miercuri, martie 13, 2013

Bitten : un nou serial de televiziune după seria ”Femei din Cealaltă Lume” de Kelley Armstrong!

Stând pe Tumblr, am dat de poza de mai sus şi pentru că mi s-a părut foarte frumos realizată, am dat un click pe ea, iar apoi am văzut o serie de alte postări care o urmau, şi unde se vorbea de un casting, de un serial, de filmări .. Bineînţeles că la început nu mi-a venit să cred dar apoi dând un search pe Google, uitându-mă şi pe pagina de Facebook a autoarei Kelley Armstrong, mi s-a confirmat că e adevărat! Un nou serial va apărea, după seria "Femei din Cealaltă Lume" (primele trei volume au apărut şi la noi)! 
Bell Media SPACE a cerut scenariul acestui serial de televiziune, "Bitten", şi deja au fost comandate 13 episoade de o oră, iar filmările vor începe în Toronto în aprilie. Serialul va fi produs de No Equal Entertainment, Hoodwink Entertainment, şi Entertainment One (eOne). 
În curând va fi anunţat şi restul castului pentru cele 13 episoade care se vor filma momentan, singurul personaj căruia i s-a ales o actriţă fiind Elena Michaels, personajul principal feminin, singura femeie vârcolac din lume. Şi gata, nu vă mai ţin pe jar, actriţa de care vorbesc şi care îi va da viaţă Elenei este...

Laura Vandervoort
 (Smallville, Ted)

Oh, Doamne!! E atât de frumoasă, sexy şi pare aşa încrezătoare în majoritatea pozelor, e exact cum mi-o imaginam eu pe Elena, deci cred că e perfectă! Sunteţi de acord cu mine ?

”Bitten”, primul volum al seriei lui Kelley Armstrong a apărut în 2001! Cine ar mai fi sperat că după 12 ani va mai fi o șansă să apară un serial după carte? Cred că acesta e un bun exemplu că nu trebuie să ne pierdem speranța niciodată, că lucrurile bune se pot întâmpla și după mulți ani. 
Și dacă până acum nu ați citit primele trei volume din seria ”Femei din Cealaltă Lume”, apărute și la noi, acum nu mai trebuie să amânați acest moment!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

  1. 2001?! Asta da carte nemuritoare:))
    Și eu am câștigat la un concurs volumul 3, dar s-a făcut *bum* și *puf* între organizatoare și la fel și cu premiul meu:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai mi s-a indeplinit cea mai mare dorinta!!! O, DOAMNE, film dupa seria scrisa de autoarea mea preferata dintotdeauna?! :)) Si eu mi-o imaginam pe Elena exact la fel, sunt bucuroasa ca au ales o actrita care se potriveste atat de bine. Abia astept sa apara serialul, vreau neaparat sa-l vad pe Clay in actiune.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie să citesc seria asta. Kelley Armstrong este o autoare genială! Bun, după ce că se face film, cărțile astea trec în susul wish-list-ului meu! ^-^

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit primele doua carti din serie si mi-au placut extrem de mult,va trebui sa o citesc si pe a3a candva ;)).Cand voi face rost de carte.Autoarea are un stil de a scrie irezistibil,dar de seria "Fortele raului absolut"s-a mai auzit ceva?Vor mai aparea volume?Un posibil film?
    Din ce am citit pe net nu prea m-am lamurit,probabil n-am cautat unde trebuie;)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Una dintre autoarele mele preferate ! <3 Ar fi fost frumos sa fi aparut film si la Fortele Raului Absolut <3 .E una dintre seriile care mi-au placut cel mai mult !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!