luni, februarie 11, 2013

”Ember” by Madison Daniel - Book Tour!

Hello all! Astăzi noi vom fi gazdele tour-ului ”Ember”, și sperăm să vă placă ce am pregătit pentru voi. În primul rând, câteva informații despre carte și autor:

”Ember” de Madison Daniel
Sinopsis:

O atingere de foc.
Un suflet pierdut în întuneric.
O dorință fierbinte de a schimba trecutul.
Max Valentine are 18 ani, este singur, și are puterea a sute de sori între degetele sale.
Forța iubirii îl va bântui. Promisiunea normalității îl va evita. Cu un cântec în inimă și o chitară în mână, el va descoperi durerosul adevăr..
… dragostea nu moare niciodată, dar poate ucide.

Descriere mai detaliată:

Dragostea nu moare niciodată..dar poate ucide.
”Ember” este povestea lui Max Valentine, un adolescent cu abilități secrete și numeroși demoni în interior. Viața lui se învârte în jurul muzicii și a dragostei lui pentru ea. Când tatăl lui moare el caută răspunsuri la ultima rudă în viață, Frank, fratele tatălui său. Frank locuiește pe insula Maui și imediat îl primește pe Max acolo ca pe unul de al lui. Mac în curând învață că să vindece trecutul va fi mai dificil decât a crezut vreodată că ar putea fi. Două complicații majore îș vor tenta și chinui pe măsură ce încearcă să găsească un sens al abilităților lui.
Prima tentație vine în forma unei fete misterioase de pe insulă. Asia Lyn Michaels e bogată, răsfățată, furioasă și frumoasă. Drumul ei se încrucișează cu cel al lui mac pe plajă, amiaza, și li se schimbă ambilor viețile pentru totdeauna. Max îi salvează viața și ea îi descoperă secretul. Începând cu acel moment ei devin conectați unul de celălat, indiferent cât se luptă cu asta.
A doua tentație care îi va tenta chiar sufletul lui Max. Samantha Ann Summers este dulce, fire de artist, deșteaptă și de încredere. Ea îl va ajuta pe Max să își regăsească zâmbetul și poate chiar să își vindece din greșelile lui din trecut. Ea este posibil să fie sufletul pereche al lui Max iar el se va lupta cu asta cu fiecare fibră din corp.
Temperamentul și indecizia lui Max în privința fetelor va pune în mișcare evenimente care îi pot costa viața. Își va testa limitele puterilor sale și noua relație cu unchiul lui protector. Va câștiga o puternică iubire și va pierde alta.

Date despre autor:
MADISON DANIEL:
”Viața este muzică iar cuvântul scris este SUFLETUL nostru”. Muzica și scrisul au fost ambițiile mele de când eram un copil. M-am folosit de muzică în toate formele posibile: scriind-o, interpretând-o, vindecându-mă cu ea, etc. Eu numesc asta ”soundtrack-ul vieții mele”. Mereu am scris, într-o formă sau alta: de la comic books până la scenarii la povești scurte și acum la seria ”Ember”. Am găsit o adevărată pasiune în poveștile și personajele mele și sunt nerăbdător să le împărtășesc cu lumea întreagă

Eu am citit cam 40% din carte, nu am reușit să o termin (de fapt, ce carte am terminat oare de citit în sesiune?) așa că nu pot face o recenzie romanului, dar am selectat din paginile citite câteva citate frumoase pe care le-am tradus pentru voi (m-a ajutat și prietena mea bună Mihaela aici, pentru că timpul meu e limitat..mulțumesc mult!). Sper să vă placă :)

" Nu am avut timp să mă gândesc la asta, pentru că atunci i-am observat ochii: acei ochi care te bântuie, de un albastru cristal, care îmi vor invada mai târziu visele şi îmi vor umple coşmarurile. "

" - Asia Lyn Michaels a frânt atâtea inimi pe insulă încât a devenit o legendă. La fel de notorie ca oricare dintre vulcanii noştri importanţi.  A râs mândru de sine. 
Am rămas în tăcere deplină.
- Doar că mai periculoasă." 

" Dragoste la prima vedere. Întotdeauna am auzit asta în filme sau în cărțile mele preferate dar nu am crezut niciodată în ea, nici măcar pentru o secundă. Moarte la prima vedere. Asta era mai în stilul meu. Știi, ceva de genul James Dean. Trăieşte intens, mori tânăr. Destul de repede urma să le experimentez pe amândouă. “

" Acasă .. asta era ceea ce îmi oferea unchiul meu, un loc pe care să îl numesc al meu . O a doua şansă pentru a face lucrurile aşa cum trebuie și poate chiar pentru a fi din nou fericit. Eu personal nu credeam că meritam şansa asta, dar el credea. "

" - Nu ştiu ..Am stat în tăcere pentru o secundă... M-am gândit că dacă m-aş revanşa pentru greșelile mele din trecut .. poate aş fi iertat. Poate că toate coşmarurile, în sfârşit ar dispărea. "

“ - Mulțumesc Sam, i-am spus în timp ce am deschis uşa si am coborât.
- Pentru ce? a întrebat curioasă şi a oprit maşina. Doar i-am zambit, m-am întins înăuntrul maşinii şi mi-am luat chitara şi geanta. (...)
- Ei bine?  a continuat ea nerăbdătoare.
- Pentru răpirea de dimineață, i-am spus din partea cealaltă a maşinii. Pentru plimbare, pentru sinceritatea ta ..I-am zis şi m-am oprit.
Mi-am aruncat chitara în spate, m-am întors şi am plecat. Părea agitată aşa că m-am întors la câţiva paşi distanţă de ea şi am spus:
- Pentru zâmbetul tău ."

" - Deci înţelegi , a spus ea calm.
- Faptul că un dar îl poţi simti ca pe un blestem? Prea bine ", am spus.
În acel moment eram atât de expuşi.(...). Eram atât de diferiţi şi totuşi atât de asemănători. Vroiam să o ţin lângă mine şi în același timp vroiam să fug. "

" În acel moment, vroiam să o cunosc. Vroiam să râd cu ea. Vroiam să o sărut. M-am sprijinit încet pe spătarul scaunul și m-am gândit la mine, că am câștigat ... în mai multe sensuri, nu doar unul. "

" Una din mâinile ei s-a sprijinit pe gâtul meu iar ochii ei strălucitori, au străpuns fiecare  zid de apărare pe care îl aveam. Fiecare perete pe care l-am construit în ultimii ani. Apărările mele se năruiau iar eu am devenit îngrozit."

" Focurile s-au domolit în mine în timp ce simplitatea gândurilor m-a liniştit .. Sam a fost acolo lângă mine când am căzut. Ea m-a ridicat. Ea m-a vindecat. "

AICI puteți citi citatele în engleză.

Vă invit să vă înscrieți și la Giveaway-ul Tour-ului, dacă nu ați făcut-o deja, pentru că aveți șansa să câștigați niște premii foarte drăguțe!

6 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!