vineri, ianuarie 18, 2013

Cover Crush (2)

De data aceasta nu o să vă mai arăt coperți ale mai multor cărți, ci ale uneia singure! Da, pentru că a apărut în atâtea țări și are o mulțime de coperte drăguțe. E vorba de ”The Statistical Probability of Love at First Sight” de Jennifer E. Smith:



Care dintre ele vă place cel mai mult?

Cartea ”Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” de Jennifer E. Smith va apărea și la noi în luna februarie, la Editura Epica:

12 comentarii:

  1. Ooh!! Ce frumoase sunt! Abia o astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. le ador!chiar daca nu astept cu atata nerabdare ca si cu easy sa apara.
    Azi veti posta copertile :) ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult coperta din Franta, dar si cea de la noi e draguta!

    RăspundețiȘtergere
  4. O voi cumpăra cu siguranţă. Pare o carte superbă, iar descrierea m-a prins deja:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai am citit pe blogul editurii Trei ca seria Crossfire a fost cumparata de o alta editura de la noi. Sunt curioasa daca e vorba de Epica sau de alta editura.
    Din recenziile citite pe GR am ramas cu impresia ca personajele din aceasta serie nu sunt la fel enervante cum mi s-au parut Ana si Grey de multe ori. Chiar sunt curioasa sa citesc seria Crossfire :). Un alt volum care mi-a trezit interesul este On Dublin Street. Mi-ar placea ca editurile de la noi sa publice mai multe volume contemporane.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pereferata mea e cea cu Big Ben, apoi vin prima și cea cu iarba. Sunt adorabile toate. Abia aștept cartea în România. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Editura Epica are o grămadă de cărţi noi faine în curs de apariţie, sincer îmi place că au păsatrat coperta originală.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur sa aud asta, Madalina! Insa nu cred ca e Epica, pentru ca ei publica romane pentru adolescenti doar..din ce scrie pe site. Eu nu am citit Crossfire, nici din Grey nu m-am apucat de volumul 3, dar am auzit multe despre serie. On Dublin Street e si pe lista mea de citit.

    RăspundețiȘtergere
  9. azi o sa postati copertile castigatoare de la coperti indraznete?:o3

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate cele care au un cuplu pe coperta imi plac!! De abia astept sa o citesc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi place cea frantuzeasca ...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!