luni, aprilie 08, 2013

Nemira ne invită la Clubul de Lectură al lunii aprilie!


Clubul de Lectură Nemira este prilejul ideal de a interacţiona cu oameni din diverse domenii, scriitori, editori, care au cel puţin un lucru în comun cu tine: plăcerea lecturii! Acesta este numai unul dintre motivele pentru care Clubul de Lectură Nemira devine locul ideal în care putem discuta liber, într-un cadru relaxat, despre cărţile voastre preferate.
Nemira ne invită la a doua întâlnire a Clubului de Lectură Nemira, luni, 22 aprilie, în incinta librăriei Cărtureşti – Verona, începând cu ora 19.00, la mansardă pentru a dezbate împreună “cel mai important roman SF din toate timpurile“, Dune, de Frank Herbert
Saga Dune, cea mai vândută serie SF din istorie și considerată de mulți drept cea mai bună operă a genului, precum şi cea mai cunoscută operă a respectatului autor american Frank Herbert, a câștigat Premiile Hugo și Nebula, fiind adaptată pentru marele și micul ecran. De-a lungul anilor, Dune a determinat apariţia unui număr impresionant de continuări, prequeluri, bandă desenată și lucrări ale fanilor.
Ca şi la prima întâlnire, vor fi multe surprize şi dezbateri aprinse!  Cititorii se pot înscrie la Clubul de Lectură Nemira accesând următorul link.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!