marți, octombrie 23, 2012

Muult Divergent! Părerea scriitoarei Veronica Roth despre actrița aleasă + altele.

Pe internet circulă zvonul că deja e ceva definitiv, și Shailene Woodley va fi Tris Prior în filmul Divergent. Se pare că s-a semnat contractul. Dar vom afla cu siguranță dacă așa e, în curând. Și scriitoarea Veronica Roth pare să confirme asta, pledând în favoarea actriței într-o postare recentă de pe blogul ei. V-am tradus mai jos părerea ei despre Shailene:

”Din clipa în care am auzit că ea este luată în considerație, nu am fost altfel decât entuziasmată. Prioritatea mea mereu a fost, prima și cea mai importantă, ca rolul lui Tris să fie bine jucat, și Shailene a demonstrat deja cât de talentată e, și oricine a văzut ”The Descendants” poate confirma asta. Și fizic, ce e cel mai important pentru mine, mult mai important decât alte aspecte ale înfățișării ei, este că Tris nu arată ca o eroină din filmele de acțiune - ea arată ca o persoană firavă, cu trăsături tinerești și delicate, cineva care te șochează de cât de puternică și competentă devine. Pentru mine, exact această înfățișare o are Shailene, exact înfățișarea pe care am avut-o mereu în minte. Din câte am văzut, sunt încrezătoare că ea va fi capabilă să combine mixtura aparte a lui Tris de vulnerabilitate și putere, și acel moment surprinzător când o fată neremarcabilă din Abnegație se transformă într-o tânără puternică, dar încă cu defecte. 

Sunt foarte nerăbdătoare să văd ce se va petrece în continuare! Nu pot să cred că în sfârșit Devine Un Lucru Realizabil!!” (SURSA)
Poate sunteți curioși să aflați câte ceva despre Shailene:

Shailene Diann Woodley 
(născută pe 15 noiembrie 1991) 
Este o actriță americană. Ea este cunoscută pentru rolul Amy Juergens din serialul ABC "The Secret Life of the American Teenager" și pentru că a jucat alături de George Clooney în "The Descendants". Pentru rolul  din " The Descendents" actrita a câștigat un Independent Spirit Award și o nominalizare la Globul de Aur.
A primit nenumărate nominalizări și premii, printre care Women Film Critics Circle pentru Cea Mai Bună Tânără Actriță, Denver Film Critics Society pentru Cel Mai Bun Ansamblu de actori, National Board of Review pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, Houston Film Critics Society pentru Cea mai bună actriță în rol secundar și Dallas-Fort Worth Film Critics Association tot pentru Cea mai bună actriță în rol secundar. (sursa)

Vă las mai jos un interviu lung cu ea, dacă doriți să o cunoașteți mai bine. I love her voice! Așa răgușită.. chiar îmi place mult tonul vocii ei, și ea pare o persoană caldă și drăguță:


Eu nu am văzut niciun film cu Shailene, dar poate o să încerc serialul ”The Secret Live of an American Teenager”, pentru că pare interesant, și din moment ce are deja 5 sezoane, înseamnă că e bun.

Oricum, după ce am văzut toate acestea și mai ales niște fan-arturi făcute de fani, cu ea blondă cu ochi albaștri, cum sunt cele de mai jos:
...votul meu final pentru ea e:
Sper să nu mă dezamăgească!

Dar...oricât de dragă mi-ar fi Tris, și cât mi-a plăcut de ea, e inevitabil să nu fiu disperată să aflu: CINE VA FI FOUR?! Adică dacă la Tris eram curioasă, când vine vorba de el, care e și în top 5 al personajelor mele preferate, sunt extrem de nerăbdătoare!!
Oricum, chiar dacă știu că nu va fi el ales, pentru că e ocupat cu filmările pentru ”The Host”, Max Irons mereu va fi în inima mea ca Four:
Și gataa, cineva să mă oprească, că atunci când încep să vorbesc despre cărțile pe care le iubesc sau filmele care vor fi realizate după ele, nu mai știu de ”Stop”.
Dar voi? Sunteți la fel de entuziasmați ca mine? Cum vi se pare Shailene? Pe cine vedeți ca Four? Nu fiți zgârciți și împărtășiți cu mine gândurile voastre, ca să nu mă bucur singură.

4 comentarii:

  1. Shaeline e foarte drăguţă <3 Totuşi, în carte spune că, deşi Tris are 16, arată cam de 12; dar Shai arată de 20. BTW, cred că o să facă treabă bună :) Iar în legătură cu Four, atâta timp cât nu va primi Alexander Ludwing rolul, sunt mulţumită =)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recunosc cu rusine, ca abia duminica am pus mana pe Divergent. Si...m-am indragostit de aceasta serie. Am stat doua nopti fara sa dorm dar nu regret. Am citit ambele carti. Shai este aproape fizic de descrierea lui Tris, ramane de vazut daca o sa poata fi aproare si emotional. Sper din tot sufletul sa interpeteze la nivel acest rol. Nu as vrea sa raman cu un gust amar ca in cazul Bella/Kristen.
    Cat despre Four, alegerea ta imi este cel mai aproape de suflet. Si chiar pacat ca nu o sa fie interpetat de Max Irons...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce draguta pare actrita <3 O ador :D
    Abia astept sa apra filmul! nu mai pot de nerabdare.. Sper ca va fi la fel de bun ca si cartea si ca n-or sa fie mare diferente :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu abia astept ecranizarea , deoarece Divergent chiar face parte din cartile mele preferate , la momentul actual . Abia astept sa apara si Insurgent la targul de carte Gaudeamus :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!