sâmbătă, aprilie 06, 2013

”The Rules” (Project Paper Doll #1) de Stacey Kade în portofoliul Leda!

De când am aflat de noua serie distopică a autoarei Stacey Kade am sperat că aceasta va apărea la Editura Leda, din moment ce ”Năluca și Năucul” a fost publicată la ei. Din câte știu ei nu au anunțat că va apărea la ei  ”The Rules”, dar  ghiciți ce? Am confirmarea că această carte a intrat în portofoliul editurii!! Yeey! AICI e dovada că nu bat câmpii. 

”The Rules” (Project Paper Doll #1) de Stacey Kade
1. Să nu ai niciodată încredere în nimeni

2. Să îți aduci aminte că ei te caută mereu.

3. Nu te implica.

4. Păstrează-ți capul plecat.

5. Nu te îndrăgosti.

Cinci reguli simple. Ariane Tucker le-a respectat încă din noaptea în care a evadat din laboratorul genetic unde a fost creată, fiind rezultatul combinării AND-ului uman cu cel extraterestru. Supraviețuirea ei - și a tatălui ei adoptiv – depinde de abilitatea ei de a se amesteca printre oamenii normali dintr-un oraș mic din Winsconsin, să se ascundă la liceul ei de vederea celor care încearcă să își recupereze ”costisitorul” proiect pierdut.
Dar când o farsă crudă de la școală merge prost, o pune în calea lui Zane Bradshaw, fiul șefului de poliție și cineva care vede prea multe. Cineva care o vede cu adevărat. După ani în care s-a străduit să fie invizibilă, lui Ariane i se pare atenția primită înfricoșătoare - și extreme de intoxicantă. Deodată, nimic nu mai este simplu, mai ales regulile ei..

”Stacey Kade scrie cu îndemânare o poveste romantică și care vine la pachet cu acțiune, despre dorința noastre de a fi nu doar văzuți, ci și înțeleși. The Rule este o lectură pe cinste!”Rachel Cohn, autoarea bestseller a cărților ”Beta” și ”Gingerbread

Stacey Kade
Ca autoare de reclame recompensată cu numeroase premii, Stacey Kade a scris despre orice, de la excavatoare la pompe pentru sâni. Dar ea preferă să inventeze poveşti.  De la primele ei zmângăleli despre un colier fermecat care putea transforma oamenii în pisici, Stacey a fost mereu fascinată de ceea ce se petrece atunci când lucrurile obşnuite intră în coliziune cu „cele supranaturale” . Dacă extratereştrii ar ateriza pe Pământ? Dacă viaţa de dincolo de moarte este de fapt o altă dimensiune?
Stacey locuieşte în suburbia oraşului Chicago cu soţul ei şi trei foşti ogari de curse, Joezooka (Joe), Tall Walker (Walker) şi SheWearsThePants (Pansy).  Când nu citeşte sau scrie, este probabil bine instalată în faţa televizorului cu DVD-urile ei preferate, urmărind serialul Roswell şi privindu-l extaziată pe Jason Behr.
Năluca şi năucul este prima ei carte pentru adolescenţi.
Pe Stacey Kade o puteţi găsi pe Facebook şi Twitter, ca şi pe site-ul ei www.staceykade.com/.

4 comentarii:

  1. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu, la ritmul in care publica Leda cartile.. mi-e mila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum suna descrierea. Cartea pare interesanta si imi place si coperta. Cred ca ma bucur ca Leda o va publica (Intrebarea e cand?)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Chiar zilele trecute am citit o recenzie despre cartea asta si m-a facut sa mi-o doresc si eu. Parea.. exploziva! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta carte. O sa o cumpar cu siguranta :) Sper sa o publice repede:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!