marți, ianuarie 29, 2013

This Is What Happy Looks Like!

~ O nouă carte în portofoliul Editurii Epica ~

Am aflat de o nouă carte care se află în portofoliul editurii Epica, una pe care o așteptam cu nerăbdare oricum să apară, și aveam de gând să o citesc. Este vorba de noul roman al lui Jennifer E. Smith, care va apărea în străinătate pe 2 aprilie 2013. Mai jos am tradus descrierea lui, cam pe fugă, ce e drept, trebuie să mă întorc la învățat..
 Momentan puteți precomanda ”Probabilitatea Statistică de a te Îndrăgosti la Prima Vedere” scris tot ce Jennifer, un roman minunat pe care vi-l recomand din suflet! Apropo, ați citit fragmentul din el? CLICK AICI neapărat!!


"This Is What Happy Looks Like" de Jennifer E. Smith

Dacă destinul ți-ar trimite un email, i-ai răspunde?

Când tânărul star de filme Graham Larkin îi trimite din greșeală unei fete dintr-un mic oraș, Ellie O'Neill, un email despre un purceluș care e animalul lui de companie, cei doi adolescenți de șaptesprezece ani încep o corespondență amuzantă și de neuitat, discutând despre orice e sub soare, în afară de numele lor și de detalii din viața lor.
Apoi Graham află că orașul natal al lui Ellie, Maine, este locația perfectă pentru noul lui film, și decide să treacă de la relația online la una reală. Dar poate o celebritate așa faimoasă ca Graham să încerce o relație cu o fată obișnuită ca Ellie? Și de ce vrea Ellie să evite lumina reflectoarelor cu orice cost?

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!