miercuri, octombrie 10, 2012

Dacă v-a plăcut seria ”Fifty Shades” (Cele 50 de Vicii ale Domnului Grey) de E.L.James..

... v-a impresionat într-un mod plăcut şi vreți să încercați o altă serie de același gen noi vă facem o propunere. Este vorba de un nou fenomen, să îi spunem așa, care deși nu are aceeași intensitate momentan ca ”Fifty Shades”, are o mulțime de fani, iar unele domnișoare au spus deja că și-ar dori mai mult să fie doamna Cross decât doamna Grey, dacă asta ar fi posibil. Dovada :
Primul volum este deja New York Times bestseller, are o mulțime de  iar seria despre care o să vi-o prezint în cele ce urmează este ”Crossfire” de Sylvia Day!
Pe mine m-au atras copertele simple, intrigante, (deși și unele dintre variantele de coperte ale primului volum îmi plac), și mi se par foarte interesante descrierile. Reușesc să trezească curiozitatea cititorului.. 

 ”Bared to You” (Crossfire #1) de Sylvia Day
THE NEW YORK TIMES BESTSELLER

Călătoria noastră început ca o flacără..

Gideon Cross a apărut în viața mea ca lumina din întuneric – frumos și strălucitor, colțuros și incandescent. Eram captivată de el cum nu am mai fost niciodată de nimic sau de nimeni în viața mea. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, deși știam că mă va slăbi. Eram defectuoasă și deteriorată, iar el a deschis acele crăpături din mine atât de ușor..
Gideon știa. Și el avea la rândul lui proprii demoni. Și urma să devenim oglinzile care reflectau unul altuia cele mai ascunse răni..și dorințe.
Legăturile dragostea lui m-au transformat, chiar dacă m-am rugat ca furtuna trecuturilor noastre să nu ne distrugă..
Mi se pare foarte tare trailerul! Hot!

”Reflected in You” (Crossfire #2) de Sylvia Day

Gideon Cross. Pe cât de frumos și perfect la suprafață, pe atât de deteriorat și torturat pe interior. 
El era o flacără strălucitoare și dogoritoare care mă ardea cu cele mai întunecate plăceri. Nu puteam sta departe. Nu vroiam asta. El era dependența mea .. cea mai puternică dorință.. al meu.
Trecutul meu a fost la fel de violent ca și al lui, și eram la fel de distuși. Nu ar fi funcționat niciodată. 
Era prea greu.. prea dureros .. excepție făcând atunci când era perfect. Acele momente în care foamea puternică și dragostea disperată erau cea mai desăvârșită nebunie. 
Eram legați de nevoile noastre. Și pasiunea ne urca mai presus de limitele noastre la cea mai dulce, tăioasă margine a obsesiei..


eGiveaway:
Pentru că nu puteam încheia decât într-un mod frumos, voi oferi tuturor celor care lasă un comentariu în care să îmi spună de ce și-ar dori să citească aceste cărți, și dacă și-ar dori să apară și la noi, un pachet format din ”Bared to you” și ”Reflected in you” în format electronic.
Perioada de înscriere: până pe 14 octombrie. 

Poate cei de la Editura Trei vor avea în vedere și această serie, dacă ei au publicat și ”Cele cincizeci de vicii ale domnului Grey”, nu? V-ați dori să apară și la noi seria ”Crossfire”?

P.S. Așa cum am mai făcut o postare de genul, la seria ”Heist Society”, aceasta va fi de acum o nouă rubrică, ”Dacă v-a plăcut..”, în care vă vom face propuneri alternative ale unor serii/romane cunoscute. Sperăm să vă placă! :)

25 de comentarii:

  1. Asta suna asa bine,ador trailerul si copertile sunt geniale :)
    De ce vreau sa citesc?fiindca m-ai facut curioasa deja...si in plus,daca e New York Times Bestseller,atunci eu zic ca merita ;;)
    Si ma mai atrage fiindca stiu ca nu o sa ma gandesc la Twilight in timp ce voi citi ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. AA si fain ca faceti rubrica din asta;;) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi interesant să citesc cartea pentru că îmi pare că sună bine descrierea. Eu nu am citit Cele 50 de umbre ele domului grey şii probabil va mai dura ceva până o voi face, dar oricum sună a fi genul de cărţi pe care le-aş citi fără să mă opresc. Chiar îmi spuneau colegele că eu cărţi din astea ar trebui să citesc, nu să mă aburesc cu cărţile pe care le citesc acum;))

    RăspundețiȘtergere
  4. O vreau fiindca:
    - e o serie (citit+multe carti= me happy)
    - descrie o dragoste pasionala si intriganta, drame si happy end (miere pentru sufletul meu)
    - e recomandata de voi.
    Concluzie: Se merita suta la suta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant concursul. Am citit cele 50 de umbre ale domnului Grey, toate volumele, le-am cumparat si in romana si in engleza pt ca nu mai aveam rabdare sa apara. Daca sunt asemanatoare cu cele ale E.L. James inseamna ca merita si citite si publicate la noi! Au fost niste carti senzationale!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit de ele si copertile imi plac, parca au ceva care te vad sa fi curios, sa vrei sa afli ce se ascunde in spatele lor. N-am citit "Cele 50 de umbre ale lui Grey" pentru ca n-am facut rost de ele,dar mai e destul timp. Si da, as vrea sa fie aceasta serie si la noi. Sunt curioasa daca se va forma si vreo mica competitie intre cele doua serii *just kidding*.

