luni, octombrie 15, 2012

Volumele 3 și 4 din seria ”Nemuritorii” de Alyson Noel în pregătire la RAO!

Doar nu credeați că asta a fost tot, nu? Editura Rao continuă să ne surprindă plăcut, de data aceasta cu continuarea seriei ”Nemuritorii” de Alyson Noel:

”Tărâmul Umbrelor” (Nemuritorii #3) de Alyson Noel
Continuarea mult așteptată a cărții Lună Albastră.

Ever și Damen au cãlãtorit prin nenumãrate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rãmâne împreunã. Dar tocmai când destinul lor este pe cale sã se împlineascã, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnã cã o simplã atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperatã de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundã în magie și este ajutatã, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasã de Jude, un bãiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe mãsurã ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legãtura lui Ever cu Jude devine mai puternicã, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.


”Flacăra întunecată” (Nemuritorii #4) de Alyson Noel

Ever se strãduiește sã-și ajute cea mai bunã prietenã – pe Haven –, sã se acomodeze cu viața de Nemuritoare, încercând sã o convingã sã nu facã nimic riscant și sã-și învingã aprigul dușman, pe Roman, pentru a obține în sfârșit puternicul antidot care îi va ajuta pe ea și pe Damen sã fie iar împreunã. 
Dar când vraja pe care o face are drept rezultat legarea lui Roman de ea, Ever va apela la Jude și la magia neagrã, în încercarea disperatã de a rupe blestemul, riscând sã piardã tot, chiar și pe iubitul ei Damen..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
- click pe coperte pentru mai multe detalii -

4 comentarii:

 1. Astept de foarte mult timp sa apara aceste volume...

  RăspundețiȘtergere
 2. E deja decembrie si nu au aparut!!!!Mai asteptam mult???

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am inteles ca la Gaudeamus trebuiau sa apara, dar nu stiu ce a intervenit. Poti oricand sa ii intrebi pe ei pe blogul sau pagina lor de facebook ca sa afli. Eu m-am obisnuit deja cu ideea ca atunci cand e vb de unele edituri, treb sa te inarmezi cu multa rabdare :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cand va aparea volumul 3?

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!