joi, noiembrie 08, 2012

Cover Alert! + From Abroad.

Au apărut coperta și descrierea romanului ”Walking Disaster” de Jamie McGuire:

”Walking Disaster” (Beautiful #2) de Jamie McGuire
Romanul ”Beautiful Disaster” din punctul de vedere al lui Travis.


How much is too much to love?

Travis Maddox a învățat două lucruri de la mama lui înainte ca aceasta să moară: Iubește dur. Luptă și mai dur.

În ”Walking Disaster”, viața lui Travis e plin de femei pasagere, jocuri de noroc underground, și violență. Chiar atunci când se credea invincibil, Abby Abernathy îl pune în genunchi.

Fiecare poveste are două puncte de vedere. În bestsellerul New York Times ”Beautiful Disaster” scris de Jamie McGuire, Abby și-a spus cuvântul. Acum e timpul să vedem povestea prin ochii lui Travis.


Ce părere aveți? Deși e foarte frumoasă și aceasta (ideea cu fluturele jumătate tatuat, jumătate adevărat, mi se pare genială), coperta de la ”Beautiful Disaster” cred că rămâne preferata mea, pentru că cea de la ”Walking Disaster” mi se pare prea comercială. 
A! Sper că nu ați uitat că ”Beautiful Disaster” urmează să apară la Editura TREI, și că Shauki (traducătorul meu preferat) o va traduce. 
Aveți de gând să o cumpărați când apare și la noi? Și de ce?
“I knew the second I met you that there was something about you I needed. Turns out it wasn’t something about you at all. It was just you.”
— Travis Maddox

11 comentarii:

 1. Cu siguranta mi-o voi cumpara, chiar ma atrage :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Este superba aceasta carte ..citatul este unul superb ,,I knew the second I met you that there was something about you I needed. Turns out it wasn’t something about you at all. It was just you.”

  RăspundețiȘtergere
 3. Pare super <3 Chiar mi-ar placea s-o citesc, iar coperta este geniala :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, chiar am de gand sa o cumpar daca apare si la noi, pentru ca imi place coperta aia comerciala.
  Dar cred ca mai degraba am sa o citesc pentru ca e bestseller

  RăspundețiȘtergere
 5. Coperta este fantastica, acel fluture compus din doua parti este chiar minunat; sunt curioasa cum arata lucrurile din perspectiva lui Travis. Abia astept sa apara cartile si in Romania, daca nu m ainsel, la editura Trei

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Beto. Momentan la noi va aparea doar prima carte, de cea scrisa din perspectiva lui nu se stie. Adica mai ai de asteptat pana sa citesti cartea cu "coperta comerciala". Apropo, am sesizat o usoara ironie in comentariul tau, sau mi s-a parut?

  RăspundețiȘtergere
 7. :) abia astept sa apara si la noi, clar trebuie sa o citesc si o sa aiba un loc de cinste pe raftul meu de carti. Fiecare carte inseamna ceva pentru mine. Coperta e superba. Chiar ma gandeam ca walking.. o sa apara muult mai tarziu la noi.. poate cine stie..gasim ebookul. ;)

  RăspundețiȘtergere
 8. Desi ma tenta sa citesc primul volum in format ebook prefer sa mai astept pana cand o voi citi in romana :)
  Ambele coperte sunt superbe:X

  RăspundețiȘtergere
 9. Am primul volum de vreo 2 saptamani in biblioteca, dar inca nu m-am apucat de el. Urmeaza

  RăspundețiȘtergere
 10. Alexa, ai varianta originala english? de unde ai procurat? vreau si eu :)

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!