luni, octombrie 15, 2012

Music for our souls (42)

Poate ar trebui să vă recomand o melodie drăguță, melancolică, de toamnă. Cu o voce cristalină și armonioasă. Dar cum nu îmi vine niciuna în minte ( aștept propuneri de la voi :) ) o să vă prezint o melodie mai ciudată, pentru că așa mă simt și eu acum. Bine, e una care mă obsedează de ceva vreme, având în vedere că o auzeam mai mereu la tv în reclama de la Volksbank, dar acum am dat de ea, m-am bucurat, și vreau să împart cu voi bucuria mea. Sper să vă placă, as I said, e cam ciudată. 
A, am uitat să vă spun! Melodia are două variante de videoclip, de zi și de noapte parcă, ceea ce mi s-a părut foarte tare! O să vi le las pe ambele mai jos:

Asaf Avidan - One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)
”One day baby, we'll be old 
Oh baby, we'll be old 
And think of all the stories that we could have told

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do - I wonder why”

Cam atât. :) O săptămână..nu prea ploioasă vă doresc!

5 comentarii:

  1. hei,nu mi-ai pus melodia!

    RăspundețiȘtergere
  2. @FuckOutYourPain melodiile pe care le primim de la cititori ca recomandari nu le punem la rubrica Music for our souls, ci la Music for blog soul. Aici postam doar recomandarile noastre, iar acolo ale voastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa,mii de scuze,atunci.Mereu am crezut ca rubricile sunt aceleasi.Ce tampita sunt.

    RăspundețiȘtergere
  4. omg canta un tip o.o ? adica "nu" , sper . zicet-mi ca nu e tipul cel care canta . pentru ca mie vocea imi suna ca cea a une tipe ragusite . scuze daca jignesc pe cineva .

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mary Alice Scuze,dar cred ca aia e mai nou voce de tip.Un evreu ca oricare altul.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!