marți, iunie 04, 2013

Serialul "Micuţele Mincinoase" pe Pro Cinema!

Seria Micuţele mincinoase, din care Editura Leda a publicat pâna in prezent 4 volume în ediţie de librărie, dar şi o serie bonus pentru fani, în ediţie de buzunar – Micuţele mincinoase şi secretele lor (4 volume) – s-a bucurat de un mare succes încă de la lansare, iar difuzarea serialului TV in România, aşteptată cu atâta nerăbdare de cititori, nu va face decat sa sporească interesul pentru aceste minunate cărţi dedicate tinerilor… de toate vârstele!

Serialul TV realizat de ABC Family, Alloy Entertainment şi Warner Horizon Television după seria bestseller MICUŢELE MINCINOASE de Sara Shepard –publicată şi în România de Editura LEDA –  este difuzat incepând din data de 29 mai, ora 20:00, de postul de televiziune Pro Cinema.

Le puteţi urmări pe Aria, Hanna, Spencer si Emily de luni pâna joi, de la ora 20:00.

Vezi aici trailerul serialului TV:

3 comentarii:

 1. O, Doamne! In sfarsit! Auzisem acum o perioadaca ca o sa apara la o televiziune romaneasca, dar nu aveam niciun indiciu despre cansd sau unde o sa se difuzeze. Multumim!
  Kisses, Ramo.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am tot auzit că se difuzează și la noi, dar cum eu nu mă uit la televizor cam niciodată, nu o să-l urmăresc. Primele 2 sezoane le-am văzut oricum la pc :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiti cand va incepe sezonul II? :)

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!