duminică, octombrie 07, 2012

Black & White.. + eGiveaway!

Black & White sunt copertele cărților pe care am ales să vi le prezint de data aceasta la rubrica ”From Abroad”. Nu știu voi, dar eu sunt foarte atrasă de acest tip de coperte, alb și negru, mi se par elegante, misterioase, iar când sunt combinate doar cu puțină culoare, sunt incredibil de frumoase, părerea mea. 
Dar nu doar copertele le fac speciale pe aceste cărți, ci și descrierile, care pe mine m-au cucerit imediat. Sunt toate YA realistic fiction, și foarte interesante. Prezintă situații din viață cu care oricare din noi ne putem ciocni cândva. 

“The Secret of Ella and Micha” de Jessica Sorensen  
Ella si Micha au fost cei mai buni prieteni încă din copilărie. Dar o noapte tragică spulberă prietenia şi vieţile lor pentru totdeauna.
Ella obişnuia să fie cea care încălca regulile, cu o atitudine impulsivă, aprigă, cea care îşi punea emoţiile, inima pe tavă. Dar a lăsat totul în urmă atunci când a intrat la facultate şi s-a transformat într-o persoană care respectă regulile, ţine la unitate, şi-şi ascunde toate problemele. Dar acum e vacanţa de vară şi nu are altundeva să meargă, decât acasă.
Ella se teme ca toate lucrurile pentru ce a luptat din greu să le îngroape să nu reapară, mai ales cu Micha locuind alături. În cazul în care Micha încearcă să o ispitească pe vechea Ella să revină, ea ştie că îi va fi greu să reziste.
Micha e sexy, inteligent, încrezător în sine, şi îi poate intra pe sub piele Ellei cum nimeni altcineva nu poate. El ştie totul despre ea, chiar şi cele mai întunecate secrete ale ei. Şi e hotărât să-şi aducă înapoi cea mai bun prietenă şi fata pe care o iubeşte, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta.
“I Love You to Death” de Natalie Ward 
Când Ash îşi pierde iubitul, ea este consumată de durere, singurătate şi un sentiment copleşitor de vinovăţie pentru rolul pe care ea l-a avut, nu doar în moartea lui, ci în moartea tuturor celor pe care ea i-a iubit vreodată. Refuzând să lase pe cineva să intre în viaţa ei, din teama de a-i pierde şi pe aceştia, ea devine retrasă, petrecându-şi zilele retrăind coşmarurile din trecut.
Până îl întâlneşte pe Luke.
Iniţial speriată de ardoarea lui şi interesul faţă de ea, Ash încearcă să-l îndepărteze. Dar, pe măsură ce Luke începe să spargă zidurile construite în jurul ei, Ash realizează că face singurul lucru pe care a jurat că nu-l va mai face niciodată – se îndrăgosteşte.
Atunci când sentimentele familiare pe care Ash a crezut că le-a îngropat demult, împreună cu trecutul ei, încep să iasă la suprafață, ea se vede forţată să se întrebe dacă într-adevăr merită riscul de a se îndrăgosti din nou.
“My Favorite Mistake” de Chelsea M. Cameron  
Taylor Caldwell nu se poate decide dacă vrea să-şi sărute noul coleg de cameră sau să-i tragă un pumn.
Pe de o parte, Hunter Zaccadelli este un băiat frumos, fermecător, cu ochi albaştri. Pe de altă parte, el e un cântăreţ la chitară, tatuat, unul din băiaţii răi. Poate de aceea, lui Taylor îi e frică să se îndrăgostească de el, sau de oricine altcineva. Ea nu vrea să se ardă, și chiar dacă celelalte colege de cameră îl adoră, ea vrea să îl vadă plecat înainte de a fi prea târziu.
Hunter însuşi s-a ars înainte, dar faptul că Taylor îl scoate din încurcături și are cel mai sexy râs auzit vreodată, îl face să decidă că dragostea poate nu e o cauză pierdută. Ei fac un pariu: dacă ea îl poate convinge că îl urăşte cu adevărat sau îl iubește, el va părăsi apartamentul - şi o va lăsa în pace. Doar că există o problemă, cu cât petrec mai mult timp împreună, cu atât ea îl urăşte mai puţin şi începe să îl iubească mai mult.
Dar când cel care deţine cheia fricii lui Taylor de a-şi dărui inima reapare şi ameninţă să distrugă totul, ea trebuie să decidă: să îi încreadă lui Hunter cel mai mare secret al ei, sau să facă orice îi stă în putinţă pentru a câştiga pariul şi a-l îndepărta pentru totdeauna.

~ eGiveaway ~
Pentru că am remarcat că sunt și cititori care citesc cărți în engleză în format electronic, ebook, ofer un pachet cu cele 3 cărți prezentate mai sus. Toți cei care se vor înscrie vor câștiga. Ce aveți de făcut? Să lăsați un comentariu la una din recenziile postate ieri (la ”Răpirea” sau ”Experimentul Angel”) și apoi să reveniți aici și să lăsați un comentariu în care să scrieți mailul unde să trimit e-bookurile și la care recenzie ați comentat. Dacă nu doriți să lăsați mailul din diverse motive, doar spuneți că participați, recenzia aleasă, și când se termină perioada de înscriere îmi puteți trimite un mail ca să știu unde vă dau cărțile.
Perioada de înscriere: până pe 10 octombrie.

Rămâneți pe fază, în curând va urma un nou concurs, de data aceasta cu cărți tipărite. V-am pupat!

19 comentarii:

  1. Nume recenzie:"Răpirea"
    email: bia_bib19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume recenzie : Experiment Angel
    E-mail : ciupercuta_97@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Si eu ador copertile alb negru, sunt pur si simplu geniale...mai ales cea de la prima carte, combinatia cu rosu e asa frumoasa<3
    2.Vreau si eu cartile:)) deci...am comentat la "Rapirea" :)
    e-mail: angel.kid61@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Recenzie: Rapirea
    e-mail: deusa_diferita@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Recenzie: Rapirea
    E-mail: sabrina8_dulcik@yahoo.com

    Multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. recenzie: "Rapirea"
    e-mail: iulik.smid@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Nume recenzie:"Răpirea"
    email:ciocoiunicoleta70@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. dizzy.clouds@yahoo.com
    Am comentat ambele recenzii :* !
    Copertile astea chiar sunt superbe !Sper ca si continutul sa fie pe masura !:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume recenzie : Rapirea
    E-mail : alyna712@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Nume recenzie:'Rapirea'
    lucy_2008_mc@yahoo.com
    Multumimm muult:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Recenzie : Experiment Angel
    Email: iuly_ely_2009@yahoo.com

    Multumim pentru egiveaway !!!:X

    RăspundețiȘtergere
  12. recenzie: Experimentul Angel
    email: tudorandreea24@yahoo.com

    chiar sunt tare curioasa in legatura cu aceste carti pentru ca descrierea lor suna f bine, multumim pentru giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Recenzie: Experimentul Angel
    email: coramihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Recenzie: Experimentul Angel
    e-mail: lily_lady07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Nume recenzie:"Răpirea"
    email: forever_and_always96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. E-mail: claudiabunduc@yahoo.com
    Nume recenzie:Răpirea" (Cele nouă vieți ale lui Chloe King) de Liz Braswell - Recenzie

    RăspundețiȘtergere
  17. Nume recenzie: Răpirea
    Email: sweet_vanilla09@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. recenzia: Experimentul Angel
    email: rem_ro_2001@yahoo.com
    thx :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Nume recenzie : Experimentul Angel
    e-mail : rbd_vondy43v3r@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!