    RăspundețiȘtergere
  7. am auzit de serie,dar nu credeam ca merita atentie la inceput.DAr acum,dupa ce am citi postarea aceasta...m-am facut sa ma mai gandesc.Vreau sa citesc si genul acesta da carti,caci de 50 shades of grey doar am auzit,caci nu mi le-am luat..si acu regret.De aceea mi-as dori sa citesc aceasta serie.Mi-as dorii ca in curand sa o gasim si sub forma de carte tiparita.Multumim mult pt giveaway:)

    RăspundețiȘtergere
  8. de ce mi-ar placea sa le citesc? aaaa... pai aste este simplu... eu ador lectura! si cum prin aceasta descriere care ,,face furori”, cu siguranta mi-ai trezit apetitul de citit.

    RăspundețiȘtergere
  9. DA! Imi doresc sa para si aceasta serie la noi! Am citit deja primul volum din "50 Shades of Grey", si ma voi apuca acum si de cel de-al doilea volum aparut la Editura Trei si recunosc ca sunt extrem de incantata de aceasta trilogie. Mie personal imi place la nebunie. Asa ca publicarea romanelor ”Crossfire” de Sylvia Day la noi ar fi o supriza mai mult decat placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mmmmm,de ce mi le-aș dorii?Fiindca pur si simplu m-au captivat!Mi-au trezit interesul....pur și simplu,titlul spune tot!Singurul mai potrivit ar fii ''citeste-ma!''.Bineînțeles ca mi le doresc in România!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer inca nu am apucat sa citesc Cele 50 de vicii ale dl Grey, inca ma chinui sa fac rost de ele :))) Descrierile suna foarte bine, si imi place mult coperta primului volum:X Mi-ar placea mult sa apara si la noi, cu siguranta le-asi cumpara. De ce? Pentru simplu fapt ca ma atrag, si cum sunt multi fani Fifty Shades care sunt in delir dupa serie cu siguranta vor primi cu bratele deschisa si aceste carti :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceste doua serii sunt atat de recomendate de bloguri, cititori si chiar de New York Times incat nu vad cum as putea refuza sa citesc ceva ce pare atat de interesant. Asa ca sunt nerabdatoare sa ma apuc de 50 de umbrele ale lui Grey :) Cat despre cealalta serie astept sa apara in Romania, sau o voi citi in format e-book :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa ce am citit pe blog despre aceste carti, aseara m-am apucat sa caut despre Sylvia Day si cartile ei. Nu am mai rezistat tentatie si am cumparat primul vol pe care l-a devorat de aseara pana astazi. Sunt foarte bune si sincer se aseamana foarte putin cu Cele 50 de vicii ale domunului Grey. Imi place ca personajele au un caracter mai puternic, mai ales Eva. Chiar ar trebui publicate si la noi volumele pt ca sunt efectiv senzationale!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesantă ideea de a oferi ebookuri cititorilor blogului! Bravo vouă!
    Eu îmi doresc să citesc seria din pură curiozitate şi dorinţa de a încerca un gen nou de cărţi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-ar placea foarte mult ca aceasta serie sa apara si la noi. Imi doresc sa citesc aceste carti pentru ca este un gen nou pentru mine si sunt foarte curioasa sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  16. N-am citit "Cele 50 de umbre ale lui Grey" pentru ca n-am facut rost de ele,dar mai e destul timp.Aceste carti, din descriere, par foarte interesante.Chiar imi doresc sa citesc acest gen de carti si abia astept sa apara seria si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multa lume face giveaway-uri cu carti in format electronic.Dar ce gasiti voi e chiar interesant :)) ! Sau poate e doar felul vostru de a descrie .In orice caz,pe mine m-a convins seria asta.Mi-as dori nespus de mult sa apara si la noi,mai ales pentru ca nu am apucat sa pun mana pe Cele 50 de Vicii :( .Poate intra prin librarii cu o micuta reducere,ceva :o3 .

    RăspundețiȘtergere
  18. acum am terminat de citit volumul 1 si este wow. abia astept sa-l citesc si pe urmatorul .imi tr te rog vol 2 la any_baby_blue10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt mult mai bune ca 50. Sylvia Day scrie superb si, pe deasupra, sunt si bine editate. Chiar ar fi tare daca ar aparea in romana.

    Eu am prima carte in engleza, paperback :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am citit jumatate din prima carte si e geniala :X Sylvia Day tocmai a urcat in topul autorilor mei preferati :)) Ar fi super daca ar aparea si la noi , desi prefer sa le citesc in engleza :x

    RăspundețiȘtergere
  21. Abia astept sa o citesc, o sa fie mai tare ca 50 shades. Oricum e foarte diferita. Eu am citit 50 shades si mi s-a parut magnifica, am ras si am plans pana la sfarsitul ultimei carti. Insa din cate am inteles seria Sylviei e diferita. Abia astept sa o citesc. Te rog sa imi trimiti si mie cele 2 pdfuri in format electronic. iti multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am citit 50 Shades si este geniala trilogia dar de ceva vreme caut ceva asemanator dar in accelasi timp diferit si da, copertile sunt geniale, nu sunt de prost gust... Daca se poate sa-mi trimiteti si mie o copie electronica ar fi grozav! Multumesc! Email: badeadriana@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi poti trimite si mie vol 2 si vol 3 din aceasta serie te rog? Garboan.bianca2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. As dori si eu colectia Crossfire in format electronic, daca se poate....schipor.claudia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Am inceput sa citesc primul volum si pare interesant, as dorii si celelalte doua capitole daca se poate!
    Multumesc!
    carmen_mutica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!