luni, aprilie 08, 2013

Vă aflaţi la Cluj? Vizitaţi Caravana Gaudeamus!


Editura Nemira vă invită la cea de a XIV-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS Cluj-Napoca, eveniment organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS şi Radio România Cluj în perioada 17 – 21 aprilie a.c. în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii.
Pe lângă lansări de carte, prezentări şi întâlniri cu autori, Ediţia 2013 a Târgului GAUDEAMUS Cluj-Napoca readuce în atenţia publicului şi a expozanţilor două dintre proiectele iniţiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS: Cărţile se întorc acasă şi Invitaţi de nota 10: Olimpicii României.
Aşa cum şi-a obişnuit deja citorii, Editura Nemira va fi prezentă în cadrul Târgului Gaudeamus de la Cluj Napoca cu noutăţi, o ofertă editorială de impact şi cu promotii diversificate, potrivite pentru toate gusturile, şi surprizele nu se vor opri aici.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!