vineri, mai 17, 2013

Editura Nemira participă la Bookfest 2013


În perioada 29 mai – 2 iunie, Bookfest, Salonul Internaţional de Carte, redeschide porţile iubitorilor de lectură, la Complexul Expoziţional Romexpo. La cea de-a VIII-a ediţie, Târgul de Carte Bookfest, organizat de Asociaţia Editorilor din România,   reprezintă deja un eveniment de referinţă pentru cultura românească,    reunind în acelaşi spaţiu  cele mai importante produse editoriale şi   evenimente culturale din ţară.

Editura Nemira va fi prezentă pe toată durată târgului şi propune cititorilor să se   delecteze cu titlurile noi, să participe la lansări de carte, să-i   cunoască pe invitaţii surpriză şi să profite de promoţiile atractive.

Pentru toţi cei care vor vizita standul Nemira am pregătit peste 700 de titluri, o reducere generală de 25% pentru orice carte achiziţionată, oferta specială de 2+1 cadou, precum şi numeroasepachete de cărţi cadou.

Pe parcursul celor 5 zile de târg, intrarea este liberă, accesul participanţilor realizându-se în următoarele intervale orare: miercuri și joi între orele 10.00 și 20.00, vineri și sâmbătă, între 10.00și 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00.
Vom reveni în curând cu mai multe informaţii legate de prezenţa Nemira la Bookfest 2013!

2 comentarii:

  1. Inca un targ la care nu cred ca voi putea participa :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. 29 mai, da? Vai de miiiineee! Termin tezele! Îți vine să crezi? Sunt șanse de 70% să ajung. Entuziaaasm <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!