabeta, figură istorică emblematică.

3. „Oraşul Îngerilor Căzuţi”(Instrumente mortale #4) de Cassandra Clare - primul film realizat după această serie va fi adus în România la începutul lunii septembrie.

4. „Alias Grace” de Margaret Atwood (distins cu Giller Prize şi nominalizat la Booker Prize) – o lectură de mare efect: suspans, mister, un carusel de emoţii şi un cadru istoric elaborat cu o măiestrie desăvârşită.

GRUPUL EDITORIAL CORINT le mulţumeşte cititorilor că au fost alături de ei şi la această ediţie a Salonului Internaţional de Carte BOOKFEST 2013 într-un număr atât de mare.

2 comentarii:

  1. Ha ha,nu-mi vine să cred că cea mai vândută cartea a fost „Suleyman Magnificul şi Sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul”.E epică tare faza :).
    Ultima carte,"Alias Grace" sună foarte tentantă :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu mi-am luat niciuna din cartile acestea :D Tot Alias Grace mi se pare si mie interesanta ;;)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!