sâmbătă, aprilie 06, 2013

What the Spell? (Life's a Witch #1) de Brittany Geragotelis în portofoliul editurii RAO!

Cartea ”What the Spell?” de Brittany Gergotelis se află în portofoliul editurii RAO. Sursa/ Sursa . Ce mi se pare foarte interesant referitor la această serie, e că ea a fost postată întâi pe Wattpad, a avut un imens succes acolo (a avut 18 milioane de vizionări) așa că autoarea a decis să își publice singură cartea, iar mai apoi aceasta a fost coptată de o editură importantă. Ce traseu drăguț, nu? 

What the Spell? (Life's a Witch #1) de Brittany Geragotelis
O vrăjitoare adolescentă jonglează cu popularitatea și romantismul în timp ce își păstrează puterile secrete în acest debut care te va vrăji.

Brooklyn de aproape șaisprezece ani se simte invizibilă, dar își dorește cu disperare să fie frumoasă, populară, și adorată de toți băieții drăguți. Norocul ei că e o vrăjitoare pe cale să ajungă la vârsta necesară – așa că e doar la câteva vrăji departe de a-și îndeplini toate visele.
La punctul acela de răscruce din ziua ei de naștere, părinții conservatori ai lui Brooklyn îi elibera  puterile, ceea ce include și abilitatea de a face cuplu magic printr-o vrajă de dragoste. Brooklyn se folosește de abilitățile ei speciale pentru a-și face o schimbare de look, noi prieteni, și ca să cucerească atenția tipului pentru care dezvoltase o pasiune ascunsă, Asher. Dar populara gașcă în care Brooklyn vrea să se inflirteze o pune în aceeași postură precară în care au fost și strămoașele ei din Salem: dacă este descoperită, ar putea fi defăimată - și să îl piardă și pe Asher în acest proces. Poate profita ea din plin de farmecul, magia ei, sau va fi lipsită de succes și iubire? Ai grijă ce-ți "vrăjitorești"!



"Life's a Witch"(Life's a Witch #2) de Brittany Geragotelis

Hadley Bishop este o vrăjitoare. 

Ca o descendetă a primelor femei executate în procesele vrăjitoarelor din Salem, Hadley înțelege ce consecințe ar fi dacă secretul ei ar fi dezvăluit. Dar vrăjitoria a evoluat mult de când cu Salem și în ceea ce o privește pe Hadley trecutul e trecut. Vrăji de frumusețe, haine de firmă și să faci parte din grupul social cel mai popular este ce o interesează mai mult!
Dar când adulții din sabatul lui Hadley dispar, se pare că trecutul se confruntă cu prezentul. Toate dovezile înclină spre un sabat rival de ani ca fiind vinovații, și Hadley trebuie să le conducă pe vrăjitoarele din sabatul ei într-o luptă pentru a-și răzbuna bătrânii și să își salveze părinții lor dispăruți.
În același timp Hadley este distrasă de misteriosul și superbul Asher, care pare să aibă o mulțime de secrete și el, și chiar puțină magie. Dar de ce parte e el? Cu totul pe muchia cuțitului, va putea Hadley să aibă încredere în propria magie - și în inima ei - și să își conducă sabatul la victorie?


Îmi plac descrierile cărților, sunt drăguțe și mi se pare intrigant faptul că cele două vrăjitoare fac o pasiune pentru același tip, Asher. Intrigant, nu? De asemenea, trailerele mi se par foarte profi și bine realizate. Seria mi-a trezit interesul, vouă nu?

3 comentarii:

  1. Stiuuu cartea. Autoarea incepuse s-o posteze pe wattpad inainte sa primeasca sansa s-o publice :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca acesta este contul ei de wattpad :)

    http://www.wattpad.com/user/BrittTheBookSlayer

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel și cu Dark Summer și multe altele! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!