luni, octombrie 29, 2012

”Supranatural” (Paranormal #2) de Kiersten White în curând la CorinTeens!

Tocmai am primit o veste bună! Este vorba de apariția unei cărți pe care o așteptam cu nerăbdare, pentru că mi-a făcut mare plăcere să citesc primul volum al seriei. Despre ce roman este vorba?

”Supranatural” (Paranormal #2) de Kiersten White
VAMPIRI

Am crezut că ştiu cum să te protejez.

VÂRCOLACI

Am crezut că ştiu cărui loc aparţin.

SILFI

Dar lumea se transformă, iar lucrurile se schimbă.

METAMORFI

Iar adevărul este că, de fapt, n-am ştiut nimic.

O LUME DE PARANORMALI

Evie ajunge să trăiască viaţa normală pe care şi-a dorit-o, dar descoperă uluită că este oarecum… plictisitoare. Tocmai când începe să ducă dorul zilelor petrecute la Agenţia Internaţională de Securitate pentru Paranormali, i se oferă şansa să lucreze din nou pentru aceasta. Însă misiunile dezastruoase la care participă se ţin lanţ,aşa că Evie se întreabă dacă a făcut o alegere bună. Când fostul ei iubit silf, Reth, îi face dezvăluiri devastatoare privind trecutul ei, ea îşi dă seama că cele două Curţi ale silfilor pregătesc o luptă care ar provoca haos în lumea paranormală. Miza? Însăşi Evie! S-a zis cu normalitatea…

Un deliciu pentru cei cărora le plac poveştile de dragoste combinate cu aventurile supranaturale. – KIRKUS REVIEWS

O lectură savuroasă, o călătorie plină de neprevăzut! – KIRSTEN MILLER

Numar pagini: 352
Preț: 39.90 RON
Disponibil în 23.11.2012

 Kiersten White
s-a născut în 1984 în Utah, dar în prezent locuieşte cu soţul şi cei doi copii ai lor în San Diego, California, pe malul oceanului. Viaţa ei perfect normală a făcut-o să se simtă atrasă de toate lucrurile paranormale, inclusiv — dar nu doar de — silfi şi zâne, vampiri şi cultura pop. A început să scrie după naşterea primului ei copil, şi aşa a devenit o scriitoare full-time.
În afară de trilogia Paranormal, a mai publicat o serie de povestiri pentru adolescenţi, pline de aventuri şi romance, şi Visitor’s Guide to Mystic Falls, o carte de eseuri despre unul dintre cele mai populare seriale TV, Jurnalele Vampirilor.

Vizitaţi-o online şi citiţi-i blogul la adresa www.kierstenwhite.com.

4 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!